其實仲有冇人享受ps嘅呢?

• 我試過在電話巧遇“同事”!嗰次真係好激

• 咁正?

佢知唔知?

• 佢梗知,但我同佢個team都大,所以估唔到係邊個。

• 我都好耐無玩,越o黎越少GAL肯玩,以前會phone+cam o甘玩,體感刺激多好多

• girl replied at 2014-04-24 10:04 pm

---------------------------------------------------------------

佢梗知,但我同佢個team都大,所以估唔到係邊個。

===============================================================

嘩!如果估到,您估會唔會黎真?

• 同佢都玩得夾,都好易出事

• GIRL,可唔可以ADD我,時間O岩一齊PS吓

• 我覺得ps玩D平時抑壓已久,冇機會發生既,反而仲唔錯..

• Yes!

平時一定唔會做的, PS都可以盡情爆發!!!!

• 不過好對手唔易遇到

• jason

可能我都老,我已經冇咩興趣睇3-4仔!

• 我相反,成日揾唔到好對手!

次次都係得個嗌...又唔配合...最慘係對方一到就收線,有時搞到我半勒卡!

• 肥熟女

好多都只係搵個人俾多d幻想空間黎打飛機,到一搞掂咪收工囉,一係就好似girl 所講,猛叫人出黎真做!

• PSman replied at 2014-04-25 12:39 am

---------------------------------------------------------------

我相反,成日揾唔到好對手!

次次都係得個嗌...又唔配合...最慘係對方一到就收線,有時搞到我半勒卡!

===============================================================

呢D人好冇品, 好對手難求

• girl

你會將公司名呢d personal info 講俾對方聽架?

• 肥熟女 replied at 2014-04-25 12:44 am

PSman replied at 2014-04-25 12:39 am

我相反,成日揾唔到好對手!

呢D人好冇品, 好對手難求

都唔係完全冇好對手,我曾經遇到一個,可惜玩咗一排佢冇再玩。但係好久唔久佢會揾我揾玩

• 肥熟女而家有興趣玩嗎?

• ps年資。。。。。好長

鍾意夠哂方便,事闗唔係吓吓約到人出唻做,既然對方都淨係想聽吓聲咁玩吓又無妨呀。

試過講到對方極速收線,因為佢好快比我講到high左。

又試過講到對方high到放個電話响下面比d水聲我聽。

不過本人一向玩法係對方high左我先至會出野,因為如果對方未high我就出野我會無mood再玩落去,所以一定要等對方high左先,又或者收左線後先自己攪掂。

有時覺得既然對方真係好想,可以用把聲令到對方滿足都係一件幾開心既事,話哂人地係女仔有時真係道德上做唔到約人出唻,咁唯有靠玩ps去解決,如果係咁既話,有時就算對方high左收線都無所謂啦,只要佢high到就ok了。

• 唔駛諗得太複雜既,

知道對方接受程度同底線之後,

好多野隨意講就可以,

有時又未必要係為左玩而玩

• cmingy replied at 2014-04-25 1:24 am

ps年資。。。。。好長

鍾意夠哂方便,事闗唔係吓吓約到人出唻做,既然對方都淨係想聽吓聲咁玩吓又無妨呀。

不過本人一向玩法係對方high左我先至會出野,因為如果對方未high我就出野我會無mood再玩落去,所以一定要等對方high左先,又或者收左線後先自己攪掂。

有時覺得既然對方真係好想,可以用把聲令到對方滿足都係一件幾開心既事,話哂人地係女仔有時真係道德上做唔到約人出唻,咁唯有靠玩ps去解決,如果係咁既話,有時就算對方high左收線都無所謂啦,只要佢high到就ok了。

你玩左幾多年?

有乜技巧呢?

會否跟對手閒聊?

• cmingy replied at 2014-04-25 1:24 am

ps年資。。。。。好長

有同樣想法既人,真好!

真係好怕一到即收線既對手~

從前玩時都會同對方傾傾先,

不過試過調返轉俾人話「係咪玩架」?

有D女生的確比較急

• any girls around today?

