請問各位如果做個時聽到自己既水聲會唔會尷尬?

• 請問各位如果做個時聽到自己既水聲會唔會尷尬? / 有時會賴尿

• it should be only you and your man that moment, should be high and fun, why embarrassing?

• 系米..批批….趴趴……or..肥la fa 拉 .?

或..趴啪啪..趴..趴啪…啪趴………..卜滋!卜滋!卜滋!卜滋!…啪啪啪啪啪啪…………………………趴啪…啪趴………..卜滋!卜滋!…

跟住...阿…恩…恩………嗯~ 嗯~ 喔~ 嗯~. ….哦………..噢……噢……噢……唔……啊啊…啊啊….啊啊啊……哦哦哦…….哦哦哦….哦哦….哦……嗯嗯嗯….嗯嗯…嗯…嗯嗯

• 你會唔會因為尷尬而忍住唔放屁?

• ginna, 可能我少這方面的經驗, 所以會感到尷尬, 但我睇我老公個樣就好HIGH , 時常佢叫我唔好叫靜D 聽下D 水聲=.=, 最尷尬係我FEEL 到自己唔知係賴尿定噴水, 床單濕了一大撻

• 你會唔會因為尷尬而忍住唔放屁?<---會忍到冇人OR 廁所先放

• sound fun and he tune you into the shameful mode, you should be enjoyed that with your body reaction

• 漬漬聲好正,

你噴水而床單濕?

定是淫水黎?

• GG replied at 2015-01-06 11:39 am

---------------------------------------------------------------

ginna, 可能我少這方面的經驗, 所以會感到尷尬, 但我睇我老公個樣就好HIGH , 時常佢叫我唔好叫靜D 聽下D 水聲=.=, 最尷尬係我FEEL 到自己唔知係賴尿定噴水, 床單濕了一大撻

===============================================================

夠晒淫!係男人都鍾意既反應!

• 你噴水而床單濕?

定是淫水黎?<---我自己都唔知係乜, 係佢點到某一個位, 我有獨電感覺後我就會有賴尿感覺

• if that's really your husband, we shall be happy to hear, usually the man beside you will not try that hard,

• 潮吹都唔尷尬喇

• GG replied at 2015-01-06 11:53 am

---------------------------------------------------------------

你噴水而床單濕?

定是淫水黎?<---我自己都唔知係乜, 係佢點到某一個位, 我有獨電感覺後我就會有賴尿感覺

===============================================================

咁講你好敏感

係咪豆豆位?定係花心?g點?

有無賴到?有賴尿感....好多時係會有潮吹潛質既女仔

• 咁講你好敏感 <---都算幾敏,我老公一摸我已經濕

係咪豆豆位?定係花心?g點?<---我唔知係咩點, 係感覺好入的

有無賴到?有賴尿感....好多時係會有潮吹潛質既女仔<---我有賴尿的感覺, 而老公話佢感覺我有噴野出黎

• gg我有feel就好易濕!

• GG replied at 2015-01-06 1:17 pm

咁講你好敏感 <---都算幾敏,我老公一摸我已經濕

係咪豆豆位?定係花心?g點?<---我唔知係咩點, 係感覺好入的

有無賴到?有賴尿感....好多時係會有潮吹潛質既女仔<---我有賴尿的感覺, 而老公話佢感覺我有噴野出黎

如果係最入係花心,少少入係g點

噴得勁唔勁?

• EE replied at 2015-01-06 11:58 am

潮吹都唔尷尬喇

潮吹係好事

• 噴得勁唔勁?<--我感覺自己冇賴尿感覺就會唔敢放鬆就會收縮, 我老公次次都會話我唔好忍就噴出黎=.=但我覺得好似好羞咁所以自己感覺賴佐尿就自然收縮

• GG replied at 2015-01-06 1:25 pm

噴得勁唔勁?<--我感覺自己冇賴尿感覺就會唔敢放鬆就會收縮, 我老公次次都會話我唔好忍就噴出黎=.=但我覺得好似好羞咁所以自己感覺賴佐尿就自然收縮

係用手期間定係抽插先?如果用手的話 可能係佢問題

• 我老公都叫我唔好忍,就噴左出來,頭幾次都有D尷尬!

