就黎影婚紗相先發覺有個問題!!

• 之前去試婚紗, 平時唔化妝都唔覺棚牙咁醜,
    試埋個妝之後 發覺笑起上黎D牙又黃又啡真係好礙眼,
    仲要唔係好齊咁, 特別係用紅色唇膏個時呀!

結婚D相影左就成世,
    擺酒個日仲要成日都影相,
    會唔會去漂牙or整個牙套好啲呀??

• 聽人講過漂牙會唔均循.之前都諗住試

• 漂牙..整牙套個D都好傷牙架~可能漂完之後D色都仲會一達達tim我寧願成晚就住唔露齒笑喇..雖然會好唔盡情..

• 我都想整下牙:( 細個屋企人叫我cool我又冇..而家做野又唔敢cool

• 用牙套真係好唔建議!要連健康戈D牙都要磨到細細粒。

同假牙有咩分別,老左個時就麻煩喇。

• 之前同朋友傾開計 講起d明星而家都係整牙貼面美齒ge

好少人帶牙套架喇bor

因為整呢個又唔痛 麻醉都唔駛 同埋唔會整傷自己原本ge牙

• 陽帆 replied at 2014-06-09 6:56 pm

---------------------------------------------------------------

之前同朋友傾開計 講起d明星而家都係整牙貼面美齒ge

好少人帶牙套架喇bor

===============================================================

未聽過呢樣野@@ 普通牙醫都有得整??

姐係會點樣整??我唔係好明..

• pp replied at 2014-06-09 7:39 pm

---------------------------------------------------------------

陽帆 replied at 2014-06-09 6:56 pm

好少人帶牙套架喇bor

===============================================================

um..上網search牙貼面有會見到有間叫Glamsmile 專整牙貼面 間野都幾出名 好多國家都有branch

其實係將d瓷片貼上去d牙到就得 所以倒左模之後就好會裝到上牙 你覺得岩你既可以打電話問下佢地 我都係聽我朋友講過

• 陽帆 replied at 2014-06-09 10:56 pm

pp replied at 2014-06-09 7:39 pm

陽帆 replied at 2014-06-09 6:56 pm

好少人帶牙套架喇bor

um..上網search牙貼面有會見到有間叫Glamsmile 專整牙貼面 間野都幾出名 好多國家都有branch

其實係將d瓷片貼上去d牙到就得 所以倒左模之後就好會裝到上牙 你覺得岩你既可以打電話問下佢地 我都係聽我朋友講過

有咁方便架咩///整呢d幾錢呀?

• RE GODNESS

係呀..佢係咁同我, 聽落係真係唔錯^^

如果問幾多錢..我諗都係要睇番個人情況..最好打去問下好噃..

可以睇下個網d資料既

http://www.glamsmile.com.hk/

Log in to reply