港女鐘意吃洋腸,不知所謂

• 書女 replied at 2014-05-10 7:03 pm

---------------------------------------------------------------

個鬼佬都幾靚仔,好過好多港男啦,又有機會跟佢去外國生活!

===============================================================

米天真啦,佢地屌完免費西就走啦.

食飽重要放D片上網,明玩妳地D港女啦.

佢地住得呢D九流旅館,帶妳反去同做乞兒有勿分別?

• 公道 replied at 2014-05-11 3:09 pm

---------------------------------------------------------------

港男都想食洋茜 (鬼妹) 啦!多魚

===============================================================

港男無呢D窮鬼咁賤喎,起碼唔會賤到屌完人還放片上網.

• 比白人影短片,就笑口西西.

如果渣機果位系港男?嘩,我啉佢發曬難渣呀!

(不過,港男唔會做到咁賤囉)

比白人影短片就擺曬尾.哈.笑死左.

• 支持伊面 replied at 2014-05-22 12:47 pm

梁詠琪cheap能到爆

比鬼佬日X夜X, 下面肯定闊過黃江WAKAKA~~~~

• Once go black u never go back,黑人重大重粗呀,你重吾快D去非洲?

我識一個差婆,佢係少數我吾憎既湊鬼女人,因為佢識我第一日已經講明佢吾靚冇港男要,好坦白而且性格好,所以有計傾。佢有好多鬼男友,講到D鬼既作戰能力,佢用鄙視既語氣話`佢地?算把啦'

係塞舌爾最後果晚,隔離房條水兵帶左隻黑G反房,果時我係露台食煙聽海浪聲,聽到佢地由關門至到呀呀完都係得十分鐘,跟住就有個北京猿人咁樣既黑G走出露台,見到我就望住我笑,嚇到我即刻入反房。

你地睇得AV多真係中能晒毒,以為係鬼都大條,係LKF有時去厠所,見到其實好多同我地差吾多。吾好話AV果D揀過,重有佢地有D切9左條勒帶,可以增長2-4對,所以佢地好多永遠6點半,打尿玻酸增粗,不過要定時打,佢地整能完會話比你地聽?呢D手術都係佢地果邊發明,你地可以對比下,佢地80年代未有呢手術時既 av,佢地果時既size,除左個別既,大部份其實同亞洲人差吾多。呢D就係文化侵略既影響,一班吾用腦既豬西。

重有你地咁講,我地一種可以話D鬼妹大波大蘿腳長過你地D港女tim,til~

以前係加國D lap dance,有次有個鬼妹台柱坐我大脾,話我D香水好香問我用邊隻,跟住佢話比我知,好多鬼幾日吾沖涼成身臭味,每次佢坐佢地大脾都要噩高個頭閉氣。係famous果時睇face off,一入戲院成陣汗味加蘇味。鬼佬亁淨?on 9

• Lol replied at 2014-05-22 3:19 am

話時話,,呢二件垃圾鬼就真系的港女先梗得落囉.

比人屌完重要比二隻鬼唱,卜街到重要放上網.

一個字..賤..

• 你地班港男最正最好,得未?

• Pz replied at 2014-05-22 3:18 pm

重有你地咁講,我地一種可以話D鬼妹大波大蘿腳長過你地D港女tim,til~

以前係加國D lap dance,有次有個鬼妹台柱坐我大脾,話我D香水好香問我用邊隻,跟住佢話比我知,好多鬼幾日吾沖涼成身臭味,每次佢坐佢地大脾都要噩高個頭閉氣。係famous果時睇face off,一入戲院成陣汗味加蘇味。鬼佬亁淨?on 9

D港女心態有問題..鬼佬地D臭孤味再加唔沖涼習慣.全靠查香水來頂住.

系D白痴港女話佢地乾淨.不過,難怪既,總之系白人,佢地就屎都幫佢

地舔乾淨囉.