• ivy replied at 2015-01-06 1:28 pm

我老公都叫我唔好忍,就噴左出來,頭幾次都有D尷尬!

但噴左係咪爽好多呢

• 係用手期間定係抽插先?如果用手的話 可能係佢問題<---係抽插期間

• 我老公都叫我唔好忍,就噴左出來,頭幾次都有D尷尬!<---咁有乂試過噴好多? 我試過一次真係好多床一大達, 企起身時流落大脾 '拿' 到 好尷尬死!

• gg 都多呀!1/4張床!

• 每次同SL做都有聲, 床單大腿兩邊都濕哂, 佢好似好enojy咁啵

• GG replied at 2015-01-06 1:35 pm

係用手期間定係抽插先?如果用手的話 可能係佢問題<---係抽插期間

抽插期,佢停左等你射水?但如果用埋手磨你豆豆,你應該唔洗忍

• ivy replied at 2015-01-06 1:39 pm

gg 都多呀!1/4張床!

嘩,你好多喎,

我果次用手幫條女,第一次噴,就濕左一大片,勁大片

更加唔好講第二次,第3

• GG :

妳同老公幾多歲?

• 妳同老公幾多歲?我30 老公34

• 新婚應該會較激烈的

妳婚前是處女?

• 漬漬聲 replied at 2015-01-06 1:45 pm

GG replied at 2015-01-06 1:35 pm

係用手期間定係抽插先?如果用手的話 可能係佢問題<---係抽插期間

抽插期,佢停左等你射水?但如果用埋手磨你豆豆,你應該唔洗忍

你地次次都有得潮吹?

有時我會塞住她嘴,同佢講,你聽到下面d漬漬聲無?

• 妳婚前是處女?是

你地次次都有得潮吹? <----之前冇, 係近幾個月先有

有時我會塞住她嘴,同佢講,你聽到下面d漬漬聲無?<---我老公都係咁, 個個男人都係咁?要人聽D 聲?

• GG replied at 2015-01-06 2:07 pm

妳婚前是處女?是

你地次次都有得潮吹? <----之前冇, 係近幾個月先有

有時我會塞住她嘴,同佢講,你聽到下面d漬漬聲無?<---我老公都係咁, 個個男人都係咁?要人聽D 聲?

你越面紅,怕羞,越開心,

有時係耳仔邊問你時,會一下一下大大力插,最好你講左幾個字,就插停左

• GG:

有無試過幫佢口交、69 之類,互舔下體 ....

甚至口爆?

• 你越面紅,怕羞,越開心,

有時係耳仔邊問你時,會一下一下大大力插,最好你講左幾個字,就插停左

--------------------------------

哎呀, 我老公好鐘意咁一路做時一路講.仲一路問, 有時佢會叫我講 老公大力D 快D ,但我講唔出口 , 點解男人鐘意咁

• GG replied at 2015-01-06 2:17 pm

你越面紅,怕羞,越開心,

--------------------------------

哎呀, 我老公好鐘意咁一路做時一路講.仲一路問, 有時佢會叫我講 老公大力D 快D ,但我講唔出口 , 點解男人鐘意咁

最好講埋,老公你頂得好入呀,好舒服呀

男人鐘意女人淫性,證明佢有能力

• 有無試過幫佢口交、69 之類,互舔下體 ....<--- 有, 但多數都是他幫我口交

甚至口爆?<---冇

• GG replied at 2015-01-06 2:35 pm

有無試過幫佢口交、69 之類,互舔下體 ....<--- 有, 但多數都是他幫我口交

甚至口爆?<---冇

如果講尷尬,比佢舔,重更加漬漬聲

好似食面咁樣

比佢舔爽唔爽?

• 比佢舔爽唔爽?<---成身軟晒咁

• GG replied at 2015-01-06 2:45 pm

比佢舔爽唔爽?<---成身軟晒咁

好鐘意呢

用力禁佢頭去舔,佢會鐘意

• GG replied at 2015-01-06 2:45 pm

比佢舔爽唔爽?<---成身軟晒咁

身軟,同心都騷埋

慾擺不能

Log in to reply