成程都唔知個婚禮發生咩事 lol

• 話說我有個fd結婚 (其實都只係中同,唔算fd lol)
    咁個日都得閒,諗住順便見下班中學fd...
    所以要俾幾百蚊人情都好...都決定應承去啦...
    其實我都唔係好預期個婚禮會有咩特別嫁啦,
    點知...對新人安排左個"角落頭"位置俾我…
    完全係個凹位入面 lol 仲要咁岩條柱遮住哂..
    雖然我附近係有電視既...但都睇得非常唔清楚囉...
    到最後飲完成餐都唔係好知發生咩事…好無奈 lol

• 樓主俾左幾百蚊咩都睇唔到 (哈哈)

其實有柱位的話...真係個場幾靚都無用...

睇到個台一半,真係會成晚都無癮

• 有時d新人只會整體睇個場靚唔靚grand唔grand,但d細節位就唔留意...個場有無柱位呢個point其實好重要

• 樓主係咪得罪左你個fd呀~

俾個咁樣ge位你~@@

好心有柱位就唔好俾人坐啦

• wongpaula21 replied at 2015-06-24 12:02 am

---------------------------------------------------------------

樓主係咪得罪左你個fd呀~

俾個咁樣ge位你~@@

===============================================================

agree,其實有柱位本身都衰嫁啦,仲要係"凹"位!你個fd真係好"重視"你喎 LOL 不過要個場大又要無柱位其實又真係難左d ge...so far我係去過譽宴個場真係同無柱位lor...一眼望哂個場幾好ge

• yumic19 replied at 2015-06-24 7:20 pm

---------------------------------------------------------------

wongpaula21 replied at 2015-06-24 12:02 am

俾個咁樣ge位你~@@

===============================================================

agree,其實有柱位本身都衰嫁啦,仲要係"凹"位!你個fd真係好"重視"你喎 LOL 不過要個場大又要無柱位其實又真係難左d ge...so far我係去過譽宴個場真係同無柱位lor...一眼望哂個場幾好ge

係咪樓主得罪左人自己唔知呀..

係咪有過咩牙齒印自己唔記得(笑)

• yumic19 replied at 2015-06-24 7:20 pm

wongpaula21 replied at 2015-06-24 12:02 am

俾個咁樣ge位你~@@

譽宴mk個場都真係無柱,同埋樓底都幾高

• 又係譽宴?

又賣廣告?

Log in to reply