• 賣廣告 replied at 2014-05-22 3:24 pm

你地班港男最正最好,得未?

點都好過的食完唱既鬼佬既..

• 睇完條片,火都來,點解港女會咁賤?

• 正賤港女 replied at 2014-05-22 3:38 pm

睇完條片,火都來,點解港女會咁賤?

睇落好似鬼佬賤d喎.港女賤系佢地無知加白痴啫.

• 對方係鬼又好,人又好,你係咩料,你就食番同級數了。

呢個情況喺書呢度都一樣,其實仲有乜好爭拗?

• 咪系,嘥氣,啲人犯賤白痴咪由佢囉。

不過又有機會比啲港男閙港女,今次益哂啲港男啦,同又可以賣廣告!

• AS TITLE

• 點解你地唔閙埋條片果個白痴港男呀?佢自己攞嚟衰!

• 今時今日既港女會賤成咁,唉

• 比 人 食 完 重 要 比 人 恥 笑. 雞 都 不 如 .

賤 能 格 . 賤 能 格 . 賤 能 格 . 賤 能 格 . 賤 能 格 . 賤 能 格 .

賤 能 格 . 賤 能 格 . 賤 能 格 . 賤 能 格 . 賤 能 格 . 賤 能 格 .

• 原來果晚二條女同二隻鬼住既系160元一晚既九流賓館

哈 哈 哈 Cheap 成咁.

• 真 cheap replied at 2014-05-22 7:11 pm

原來果晚二條女同二隻鬼住既系160元一晚既九流賓館

果二隻鬼會唔會靠執紙皮來交租架?

• 窮成咁? replied at 2014-05-22 7:14 pm

真 cheap replied at 2014-05-22 7:11 pm

原來果晚二條女同二隻鬼住既系160元一晚既九流賓館

果二隻鬼會唔會靠執紙皮來交租架?

該煨囉,嘖嘖嘖,d女咁都肯比佢地屌?

• 賣廣告 replied at 2014-05-22 3:24 pm

講真,系街隨便拖個港男都好過呢二隻賤鬼既.

• 公道 replied at 2014-05-22 8:33 pm

賣廣告 replied at 2014-05-22 3:24 pm

有冇誇啲呀?

• 班港男用這條無聊片係咁大條道理咁抽水,趁機就抬高港男地位,開頭當係新聞睇,之後越講越過份,仲離哂題,好心你地見好就收啦,整到好似八婆咁!

你地班蒲精出得嚟玩都係大癲大肺又扮嘢㗎啦,做出啲低能嘢一啲都唔出奇,睇咗咁多剩係講蒲和溝女溝仔,有乜咁大不了呀?人生剩係得呢啲?

如果唔係自願比人影咗sex tape 仲發放埋,其實可以報警!

• 抽水友 replied at 2014-05-22 11:38 pm

班港男用這條無聊片係咁大條道理咁抽水,趁機就抬高港男地位,開頭當係新聞睇,之後越講越過份,仲離哂題,好心你地見好就收啦,整到好似八婆咁!

你地班蒲精出得嚟玩都係大癲大肺又扮嘢㗎啦,做出啲低能嘢一啲都唔出奇,睇咗咁多剩係講蒲和溝女溝仔,有乜咁大不了呀?人生剩係得呢啲?

如果唔係自願比人影咗sex tape 仲發放埋,其實可以報警!

就係你D人連種族歧視都息事寧人,全世界都睇唔起香港人。

• 咪係!乜你哋啲高登巴打冇起倒呢兩件白癡港女嘅電郵地址咩?一於去信聯合國人權組織搞大佢!

好未? 哈哈

• 公道 replied at 2014-05-22 8:33 pm

賣廣告 replied at 2014-05-22 3:24 pm

=============================================================

==============================================================

又咁,你set到條 bar 咁鬼低,何止呢兩個西人呢?港男又比好多不同國籍嘅智障人仕醒好多嘅。

• 咁又系 replied at 2014-05-22 3:36 pm

點都好過的食完唱既鬼佬既..

