通識題:做愛幾多分鐘才叫耐呢?

• 耐跟滿足感未必掀上關係,有啲男人好虧,女方未進入狀態之前已派報紙,有啲好似食咗偉哥咁,聳立不倒,令女方吃不消。最理想嘅懂得女性身體反應,及適時能夠作出反應以配合節奏,共赴巫山,享受對方胴體為自己帶來嘅滿足感。

• 「一年前唔適合既我, 做晤適合既職位

一年後適合既我, 做適合既職位。」

• Diva replied at 2015-07-17 6:44 pm

---------------------------------------------------------------

耐跟滿足感未必掀上關係,有啲男人好虧,女方未進入狀態之前已派報紙,有啲好似食咗偉哥咁,聳立不倒,令女方吃不消。最理想嘅懂得女性身體反應,及適時能夠作出反應以配合節奏,共赴巫山,享受對方胴體為自己帶來嘅滿足感。

===============================================================

我曾經也曾太普意自己的時間,注意力都放在自己的表現上面,每次也要為自己給一個賽後檢討 忽略了對方的感受 心思都沒有放在享受

• nickrom replied at 2015-07-17 7:06 pm

---------------------------------------------------------------

我曾經也曾太普意自己的時間,注意力都放在自己的表現上面,每次也要為自己給一個賽後檢討 忽略了對方的感受 心思都沒有放在享受

=============================================================

每個人係床上嘅喜好都唔一樣,太著意自己嘅表現而忽略對方嘅感受,咁樣會似做show,多過造愛。好多人寫做愛(do),而唔係造愛(make),意識形態上已不對。

• Diva,冇錯,所以雙方都要配合,正如我岩岩傾,好多野係順住做,而唔係刻意去做

• Diva replied at 2015-07-17 7:24 pm

nickrom replied at 2015-07-17 7:06 pm

=============================================================

每個人係床上嘅喜好都唔一樣,太著意自己嘅表現而忽略對方嘅感受,咁樣會似做show,多過造愛。好多人寫做愛(do),而唔係造愛(make),意識形態上已不對。

===============================================================

真係很好的描述!DO=PROCESS,MAKE=CREATE

• 耐唔耐唔係按物理時間計算,而係由對方既感覺決定。如果對方達到高潮、已滿足了,那便是「夠耐」,否則就係太快。

換句話講,可能某甲天生異稟,可以做足一粒鐘,但對方根本唔滿足,咁就唔可以話係夠耐。

同樣地,如果某乙每次只係十分鐘,但佢總有辦法在十分鐘完事前搞到條女高潮,咁十分鐘已經好夠。

又或者,如果某丙可能搞足一個鐘,但條女其實十分鐘已經搞掂,餘下五十分鐘要忍耐比人插,咁就係太耐!

• 男人 replied at 2015-07-17 6:15 pm

C9^^咁有冇獎先

哈哈!咁係到傾囉!不過該巳眠吧

• henry720 replied at 2015-07-17 6:56 pm

「一年前唔適合既我, 做晤適合既職位

一年後適合既我, 做適合既職位。」

講咩呢?

• 真係辛苦大家嘅解釋!

其實我只係唔理解,今朝一早Skype我一位網友,佢問我係咪玩3P !我心諗晨早流流瞓都未瞓醒!講呢啲!咁我就八八卦卦問返佢啦!玩三p兩女一男?

• C9 replied at 2015-07-18 1:21 am

真係辛苦大家嘅解釋!

其實我只係唔理解,今朝一早Skype我一位網友,佢問我係咪玩3P !我心諗晨早流流瞓都未瞓醒!講呢啲!咁我就八八卦卦問返佢啦!玩三p兩女一男?

咁你個FD有無答你係MMF定FFM?

• 一早瞓醒既然已經醒咗!咁我又想八卦下

好奇地想問一下什麼時間可以維持兩女一男呢?佢話五至十分鐘!咁我梗係同佢講冇可能啦!佢話看狀態喎!一般只係十分鐘!我唔信佢會搞得掂兩個女人囉!

叫雞就得!

• 網友!FFM

• 我係老啦!已經冇乜矜持!會八卦問吓人呢啲嘢!哈

我諗各位網友唔會嬲我將件事講出嚟嘅!我研究啫!嘻

• 兩條女每人五至十分鐘,租間房都一個鐘啦坐底

之後瞓埋佢呀?

瞓BYE~

• 哈哈!你咁慳家嘅!哈哈計依啲!

早抖

• wechat: hellonbuddy

• 其他人我吾知,但我就吾計前戲時間,就只計插都起碼二十分鐘,一般三十分鐘左右

• Diva replied at 2015-07-17 6:44 pm

耐跟滿足感未必掀上關係,有啲男人好虧,女方未進入狀態之前已派報紙,有啲好似食咗偉哥咁,聳立不倒,令女方吃不消。最理想嘅懂得女性身體反應,及適時能夠作出反應以配合節奏,共赴巫山,享受對方胴體為自己帶來嘅滿足感。

有邊個可以及時作出適當反應?

• Miss replied at 2015-07-18 7:14 pm

Diva replied at 2015-07-17 6:44 pm

有邊個可以及時作出適當反應?

我可以,見到女方高潮我都會配合

• 適當反應意思係應快時快,應慢時慢

• ivy replied at 2015-07-17 1:21 pm

我覺得時間長短唔係重點,重點在於過程!如果前奏好,時間短D都可以接受!當然唔係短到一入即出啦!

打比我傾吓。92390929

• 仲推出來?講哂啦!

• 45分鐘狂出出入入

• 或者咁講啦! 30分鐘調情

15分鐘前奏, 15分鐘至二十分鐘係做

我覺得咁樣會好啲啦!

• C9 replied at 2015-07-20 2:53 am

或者咁講啦! 30分鐘調情

15分鐘前奏, 15分鐘至二十分鐘係做

我覺得咁樣會好啲啦!

甘你老公有冇次次交足功課比你?

一話.....

• 好啲啦!如果係外地啦!會同我去飲酒啦!講下以前啲浪漫野啦!談下大家心事大家依為親蜜地愛愛完成整晚咁!

Okay ge! 調節自己需求,體會大家咁!有靈有慾!好激情就冇架啦!不過都好Sweet ge

• c9

甘咪好lol,,唔駛煩搵人出去偷食啦:PP

• 從來都煩依啲嘢!騙吹水我就叻

• c9

係既係既,,c9口技一流,最叻緊係吹啦:PP

• 吹水呀!奶仔

• c9

係呀,,,奶仔要比人吹吹啦:PP

• 吹乜鬼!你乖啲啦!

• 甘你tum我訓覺咪乖d lol

• 小寶寶食蛋糕

見到女你就奶燵咁瞓咼

每日上腦精蟲捐入

你就咁去瞓咯

• 唔得架,,

我要左手搓波波,右手摸住羅友,

咀要奶住塊西先訓得著架,:pp

• Keep著依個動作唔好移動!hold著!唔好移位!等等

• 等你流口水比我飲呀??:pp

• 都話唔好移位

保持

• 我條利好痕呀,,,上下左右郁下,,可以嗎??:pp

• 唔得

• wahhhhhhhhhhahahha

嗚嗚,,,,,,甘惡

咬死你塊.......

• 笑?

合埋個咀

回復剛才動作

• 好悶,,,傾電話嗎??

• 瞓啦!你就嚟痴總制

• 是但,,cu

• b b

• long enough to make the lady cum,

Log in to reply