2014 食仔回顧

• Oh no! 想死!

• 我要Bella好床技多過好文采,哈哈

• 咪死住呀

• 床技呢啲野好講對手,如果我覺得佢係我杯茶,不期然都會落力啲。

• Bella 你說得對,如果係我杯茶,叫我奶西都會奶

• 你哋2014嘅戰績如何?

• 而家she男人多過女人,唔好講食,有she女加Skype or wechat都好難

• Ray 應該係,佢叫你唔好,你都忍唔住做啲你平時唔會做嘅野嚟要寵幸佢。

• 新識舊遇各一次.
    <br>
    <br>在我眼中, 男方搵食未必在乎於外表. 因為大家都知外表只是一個優勢,但言行交談同行為, 先係令女人繼續舒服咁交流下去的要素

• Bella 你enjoy比人lick嗎?

• 淨係she先有女?呢度唔係只剩豬扒咩?轉移陣地啦。

• 呢度用黎吹下水架咋, 搵食? 哈

• wizard 你意思係男方搵食,未必在乎於(對方嘅)外表?

• She 識的女女,可以明刀明槍的傾sex.
    <br>Wechat 附近的人識的,你唔知道對方想要什麼,有些可能真的想搵人吹水,如你明刀明槍傾sex, 一陣比佢post 了段對話上網,我就真是大件事了,影響好大

• ray 你識過有女唔enjoy嘅咩?

• 我女友唔中意我錫佢妹妹,所以有時在she識到靚女,一定會錫佢地妹妹

• 28 我開頭以為28係你嘅戰績添;吹水都未必搵到對頻道。

• wechat上邊果啲男人10個有9個都係搵人出野,冇啲新意。
    <br>難度你係網上搵你杯奶茶?===> 如果係我杯茶,叫我奶西都會奶。

• I just want to find sp

• Bella 你一定好索,有8條仔想食你

• 索唔索好主觀嘅,數目多係因為餓男多,而佢地又唔怕醜咁話我知佢地下邊諗緊咩。

• 我見到靚女才會用細佬諗野,豬扒唔該行開。
    <br>

• 哈哈!男人都係現實同直接嘅動物。

• 女人也一樣,見到靚仔,比佢做什麼都可以。
    <br>想玩時, 男女都是一樣用下面諗野

• Bella 現在出去食飯,如你想找我傾,我在第二頁留了wechat ID, u can add me, c u, 88

• 其他女唔知,靚仔但係冇腦冇品,我起唔到痰,no go。

• Bella replied at 2015-01-01 9:03 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>其他女唔知,靚仔但係冇腦冇品,我起唔到痰,no go。
    <br>===============================================================
    <br>28唔係我戰績, 另一個意思
    <br>
    <br>到有靚仔係面前又另一回事啦

• 咁28有咩意思呢?
    <br>哥哥仔,我笨唔係未見過靚仔架

• Bella replied at 2015-01-01 6:46 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>第一印象固然重要,但日久都可見人心,扮嘢呃人呃得幾耐呀?
    <br>===============================================================
    <br>咁呢個當然啦, 但係大家都係有練歷嘅成年人, 好容易分辨得出嘅!

• Bella replied at 2015-01-01 7:51 pm
    <br>你哋2014嘅戰績如何?
    <br>我啱啱識到個女仔, 未食到, 努力中..., 唔係she女

• Bella replied at 2015-01-01 8:06 pm
    <br>wizard 你意思係男方搵食,未必在乎於(對方嘅)外表?
    <br>=========================================================
    <br>
    <br>係, 男方係揀女友同埋想搵食時, 要求真係可以降級
    <br>明明自己揀女友的標準要 A 級, 但搵食的可以去到 B-
    <br>但一定唔會去到 C- 同 d 呢個 level...咁都食的話, 男人都未必會睇得起呢 d 咁雜食的人
    <br>
    <br>但女仔對外表的標準, 唔會因此變化
    <br>
    <br>變化的係... 男友一定對自己最好... 但 sp 係一個交往上未必係最好, 至少好感一定要夠足...
    <br>
    <br>禮貌同尊重好緊要... 男人的風度及爽快係一種 bonus