==============================================================

• 港女 replied at 2014-05-23 3:47 am

公道 replied at 2014-05-22 8:33 pm

=============================================================

又咁,你set到條 bar 咁鬼低,何止呢兩個西人呢?港男又比好多不同國籍嘅智障人仕醒好多嘅。

to be honest, some Kong girls are being friendly to split their legs for free for people who are supposedly looking whores.

• –----------

對我㴝講,女人好既一個就夠,再多就會好麻煩,坦白講,幾好既女人有時都會幾麻煩,即係一個已經夠你麻煩。

你揾到一個好既就一定要珍惜,而家要揾好既真係好難。

咁多年係LKF,我既目的只有一個,就係飲酒relax,所以我一早已經set左一條底線。以前D女重可以傾到計,而家D港女,見到佢地似雞多過似人,我根本冇興趣同佢地溝通。反而我鐘意同男人傾計,世界局勢天文地理可以無所不談又毋須咁多顧忌。

D港女崇洋係吾會改,我地港男唯一可以改變既就係做好自己,不過D港女始終都會話D港男吾掂,抬高自己身價之餘就壓我地價,我地真係做得好既,佢地就吾會係我地唯一選擇,吋既扮野既性格差既就直接叫佢地過主。

[email protected] is my email.

you may leave your contact there.

Perhaps we can hang out for a drink when i come back, man.

• 27994519 我 鄧姑娘,鄧雁琼, 96006612, 知道康寶萊, 和 NU SKIN , AMWAY, USANA, 的減肥產品有重金屬,長期食會腎衰竭,肝衰竭,大部分人都是做媒,呃人錢,食死人就賠幾十萬,傳銷害人不淺..27994519,27994519,27994519..////herbalife, NU SKIN AMWAY, USANA.........27994519..鄧姑娘, 鄧雁琼....27994519.....

• 國內有超過三千萬妓女,但不表示國內所有女性都是妓女,這個邏輯你看得到嘛?

• 英國雜誌《經濟學人》(The Economist)推算,港女經歷25代後便絕種,最後一名港女會在2798年出世,是全球最快出現女性絕種的地方之一。

各位討厭港女嘅港男,開心嘛?還是唔多高興,因為要等太耐?哈哈哈哈

• keepitreal replied at 2014-05-23 3:02 am

抽水友 replied at 2014-05-22 11:38 pm

班港男用這條無聊片係咁大條道理咁抽水,趁機就抬高港男地位,開頭當係新聞睇,之後越講越過份,仲離哂題,好心你地見好就收啦,整到好似八婆咁!

就係你D人連種族歧視都息事寧人,全世界都睇唔起香港人。

息事寧人?唔通想世界大戰?借啲意攪大件事嘅人,超無聊!成日斷章取義!

好多人是非不分大事少事又不分,需唔需要出江湖追殺令呀?你地成日掛住蒲,有冇用腦想其他嘢㗎?班蒲精乜嘢質素大家都知啦!

全世界都有種族歧視㗎啦,呢單嘢算係乜呀?兩個港女賤,果個港男自己都白痴啦,死想食條女,其實總結就是衰鹹濕!點解佢唔即時閙條女呀?比人玩都唔出聲?港男影衰港男影衰香港,港男自己唔爭氣,比人睇小又可以怪誰?!不如又開thread閙呢件廢港男吖?你地咁叻又不如去調教下啲廢男重好!

男女性別歧視仲嚴重啦,係呢度都見好多。你地又唔幫下啲女人,好多好女人成日比人蝦,仲有好多小朋友冇書讀冇飯食添!

呢兩條女佢死佢賤啦,港男可以以後同啲港女畫清介線㗎,講咁多啲港女就會受溝聽哂啲港男話㗎?你地呻完就算啦!怨天怨地不如怨啲人思想有問題,你地男女都有呀!

