女仕鐘意男人係小穴沖幾長時間,唔計前戲

• 有好多男人話到自己點勁,但係又唔夠硬,又話者做下又要停下等自己唔好射,希望she女可以講下鐘意被插幾耐. THX

• 我聽過有女仔講過

30-40分最好

• 其他女仔唔知, 我好易高潮,

我SP 前戲已經令我high左一兩次,

跟住入黎插一陣我已經又黎,

唔駛插好耐, 反而我最想我高潮時佢同時射,

感覺最正, 但未必次次都夾正時間!

• 30 replied at 2014-07-02 12:26 pm

---------------------------------------------------------------

我聽過有女仔講過

30-40分最好

===============================================================

如果一次真係要插足40分鐘,個男人應該好勁下,但應該唔可以咁快回氣再黎

• Gillian replied at 2014-07-02 12:30 pm

---------------------------------------------------------------

其他女仔唔知, 我好易高潮,

===============================================================

男人都鐘意易高潮既女仔

• Gillian replied at 2014-07-02 12:30 pm

其他女仔唔知, 我好易高潮,

so good。

我鐘意,我以前sp同你一樣敏感,前戲時5,6次高潮,先插入去,有次佢un un下,高潮夾住我修j,勁爽

• 硬晒插足40分鐘閪?! 你都痴撚線~ 條女係正既就一早射撚左啦!

插閪40分鐘=做40分鐘 sit-up, 你重有氣力硬咩, 屌你老母就一定得, 日日屌呀!!

小新, 我屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~

• SMPTHK replied at 2014-07-02 1:51 pm

硬晒插足40分鐘閪?! 你都痴撚線~ 條女係正既就一早射撚左啦!

插閪40分鐘=做40分鐘 sit-up, 你重有氣力硬咩, 屌你老母就一定得, 日日屌呀!!

小新, 我屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~

你都係想話俾she 女聽你係性無能,你做到啦,恭喜

• 無人叫你開足火力插40喎.....

慢插40分鐘,條女已經好爽架啦,

• 小新 replied at 2014-07-02 1:56 pm

SMPTHK replied at 2014-07-02 1:51 pm

硬晒插足40分鐘閪?! 你都痴撚線~ 條女係正既就一早射撚左啦!

小新, 我屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~ 屌你老母~

你都係想話俾she 女聽你係性無能,你做到啦,恭喜

哈哈~ 你個 reply 好正~

• 個個唔同,同樣手法,有D前戲已經成床濕晒,有D就插完要用手補飛…

同埋個個都有D唔同既"死位",都要俾D時間去搵…

• 講真,好睇人

有D女,淨摸都可以高潮,

Log in to reply