== 認真問 == 女人更年期會點架 ? 亂發卑氣? 咩都以為自己岩晒 ?對性無興趣 ?

• 工作上有咩令你咁煩燥?

希望係暫時性啦

• 搞鬼都要睇對方嘅

我講正經嘢都好得㗎 XD

• 係對手至啱

• Paella replied at 2015-08-10 10:45 pm

---------------------------------------------------------------

九重塔?

仲有。。。西方佳餚? XD

===============================================================

yup..正.TST那間

嘻嘻!係私房菜

YES, 12月先至去巴黎

不過我上星期去左青島

• 我想去巴黎~

其實巴塞我都唔mind XD

• TST邊間?開名唔該

• Paella replied at 2015-08-10 10:47 pm

---------------------------------------------------------------

工作上有咩令你咁煩燥?

希望係暫時性啦

===============================================================

其實都係通病,客戶樣樣都催,自己又完美主意

事事要求零霞疵,冇可能因為外來因數。所以迫到自己有些少爆煲

• Paella replied at 2015-08-10 10:54 pm

TST邊間?開名唔該

潮福蒸氣石鍋in 尖沙咀厚福街

• Paella replied at 2015-08-10 10:53 pm

我想去巴黎~

其實巴塞我都唔mind XD

去啦!食啦!

巴塞我未去過

• 哦!原來如此

擒日同新朋友食晏

都有講到類似問題

慘痛的經驗告訴我

世事無完美

任何自己不能控制嘅情況下

只要是自己盡咗力已經足夠

「因上努力,果上隨緣」

• 回覆亂馬topic先,我相信更年期應該係好燥嘅,

哈哈,我家人,有d朋友變晒嘅,脾氣燥爆,好難頂。

但係男人都有更年期喎

• 巴塞我去過㗎喇

貪唔駛用腦諗

近排好多機票優惠

但一睇到啲目的地

又冇咩邊度好有興趣

我驚我變緊條咸魚呀

• 知咖!講好易,亦明白個中道理,但係性格好難改

壓力自己搵黎嘅,所以未搵方法解決囉!

依家講出黎舒服好多lu,謝謝你隻耳仔 n 手力

• Paella replied at 2015-08-10 11:04 pm

巴塞我去過㗎喇

貪唔駛用腦諗

近排好多機票優惠

但一睇到啲目的地

又冇咩邊度好有興趣

我驚我變緊條咸魚呀

哈哈,機票來來去去都係幾個地方

同你honey去希臘啦!Satorini-住oia,十分十分romantic

• 真係變得咁交關咩?

我諗同個人性格都會有關㗎喎

我淨係問過阿媽同一個auntie

佢哋話更年期果幾年有時會潮熱

睇身邊嘅人突然間好多都睇唔過眼

好想殺人

• 噢!今晚冇跑,早瞓喇!再次謝謝同我傾數,有時間再傾,早抖喇!nite

• 男人當然都會有更年期啦

只不過佢哋唔㑹停經

所以就好阿Q咁將呢個生理變化

扛手相讓俾同齡嘅女性啫 XD

• Paella replied at 2015-08-10 11:12 pm

真係變得咁交關咩?

我諗同個人性格都會有關㗎喎

我淨係問過阿媽同一個auntie

佢哋話更年期果幾年有時會潮熱

睇身邊嘅人突然間好多都睇唔過眼

好想殺人

哈,答左你呢個先

佢地開始變得多疑啦!掹爭啦!

負面啦!冇耐性。呢d都係我感覺到

勸佢地又唔聽,我就收聲。講極都唔聽,第日到我時真係唔想係咁,討人厭

• 見過Oia嘅日落相

真係無得輸

不過希臘我細細個果時想去多啲

而家鍾意啲比較冷門同少遊客去嘅地方

我都要去洗白白

跟著搵周公子了

晚安kit

• Paella replied at 2015-08-10 11:17 pm

男人當然都會有更年期啦

只不過佢哋唔㑹停經

所以就好阿Q咁將呢個生理變化

扛手相讓俾同齡嘅女性啫 XD

係啦!我身邊嘅男人就正正更年期,越來越燥,勁煩個女人

• Paella replied at 2015-08-10 11:22 pm

見過Oia嘅日落相

真係無得輸

不過希臘我細細個果時想去多啲

而家鍾意啲比較冷門同少遊客去嘅地方

我都要去洗白白

跟著搵周公子了

晚安kit

哈哈,今次真係good night la.

Log in to reply