• Bella replied at 2015-01-01 9:27 pm
    <br>咁28有咩意思呢?
    <br>哥哥仔,我笨唔係未見過靚仔架
    <br>年紀
    <br>
    <br>但如果以搵食角度唔係要搵靚仔咩

• marksmart 睇一個個人啦,成日都聽到有啲女一次又一次比仔呃,仲要係舊到唔舊嘅屎橋。 祝你早日水到渠成。

• Bella replied at 2015-01-01 9:53 pm
    <br>marksmart 睇一個個人啦,成日都聽到有啲女一次又一次比仔呃,仲要係舊到唔舊嘅屎橋。 祝你早日水到渠成。
    <br>咁有d男仔把口又氹得d姊妹好開心嘅…,玩完先知道個男嘅衰野,甚至可能會佢食完通街唱添…,唉……
    <br>Bella,妳又有乜難忘經歷?^^
    <br>WeChat ID: marksmart
    <br>Skype ID: mark.chan50

• 今年 : 0
    <br>早幾年一年食10 個8 個she 男起碼
    <br>而家果d 唔知點解真係無乜意欲食佢地
    <br>Dry 爆
    <br>

• wizard 我相信好多男人餓起上嚟,真係可以連笠個紙袋係果啲C-D級數女人頭上都唔駛都嚟得,因為至少醜女點都好過自己打飛機。
    <br>
    <br>
    <br>

• 28 如果只需要個fxxk buddy,只要個男床上功夫好,個樣見得吓人,而自己又唔係咁鐘意佢就得㗎喇。
    <br>
    <br>

• 我明你意思, 不過男女有別, 呢方面大家意向未必一樣LU

• marksmart 果啲口甜舌滑嘅食家最醒嘅其實唔係把口,而係識揀人。
    <br>

• lady replied at 2015-01-01 10:10 pm
    <br>今年 : 0
    <br>Dry 爆
    <br>咁呢個世界唔係淨係呢度有仔食既
    <br>
    <br>祝妳2015開胃D, 哈

• Lady 你胃口好大吓喎?定係早幾年嘅she男真係咁掂?

• Bella replied at 2015-01-01 10:10 pm
    <br>wizard 我相信好多男人餓起上嚟,真係可以連笠個紙袋係果啲C-D級數女人頭上都唔駛都嚟得,因為至少醜女點都好過自己打飛機。
    <br>
    <br>
    <br>==========================================================
    <br>
    <br>咪就係, 為左一時之快而咁大犧牲... 真係冇格
    <br>不過如果你岩岩講的 C-D級係指胸的... 我諗愛大波的男士幾鍾意
    <br>

• wizard 成日喺呢度派咭片果幾個餓男,究竟有冇得食?
    <br>得個胸大但係又墮,同個身型唔均稱,正咩?

• lady replied at 2015-01-01 10:10 pm
    <br>今年 : 0
    <br>Dry 爆
    <br>2014年嘅she男點解會令妳冇哂胃口呀…?

• Bella replied at 2015-01-01 10:46 pm
    <br>wizard 成日喺呢度派咭片果幾個餓男,究竟有冇得食?
    <br>得個胸大但係又墮,同個身型唔均稱,正咩?
    <br>哈哈,大又墮…,諗起都… 哈哈

• 以前d she 男質素好好多

• marksmart 木瓜?哈哈
    <br>胸呢家野,夠用夠firm就最完美啦。

• lady replied at 2015-01-01 10:49 pm
    <br>以前d she 男質素好好多
    <br>咁而家嘅she男又未一定好差嘅……^^

• Bella replied at 2015-01-01 10:56 pm
    <br>marksmart 木瓜?哈哈
    <br>胸呢家野,夠用夠firm就最完美啦。
    <br>認同,我女友都唔屬於大空族,係要睇你點樣投入件事度嘅!^^

• 佢都未能夠令你好投入,否則你嘅專注力就唔會花喺個新女上。

Log in to reply