其實唔經唔覺...都同咗幾多女仔做過愛

• 所以。。拍下散拖。培養下感情氣氛可以。 但都比人覺得你係好似呃緊佢咁。始終係一兩晚或短期的關係。。
    <br>
    <br>好難揾到個又識得同你一樣。咁控制到自己感情先可以玩長線

• 無聊女 replied at 2015-08-17 12:49 am
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>人生,太多無可奈何
    <br>===============================================================
    <br>出黎玩,做咩咁感慨呀

• 如果講到明就唔係呃既。。
    <br>
    <br>我都試過大家好有感情,佢冇講明咩野,我諗,就算冇個所謂正式既名大家開心多啲見下都得姐。。結果係咪我一廂情願呢?

• K replied at 2015-08-17 12:53 am
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>無聊女 replied at 2015-08-17 12:49 am
    <br>人生,太多無可奈何
    <br>===============================================================
    <br>出黎玩,做咩咁感慨呀
    <br>做到咁上下人就有感慨

• 試過啦。。
    <br>
    <br>食飯送花好浪漫。 但食食下就會問我係咪想淨係同佢上床。。
    <br>
    <br>
    <br>講真話又大家無癮。講大話又唔想。。因為真係唔係揾女友。
    <br>好難揾到個有默契嘅SL ..所以一係揾SP. 一係唔食。 唔好傷心

• 無聊女 replied at 2015-08-17 12:55 am
    <br>如果講到明就唔係呃既。。
    <br>
    <br>我都試過大家好有感情,佢冇講明咩野,我諗,就算冇個所謂正式既名大家開心多啲見下都得姐。。結果係咪我一廂情願呢?
    <br>你受傷了?

• 係呀。有時唔一定要上床。 行下街睇下戲都可以好好sweet 又一日。
    <br>
    <br>但係都係嗰句,要有默契囉。

• 好多時問題係。 男嘅淨係要性,女嘅就想要名份。 咁咪做唔成SL 囉

• 無聊人 replied at 2015-08-17 12:56 am
    <br>試過啦。。
    <br>
    <br>食飯送花好浪漫。 但食食下就會問我係咪想淨係同佢上床。。
    <br>
    <br>
    <br>講真話又大家無癮。講大話又唔想。。因為真係唔係揾女友。
    <br>好難揾到個有默契嘅SL ..所以一係揾SP. 一係唔食。 唔好傷心
    <br>咁個個女仔都唔鍾意人淨係同佢上床既,但鍾唔鍾意,愛唔愛錫係感覺到既

• 無聊人 replied at 2015-08-17 1:01 am
    <br>好多時問題係。 男嘅淨係要性,女嘅就想要名份。 咁咪做唔成SL 囉
    <br>唔知點解我咁差,就係唔使名份啲人都咁討厭我

• 無聊女 replied at 2015-08-17 1:02 am
    <br>無聊人 replied at 2015-08-17 1:01 am
    <br>好多時問題係。 男嘅淨係要性,女嘅就想要名份。 咁咪做唔成SL 囉
    <br>唔知點解我咁差,就係唔使名份啲人都咁討厭我
    <br>你遇到可能下一個冇咁差呢,唔好灰心

• 你做咗乜嘢咁大鑊?
    <br>
    <br>我知個個女仔都唔中意比人氹上床。 但可能我唔中意呃人。。所以聽到呢啲問題唔識答

• 我都唔知點解會咁,總知我就係好黑人憎

• 簡單啲講,就算有個男人話鍾意同我做,但事實都係非常少搵我,咁即係點呢?
    <br>攪都唔濟?唔係瓜

• 無聊女 replied at 2015-08-17 1:06 am
    <br>我都唔知點解會咁,總知我就係好黑人憎
    <br>我相信你會乞人憎,等我認識下你先,哈哈

• 咁男人淨係想同你上床?
    <br>
    <br>食飯行街乜都唔肯做?
    <br>

• 我唔係講緊笑

• wechat我 kmfkmf2015

• 無聊人 replied at 2015-08-17 1:08 am
    <br>咁男人淨係想同你上床?
    <br>
    <br>咁又唔係,只係次次都係類似咁
    <br>
    <br>我想SL,佢淨係想攪野
    <br>到我連淨攪野都得,佢就理都唔理

• 咁奇怪?

• 失禮啲問。 你做邊行?

• 我心諗,係咪咁差呀?我又冇要你俾咩我,基本上出得來你要我都會俾架啦
    <br>
    <br>我係咪黑人憎到連咁少既都唔配?

• 同邊行有咩關係

• 無聊女 replied at 2015-08-17 1:09 am
    <br>無聊人 replied at 2015-08-17 1:08 am
    <br>咁男人淨係想同你上床?
    <br>
    <br>咁又唔係,只係次次都係類似咁
    <br>
    <br>我想SL,佢淨係想攪野
    <br>到我連淨攪野都得,佢就理都唔理
    <br>唔好咁灰啦,都唔係你問題

• 次次都係就唔知係邊個問題

• 都有啲關係。。做乜會影響到你代人接物ga ma

• 無聊女,實有人會覺得你可愛嘅,一定會有人理你關心你的

• 只有我關心我自己

• 我做既行業,同其他人關係都算OK,我諗唔關係

• 可能係男人貪新鮮。唔關你事

• 無聊女 replied at 2015-08-17 1:13 am
    <br>次次都係就唔知係邊個問題
    <br>我都好想認識下你,我地溝通下
    <br>wechat我 kmfkmf2015

• 對男人最prefect 嘅SL 關係。。係朋友咁。。而唔係情人
    <br>
    <br>朋友係一世都可以依靠。。情人就成日要換

• 我唔用wechat

• 下一個可能比你遇到個你心中想要的
    <br>wechat我傾下

• 唔好諗喇。得閒飲多兩杯咪算囉

• line你用嗎?

• 無聊女 replied at 2015-08-17 1:20 am
    <br>唔好諗喇。得閒飲多兩杯咪算囉
    <br>你飲我陪你,哈哈

• 呢個又係個mismatch..
    <br>
    <br>如果個女人識好似朋友咁對個男人。。平時食下飯吹下水。有需要時就互call 去玩去旅行或上床。
    <br>
    <br>不過女人可能唔會明都接受男人咁對佢
    <br>
    <br>我嘅諗法啫

• add我line mfkwong

• 你會唔會太cher 呀?

• 我話無聊女。。唔係話k

• 歡迎你加入鳩噏大聯盟

• 講得幾好呀!這缐

• 無聊女
    <br>你如果唔係太Cher, 成日搵佢,咁㑹唔佢覺得同你係床上唔夾呢?好少情況下男人會寧缺勿濫

• 我是已婚男, 如果個sp/sl太cher真係會打退堂鼓

• 其實最主要係玩過就無咗新鮮感。。男人都係咁

• 點解你地個個都覺得我係cher呢?一個月都見唔到幾多次都叫cher?

• Good Afternoon Everybody

• 無聊女 replied at 2015-08-17 12:45 pm
    <br>點解你地個個都覺得我係cher呢?一個月都見唔到幾多次都叫cher?
    <br>估下炸, 如果唔係cher應該係冇左新鮮感掛, 搵個第二個啦

• 無聊女 replied at 2015-08-17 12:45 pm
    <br>點解你地個個都覺得我係cher呢?一個月都見唔到幾多次都叫cher?
    <br>又唔係睇一個月見幾多次嘅,如果你搵佢多過佢搵你,咁某個程度可以講你比較cher囉。

Log in to reply