離哂題連人地嫁鬼佬都閙,關你地同呢件事咩事呀?好多人都係外國住過N年啦,書都大把啦,外國人又咪人!乜嘢國籍都有好人壞人,咁你地都有歧視啦。

講番條線,人地"港女"講兩句又叫人做豬西,你地有冇教養㗎?你地有乜資格話人?人地都冇閙返果條友呀,呢啲就叫氣度和教養,你地好多港男都冇呀,勁小氣又喜歡作大。

你地呢班港男唔比女人發言㗎?女人唔可以有獨立思想意見㗎?一定要認同你地啲小學雞駡戰㗎?呢啲道理都唔明講乜嘢歧視呀?你地試下去國際論壇咁樣嘈呀,睇下你地會唔會比人笑?到時真係揚威海外喇!

書點解好似死水咁?就是因為冇乜人可以正經正常討論一下話題,成日變駡戰,強詞奪理!

• 抽水友

十分有氣度、有水準嘅回應。

我做人宗旨一向都係「同層次就好自然明白同層次嘅論點,否則我哋都無需嘥氣帶佢哋去另一個層次」。另外,當人喺條街俾條癲狗咬咗啖,唔通要追番佢

• 唔通要追番佢

• 港女 replied at 2014-05-23 9:24 am

抽水友

十分有氣度、有水準嘅回應。

我做人宗旨一向都係「同層次就好自然明白同層次嘅論點,否則我哋都無需嘥氣帶佢哋去另一個層次」。另外,當人喺條街俾條癲狗咬咗啖,唔通要追番佢

Thanks.

我地入$落佢地個袋都唔知。不過話不投機半句多!

有啲人要反醒下佢地處事同對人嘅態度,要學乜嘢叫做尊重和包容,其實這是港男港女最大嘅問題,有因必有果!

我見有人係咁去抬高自己說三道四,最後比人嘅感覺是自以為是,例如著名牌都唔代表有品味,有錢亦唔代表有教養!

其實都幾可悲,呢班人平均都有三十歳但似十三歲,啲行為真係似小學生。

最近有個港女十幾歲就入讀外國某出名大學,點解啲人又唔講下?好事不出門,壞事傳千理!?

• 抽水友 replied at 2014-05-22 11:38 pm

分開來講,如果港男咁做,條女會報警.

而家人地系羊人,皮膚系白色既,D港女就擺曬尾.

屁都唔敢放囉.

• 港女 replied at 2014-05-22 6:52 pm

比 人 食 完 重 要 比 人 恥 笑. 雞 都 不 如 .

.

• 講真 replied at 2014-05-23 10:30 am

抽水友 replied at 2014-05-22 11:38 pm

屁都唔敢放囉.

你又知人地冇?

如果?可能港男咁做都唔㑹報警呢因為知自己抵死,全是假設!

• 講真 replied at 2014-05-23 10:30 am

屁都唔敢放囉.

慢下手條女要多謝隻鬼幫佢手揚名國際添.

• 抽水友 replied at 2014-05-23 10:03 am

有啲人要反醒下佢地處事同對人嘅態度,要學乜嘢叫做尊重和包容,其實這是港男港女最大嘅問題,有因必有果!

我見有人係咁去抬高自己說三道四,最後比人嘅感覺是自以為是,例如著名牌都唔代表有品味,有錢亦唔代表有教養!

其實都幾可悲,呢班人平均都有三十歳但似十三歲,啲行為真係似小學生。

最近有個港女十幾歲就入讀外國某出名大學,點解啲人又唔講下?好事不出門,壞事傳千理!?

