批八字,不求酬勞的。

• 請給我你的出生年,月,日,時間及想問的事情(事業,愛情,健康……只可問一件事),我盡力回覆。

萍水相逢,請多多指教。

我email係[email protected]

謝謝。

• 出生地:內地

陽曆:1970年6月28日戌時

農曆:一九七零年五月25日戌時

生肖:狗、星座:巨蟹座

時日月年

甲已壬庚

戌卯午戌

• 我email 有少少問題。

請send email 去[email protected]

• chamomile 3:02pm sep 09, 2015

我email 有少少問題。

請send email 去[email protected]

reply to thread

...........................................................

有欄截,不能email給你

公開解答吧

• 吳生,你擺明挑機。

你話email or 電話,我答你!!!

• 陰曆1984年10月14日午時,女

1. 問愛情

因姻緣運很弱,現在沒有戀愛,想知道何時姻緣到

2. 如果可以,也另外想問事業運

這幾年已經換了4次工作,與公司總是格格不入,人際方面也屢有問題。何時才可以好。

• Your email, pls?

我email覆你,有d私人問題(關於你八字),公開覆好似唔係幾好。

• 我已經email給你

• icecrystal, 已經回覆email。

請check email。謝謝。

• 謝謝你的回信,已經收到了,很感激。

• icecrystal, 不用客氣。:)

Corn, 我已經回覆了你的email。請看email。謝謝。

• 吳執輸 replied at 2015-09-09 9:58 am

---------------------------------------------------------------

出生地:內地

時日月年

甲已壬庚

戌卯午戌

===============================================================

我嘗試回覆你,吳先生。你也是師傅吧?

請包涵及指敎。:)

八字從強。十幾歲已經踏足社會工作,前半生十分艱苦,換來後半年的安逸生活。悶聲發財無人知,但身體差,尤其注意肺部健康。較火焰土燥,水無根,你也知道吧?

你想知道什麼?

• Bean, 已經回覆email。

請check email。謝謝你。

• chamomile 12:48pm sep 26, 2015

吳執輸 replied at 2015-09-09 9:58 am

---------------------------------------------------------------

出生地:內地

時日月年

甲已壬庚

戌卯午戌

===============================================================

我嘗試回覆你,吳先生。你也是師傅吧?

請包涵及指敎。:)

八字從強。十幾歲已經踏足社會工作,前半生十分艱苦,換來後半年的安逸生活。悶聲發財無人知,但身體差,尤其注意肺部健康。較火焰土燥,水無根,你也知道吧?

你想知道什麼?

=========================================================

我不是師傅,內地有位算命師話我前世係清朝皇族!!

我老婆係長女佢有妺弟,我條命可5可以踼走老婆妹弟,獨吞老婆間祖屋呢?

壽元有幾長命?

• 天下本無事,庸人自擾之。

不要太信命。

• 也不要立心不良。

• chamomile 11:14am oct 10, 2015

天下本無事,庸人自擾之。

不要太信命。

chamomile 11:15am oct 10, 2015

也不要立心不良。

=======================================================

不是立心不良!當年係佢送上門,港女追男追上深圳搵我求結婚!第二佢係長女,我又係佢地姐夫,話事權我最大!!祖屋遲早必定係我!!

• 唔好意思,我孤漏寡聞,學識淺,幫唔倒你,吳先生。

請另覓高明。

:)

• Baby, 我已經回覆了你的問題。

請check email。謝謝你。

如果你有空,我可以再解釋。

Gail, 收到你的電郵,會盡快回覆。

• 大家不要找chamomile,他是不懂批八字,他是不懂算我的八字

出生地 :內地

陽曆 :1970年6月28日戌時

農曆 :一九七零年五月25日戌時

生肖 :狗、星座 :巨蟹座

時日月年

甲已壬庚

戌卯午戌

• 你八字係財滋弱殺格,用神透自妻宮絕對可以靠老婆發。

33歲前難有成就,搵到食但始終差啲差啲,你有能力但冇際遇。

43後明顯事業財運好咗,有一番作為。2014,2015打工的話升職,做生意就生意擴充。

• 路過 5:26pm oct 26, 2015

你八字係財滋弱殺格,用神透自妻宮絕對可以靠老婆發。

43後明顯事業財運好咗,有一番作為。2014,2015打工的話升職,做生意就生意擴充。

------------------------------------------------------------

大師,我今年可以有幾多錢?我想找快錢!可不可以做大老板?

錢我要很多很多!我老婆係長女,佢可否以長女身份代母簽署,我要快快拿佢新界屋賤價賣出呀?因佢弟妹要明年尾回港。我想走上大陸開鋪頭?

我最好是開奶粉鋪,手機鋪?

• 吳執輸 replied at 2015-10-27 10:31 am

路過 5:26pm oct 26, 2015

你八字係財滋弱殺格,用神透自妻宮絕對可以靠老婆發。

------------------------------------------------------------

大師,我今年可以有幾多錢?我想找快錢!可不可以做大老板?

錢我要很多很多!我老婆係長女,佢可否以長女身份代母簽署,我要快快拿佢新界屋賤價賣出呀?因佢弟妹要明年尾回港。我想走上大陸開鋪頭?

我最好是開奶粉鋪,手機鋪?

你都冇答我算嘅啱唔啱,算唔到落去

如果算錯咗的話再算落去都唔會準啦

• 真討厭,你又是不懂算我的八字!!

我的八字真的很難計算嗎?

出生地 :內地

陽曆 :1970年6月28日戌時

農曆 :一九七零年五月25日戌時

生肖 :狗、星座 :巨蟹座

時日月年

甲已壬庚

戌卯午戌

• 你仲乞人憎啦,身有屎怕畀人知呀?

你個八字根本係錯嘅,大陸出世就算醫院都記錄錯啦,咁咪冇正常人算得出囉...哈哈!

• Gail, 我唔小心delete左你封email。

Sorry, 咁遲先覆你既問題。

你係有小聰明。對於感情,你有時會自作聰明,以為自己可以掌握男人。太聰明狡猾既男人,對你只係呃呃氹氹,開心完就算,會傷你心,唔適合你。建議你搵一個老實既人,老實既人係會悶少少,但細水長流既感情總比剎那間既火花好。係咪?

2014年如果有一個男人追求你,佢應該不錯,你應該冇接受到佢。2015年出現既人,亦未如你心中所想,你都唔想接受。2016-2017年,有桃花亦有姻緣出現。2018年係結婚既好年份,你好好把握。再之後,即使有桃花,你都會諗好多,因為你根本係一個有好多想法既女人。:)

希望我既說話可以幫倒你。多謝你俾機會我練習。

祝你早日搵倒心上人。

Log in to reply