住左院一排...就搞成咁…

• 之前唔好彩得左個大病...所以入左院一排…
    可能因為日日都食左抗食素…
    而家個人好腫...特別係塊面 T_T
    醫生話係正常...過一排就會無事…
    各位SIS有無咩可以去水腫既方法介紹下 T_T

• 水腫你可以煲啲組豆意米水飲 去水腫真係有用嫁 我自己間中都會煲比自己飲下當清腸胃

• 我之前都試過食完藥水腫..

個時我好怕以為都會係咁腫...

不過好彩之後靠按摩通淋巴就無事..

• queenbeauty replied at 2015-05-10 2:57 am

---------------------------------------------------------------

我之前都試過食完藥水腫..

===============================================================

agree,去水腫通淋巴係最直接同有效

上utube search都會有好多去水腫個d方法嫁啦

臉既話可以特別買支按摩棒幫下手ge

而家都有好多呢d product買

好多人買黎瘦面

• babybabycs replied at 2015-05-09 12:25 pm

---------------------------------------------------------------

水腫你可以煲啲組豆意米水飲 去水腫真係有用嫁 我自己間中都會煲比自己飲下當清腸胃

===============================================================

我只係知意米水會清腸胃...原來可以去埋水腫咩?

等我叫阿媽煲下俾我飲先 T_T

• katychan45 replied at 2015-05-11 1:39 am

queenbeauty replied at 2015-05-10 2:57 am

我之前都試過食完藥水腫..

agree,去水腫通淋巴係最直接同有效

上utube search都會有好多去水腫個d方法嫁啦

臉既話可以特別買支按摩棒幫下手ge

而家都有好多呢d product買

好多人買黎瘦面

唔該哂呀...我問個醫生可以點做佢又唔答..

只係話隔一陣就無事...講到一舊舊咁 ==

咁我想知你有無用開咩按摩棒?

• 紅豆薏米水真係好有用

• d醫生係咁嫁啦...忙呀嘛邊有時間理你咁多…

我自己有用開forever 11個支…

暖暖地咁look下用黎通淋巴都幾舒服

支野好似用黎look個身都得嫁

你可以去nabelle度睇下係點樣

• katychan45 replied at 2015-05-12 1:21 pm

d醫生係咁嫁啦...忙呀嘛邊有時間理你咁多…

你覺得用棒碌比齋用手按摩有效嗎?

• tree_house replied at 2015-05-12 2:56 pm

katychan45 replied at 2015-05-12 1:21 pm

d醫生係咁嫁啦...忙呀嘛邊有時間理你咁多…

你覺得用棒碌比齋用手按摩有效嗎?

我覺得按摩棒係方便d同慳力d囉..因為去水腫d按摩都要幾用力下...

同埋呢支野發熱...又有個d咩微電流喎...話會幫到去水腫

所以我而家都無用手按啦

Log in to reply