==============================================================有冇資格袋錢入佢哋袋就唔清楚,話不投機半句就真嘅。

好似你話齋,生活圈子嗰堆所謂hi bye朋友,大部份都係夜場或遊玩時識嘅,所作所為又有幾代表性呀?用呢個層面裡面發生嘅事,用放大鏡嚟睇,成件事突然間又升呢上國際頭條?正如先前講過,個人見識問題。

你好認同你睇法,呢班心智年齡只有十幾歲嘅成年人,應該嘗試做番同自己年齡相符嘅事,幫手傳下值得港人驕傲等有建設性嘅事仲有意義啦。

• 港女 replied at 2014-05-23 11:20 am

-----------------------------------------------------------

幫手傳下值得港人驕傲等有建設性嘅事仲有意義啦。

說得對.

呢單野值得驕傲既.

• 你係咁諗就好喇,就等你同你的巴把好好交流一下值得驕傲的地方啦,好唔好?

• 幫手傳下值得港人驕傲等有建設性嘅事仲有意義啦。

咁咪同共產黨一鳩樣, 中國沒有妓女, 不過就有好多雞, 中國沒有黑警, 不過就有好多貪心公安, 只要維穩, 不息一切, 只能報喜, 不能報憂

• 對牛彈琴,斷章取義,請自便

• 港女 replied at 2014-05-23 11:32 am

你係咁諗就好喇,就等你同你的巴把好好交流一下值得驕傲的地方啦,好唔好?

我地成班巴打都認為呢二條女值得讚揚囉.

1:岐視種族

2:衰過做雞

• 港女 replied at 2014-05-23 11:20 am

抽水友 replied at 2014-05-23 10:03 am

==============================================================有冇資格袋錢入佢哋袋就唔清楚,話不投機半句就真嘅。

好似你話齋,生活圈子嗰堆所謂hi bye朋友,大部份都係夜場或遊玩時識嘅,所作所為又有幾代表性呀?用呢個層面裡面發生嘅事,用放大鏡嚟睇,成件事突然間又升呢上國際頭條?正如先前講過,個人見識問題。

你好認同你睇法,呢班心智年齡只有十幾歲嘅成年人,應該嘗試做番同自己年齡相符嘅事,幫手傳下值得港人驕傲等有建設性嘅事仲有意義啦。

我覺得任何人,包括各種族性別年齡,如果講嘢有道理又學到嘢嘅應該袋起佢和思考一下,係度死嗌都冇用。

呢班人是玩針對,唔講道理嘅,多得佢地香港遲早玩完!

佢地喜愛壞事傳千理,小事化大,兩個白痴港女都上國際頭條?外國有報導過咩?呢啲芝麻6豆都當大事,香港真可悲!外國人鬼理佢地咩,你估兩個港女係 Paris同 Kim 呀?呢兩個係外國都唔受重視啦何況果兩個未見過世面嘅二打六港女!

• Keepitreal,我從來吾用msn,有緣遇到既就飲杯喇

豬西,而且D鬼label你地港女係免費雞,仲要侮辱埋我地D港男,呢pat屎邊個搞出黎先?比人踩到上心口,你重可以話無聊小事,你吾識乜叫尊嚴,我地班港男重識。

'全世界都有種族歧視㗎啦,呢單嘢算係乜呀?'虧你條豬西講得出口,種族歧視就應該縱容同啞忍?! '

好多人是非不分大事少事又不分,呢句野形容反你地D港女就差不多喇,豬西

幫你地D港女?呢到好多女人比人蝦?

以前我都重會幫,我甚至幫過你地D港女捉過色狼tim,而家我啋你地都有味,你地班港女有風就駛盡,平時對港男就口誅筆伐,呢單野就扮西盲西,以後你地D港女有事我地一樣可以當睇吾到。

你條豬西重敢同我講教養,你地班港女平時對港男有教養既咩?呢幾年你地班港女做到咁臭西重想人尊重你地?你地班豬西有乜事就用什麼教養氣度黎套我地D男人,我吾刮你地呢套,重有呢單野搞能埋我地港男,我地就有權出聲。

一條無知冇見識冇尊嚴概念冇道理而且膠理一堆既豬西,居然可以話塞錢入人地袋,真係可笑。

• pz

Good ar

• Pz

比個讚你

Log in to reply