有無人試過去dr protalk做埋線?

• 年紀開始大,塊面都開始durdur地,睇雜誌見到江欣燕同戴蘊慧係dr protalk到做左埋線之後靚左好多,就心思思想去試做,
    依家新客試做$988就有20條呀>.<有無人做過可以分享多d資料呀?

• 依咁都幾抵啵,計番都係50蚊1條到,咁大間美容公司應該唔錯掛

• 聽人講4D埋線好WORK,尤其係30歲左右個D效果會好明顯

• jass replied at 2014-09-22 6:57 pm

---------------------------------------------------------------

依咁都幾抵啵,計番都係50蚊1條到,咁大間美容公司應該唔錯掛

===============================================================

我都覺呀,佢都算大間,但係又比其他公司平好多咁>.<

• leungkaikopp replied at 2014-09-22 11:13 pm

---------------------------------------------------------------

jass replied at 2014-09-22 6:57 pm

依咁都幾抵啵,計番都係50蚊1條到,咁大間美容公司應該唔錯掛

===============================================================

我都覺呀,佢都算大間,但係又比其他公司平好多咁>.<

好認同呀><$988感覺好抵試,不過又唔知佢d service好唔好

• never replied at 2014-09-22 10:34 pm

聽人講4D埋線好WORK,尤其係30歲左右個D效果會好明顯

咁我又未到30歲既...不過睇d前後對比圖都好似差好遠咁><

我唔想變dur皮狗呀><

• 我有係呢到做過呀,都係前一排既事,我做左40條線,

SO FAR做左一個月左右,個雙下巴好明顯無左,

聽人講話三四個月個陣個效果會再靚D XD

我好期待自已塊面會繼續尖落去XD

• wildgagabean replied at 2014-09-23 1:32 am

我有係呢到做過呀,都係前一排既事,我做左40條線,

我個朋友做完話連蘋果肌都覺得飽滿左,皮膚又好左,搞到我勁想去做><

唔知我要做幾多條線呢?我驚好貴><

• 我媽咪做左埋線差唔多2個月,佢做腮位同面頰,岩岩做完唔覺佢有咩特別唔同左,但係過左1個月到就開始見到有分別,下巴尖左,塊面firm左,望落後生好多

• kathelyn replied at 2014-09-23 11:25 pm

wildgagabean replied at 2014-09-23 1:32 am

我有係呢到做過呀,都係前一排既事,我做左40條線,

我個朋友做完話連蘋果肌都覺得飽滿左,皮膚又好左,搞到我勁想去做><

唔知我要做幾多條線呢?我驚好貴><

要用幾多條線要同醫生做CONSULTATION先知架,我建議你去問問先啦

• prettyq replied at 2014-09-24 4:15 pm

我媽咪做左埋線差唔多2個月,佢做腮位同面頰,岩岩做完唔覺佢有咩特別唔同左,但係過左1個月到就開始見到有分別,下巴尖左,塊面firm左,望落後生好多

係呀我下巴都係尖左好多,以前雙下巴真係好困擾我,

依家影相終於有番個下巴啦XD

Log in to reply