件小三係HSBC度做!!!!!!!叫何+X!!!

• 我真係要崩潰!!件小三又肥又老,今年41!!!!禁多年來係不停痴住我老公!我有緊BB個陣原來偷悽緊件老女人!
    我老公電話係有錄音裝置,佢自己都唔知!
    比我聽到哂!老公有試過唔返屋企訓!!聽返錄音!原來同小三訓埋!!
    到第二日我老公問佢,今晚都陪你好唔好!賤小三話!下~又唔返屋企?你點交代啊?我似禁霸道嫁咩?
    我點會禁霸道姐?跟住個男人話,陪你好衰咩?陪你唔好咩??真係好想係殺死佢地!
    有次小三仲話阿爸阿媽唔係到,屋企無人,跟住問我老公禁你上唔上黎丫!!!!!!
    件小三仲唔知醜到不得了,佢同父母住,其中一錄音仲我老公問佢屋企有無人,佢話有~
    阿爸阿媽今日係到,我老公話禁算啦,之後佢話你偷偷地上黎未得囉,入房都無人知!!上黎啦~
    真不要面的CHEAP精!!!帶人地老公返老豆老母屋企偷情,父母係隔離房,自己就同人地個老公搞野!!!
    我憎你憎到入骨!!!你父母生左你件禁既賤貨根本係人生最錯!!!!!
    件小三係HSBC度做!!!!!!!叫何+X!!!
    真係好想貼佢張相出黎,嚇死你地!我唔係講笑!!
    我抵你年過40無男人要,無仔送終!!!!!!

• 不過你老公一樣咁賤

• 聽你講野既語氣,係男人都頂你唔順啦, 搵小三係好正常。照人張相好冇品,家醜不外傳,三思。

• 路人 replied at 2015-03-24 10:34 am

---------------------------------------------------------------

聽你講野既語氣,係男人都頂你唔順啦, 搵小三係好正常。照人張相好冇品,家醜不外傳,三思。

===============================================================

你都吾見得好人....你閪口...祝你死全家!!!!

• 勾人老公當然賤,但係你老公都同佢差無幾。搵著咁嘅賤男人做老公,節哀順變啦。

• 你老公揾件咁yap嘅做小三,肯定你仲yap過小三所以先覺得小三正。

• 我係男人都怕閪咗你。

• 崩潰要跳樓通知聲。 好多人會去打氣同觀禮。

唔好二樓喎。

• 死全家。

• 人地已經好慘,仲咁黑心想人自殺!

• 睇上面d 留言, 乜而家書.com d 人咁衰

• 呢條thread好精彩

• 偷偷係老公電話裝錄音,咁恐怖。唔怪得你老公日日唔番屋企。不過,燥還燥,死還死,唔好帶埋個仔死。唔該!

• 應該係個老公有啲嘢在先個老婆先裝錄音。

唔明個男人咁賤都有咁多人撐!

如果個老婆乜都冇做過俾個老公小三蝦,到時又會話個老婆抵死死蠢。

呢度啲人儍儍地!

• 點解大婆同小三的關係 永遠都係咁的

咪當佢哋係有Karma 接受依個事實囉

咁樣的話 大家睇嘢或者會順眼D

• 屌你老母 replied at 2015-03-24 10:39 am

---------------------------------------------------------------

路人 replied at 2015-03-24 10:34 am

聽你講野既語氣,係男人都頂你唔順啦, 搵小三係好正常。照人張相好冇品,家醜不外傳,三思。

===============================================================

係呀,比你講下就會死呀, on9. 你d心地惡毒既女人,真係唔怪得你老公既,對住你慘過死

• 路人 replied at 2015-03-25 11:12 am

屌你老母 replied at 2015-03-24 10:39 am

路人 replied at 2015-03-24 10:34 am

係呀,比你講下就會死呀, on9. 你d心地惡毒既女人,真係唔怪得你老公既,對住你慘過死

係祝你死全家....字都吾撚識....讀下書先...低你老公/條仔..飛你....冚家剷

• 死文盲讀屎片,你父母真係冇面目見人,自己搵錯處啦,費事教精你!

• 你父母...養你都晒米飯........讀下書先...文筆吾通順.教你都多撚餘

• 12:11pm果個短命種 replied at 2015-03-25 12:24 pm

你父母...養你都晒米飯........讀下書先...文筆吾通順.教你都多撚餘

趁地林,唔該!

• 哈哈....................................................................................................................................................

• 哈哈,我比人飛? 你顧掂妳自己先啦,自己d家醜都放上網,笑能死人。

• on99

• 成班傻西傻撚... replied at 2015-03-25 1:32 pm

on99

放屁!放屁!放屁!

• 路人 replied at 2015-03-25 1:16 pm

哈哈,我比人飛? 你顧掂妳自己先啦,自己d家醜都放上網,笑能死人。

放屁!放屁!放屁!

• 哈哈.................. replied at 2015-03-25 12:41 pm

哈哈....................................................................................................................................................

放屁!放屁!放屁!

• 又錯!!!! replied at 2015-03-25 12:40 pm

12:11pm果個短命種 replied at 2015-03-25 12:24 pm

你父母...養你都晒米飯........讀下書先...文筆吾通順.教你都多撚餘

趁地林,唔該!

放屁!放屁!放屁!

• 12:11pm果個短命種 replied at 2015-03-25 12:24 pm

放屁!放屁!放屁!

• 屌你老母 replied at 2015-03-25 11:47 am

路人 replied at 2015-03-25 11:12 am

屌你老母 replied at 2015-03-24 10:39 am

係祝你死全家....字都吾撚識....讀下書先...低你老公/條仔..飛你....冚家剷

放屁!放屁!放屁!

• 公平啲 replied at 2015-03-25 10:58 am

應該係個老公有啲嘢在先個老婆先裝錄音。

唔明個男人咁賤都有咁多人撐!

如果個老婆乜都冇做過俾個老公小三蝦,到時又會話個老婆抵死死蠢。

呢度啲人儍儍地!

放屁!放屁!放屁!放屁!放屁!放屁!放屁!放屁!放屁!放屁!放屁!放屁!放屁!放屁!放屁!放屁!

• Kinthebest replied at 2015-03-25 10:51 am

偷偷係老公電話裝錄音,咁恐怖。唔怪得你老公日日唔番屋企。不過,燥還燥,死還死,唔好帶埋個仔死。唔該!

放屁!放屁!放屁!

• 雖然好大機會係假嘢同鳩吹嘢。

但都係要講,

崩潰要跳樓通知聲。 好多人會去打氣同觀禮。

唔好 2 樓咁矮喎。

你呢啲咁嘅仆街死 10 個當擦傷。

• 網上煽動均負刑責,電腦手機都有 IP,一旦追查難逃法網!

• 梁太, add me for chat; my wechat: push907

• wechat: hellonbuddy

• 梁太, 身同感受, 個女人賤, 男人都唔見得好, 兩個都不知所謂.

不過你唔好灰心, 傷心過後一定要過得好好, 你要加油.

小3大公開: Zoie Yiu, 之前係Disney做, 又係係公司搵完一個男人, 個男人唔理佢, 再搵另一個, 又肥又矮又樣衰, 仲要SEND唔著衫既相俾人, 叫人上佢元朗屋企同佢上床, 又要扮有左BB.

• 唔好貼人地張相呀,會俾人起底架

Log in to reply