黑頭太多, 可以點樣整走佢呀??

• 呢個問題其實困擾左我好耐架喇, 每朝早出門口之前都會清水洗臉, 仲要洗兩次咁多, 但係我每次照鏡嘅時候, 都唔覺鼻上啲黑頭少到... 究竟有無方法可以徹底清到啲黑頭, 大家有無有效去黑頭嘅方法呀??

• 呢個問題我其實都想問好耐架喇, 不過好彩我啲黑頭又唔係好多, 所以我都唔無特別留意

• 我會定期做下D深層清潔如Clay Mask 或者Peeling.

• 你地有無試過貴妃嗰隻潔臉膏呀?? 呢隻去黑頭同埋去污垢都有效架~

• 試下做co2碳粉laser吖, 係Marsha只係試左次就明顯清左D黑頭, 佢係專for深層清潔, 清理毛孔裡面油脂同污穢, 毛孔明顯收細左, 做完一排都冇咁易再藏黑頭

• 黑頭可以用針清左佢出黎阿 難清既話都可以敷下MASK退下D黑頭出番黎.

• jessschu replied at 2015-03-27 4:25 pm

---------------------------------------------------------------

你地有無試過貴妃嗰隻潔臉膏呀?? 呢隻去黑頭同埋去污垢都有效架~

===============================================================

呢個係地方嘅牌子黎架?? 我第一次聽呢個名~

• waiyee1012 replied at 2015-03-27 4:14 pm

---------------------------------------------------------------

我會定期做下D深層清潔如Clay Mask 或者Peeling.

===============================================================

自己都有做, 但都會出去做清潔facial, 做完facial係會覺得乾淨好多

• replied at 2015-03-31 10:43 am

waiyee1012 replied at 2015-03-27 4:14 pm

我會定期做下D深層清潔如Clay Mask 或者Peeling.

自己都有做, 但都會出去做清潔facial, 做完facial係會覺得乾淨好多

咁你太概幾耐做一次?

• 係香港本地貨黎架, 我上次係裕華見到呢支野平平地, 咁就買左番黎用, 發覺原來幾好噃

• criticized replied at 2015-03-30 4:55 pm

jessschu replied at 2015-03-27 4:25 pm

你地有無試過貴妃嗰隻潔臉膏呀?? 呢隻去黑頭同埋去污垢都有效架~

呢個係地方嘅牌子黎架?? 我第一次聽呢個名~

係香港本地貨黎架, 我上次係裕華見到呢支野平平地, 咁就買左番黎用, 發覺原來幾好噃

• 試下用3step黑頭貼,雖然用法唔係好方便,不過好有效清黑頭,

韓國holika同台灣美肌之誌都有出

• 我用bio隻木瓜酵素面膜每週一次,去除舊角質深層清潔

Log in to reply