• Mr_Ricky replied at 2014-04-25 2:42 pm

cmingy replied at 2014-04-25 1:24 am

ps年資。。。。。好長

有同樣想法既人,真好!

有D女生的確比較急

我反而甚少遇到願意同你傾下的男人, 多數都好擒青, 出完野好似死狗咁,

你feel到佢好眼訓

• 慢慢傾下先玩好FEEL D

• 肥熟女, wanna play now?

• see if got any chances here

my skype: [email protected]

thanks.

• 其實不論嚟真還是ps, 個品都好緊要囉

• 我都係見後者多啲喎!

肥熟女 replied at 2014-04-25 4:38 pm

Mr_Ricky replied at 2014-04-25 2:42 pm

cmingy replied at 2014-04-25 1:24 am

ps年資。。。。。好長

有同樣想法既人,真好!

有D女生的確比較急

我反而甚少遇到願意同你傾下的男人, 多數都好擒青, 出完野好似死狗咁,

你feel到佢好眼訓

• skype chat ok?

[email protected]

• hi......

ladies....add me for wonderful phonesex

• Umm....我就冇太多PS嘅經驗,但都間唔中有同啲囡囡玩下㗎.

雖然唔係喺呢個forum識,但PS玩得有技巧的確可以玩到幾high吓,

我同嗰幾個電話玩過當然亦都見面大戰過,好多時都係由無聊whatsapp

開始跟住慢慢傾下少少咸濕野(當然要睇情況la)傾到咁上下有時會比啲指

令啲女女跟住做,最high ge時候亦有樓上師兄所講(囡囡濕立立嘅自插

聲,有時又send埋相,佢地又錄埋啲呻吟聲)得閒攞岀嚟聽下自己都會high。

不過我所講試過PS嗰幾個囡囡都係見過面,同唔識嘅樣都唔知點嘅

就真係未試過。

• 見左就唔會玩PS架啦, 感覺怪怪的, 就係唔見想像空間先大, 同埋會放好多!

• 我好 enjoy ... 有興趣玩玩嗎?

電:9233 7663

• 熟女又有道理,冇見過的確感覺更加神秘。haha....但係大家都要食飯飲嘢

兼娛樂吓,所以咪見咗面囉。

• stradle9999 replied at 2014-04-25 11:27 pm

熟女又有道理,冇見過的確感覺更加神秘。haha....但係大家都要食飯飲嘢

兼娛樂吓,所以咪見咗面囉。

我自己搵飯腳去食飯兼娛樂啦, 我分得好開架, 費事順便做錯事啦... 哈哈哈!!!

• 男又好女又好,咩人都有架啦,不過我都會睇對方究竟想點既,有d真係好急既咪快快手幫佢攪掂囉,有d肯吹吓水咁咪傾吓計,我直頭試過原本係諗住ps, 點知傾傾吓變左傾計,到收線都係咩都無攪過,even連淫野都無講,有時唔係下下都一定要講sex既,做人唔洗咁執著囉我覺得。

• 我都有類似cmingy 經驗,reply 一個ps thread,結界識左個住外國女人,之後做左nf,傾過電話,但從未玩過ps

亦試過玩完之後識左,後來重見過面..

• cmingy & Victor 你兩個的經驗我都試過, 本來諗住傾咸野, 點知講左讀書時候的趣味性, 仲傾埋世界大事, 時事..

倒頭來都係咩咸野都冇傾過, PS就更加啦

哈哈

• girl replied at 2014-04-25 7:36 pm

--------------------------------------------------------------

你feel到佢好眼訓

話口未完,今晚已經遇一個~

在skype傾得好地地,講起PS,咁玩下啦~

接通後我先share下同以前SP既事,

諗慢慢warm up,點知又突然收線。。。。

唉~

• 肥熟女

原來呢種情況都好普遍...我同佢保持聯絡好耐,起碼有大半年以上,大家share左好多野...

• 原來男女都有呢D人....

不過你都未玩就....

• 肥熟女 replied at 2014-04-26 1:03 am

原來男女都有呢D人....

不過你都未玩就....

之後我打返俾佢已經冇聽。。。。

希望過一兩日skype時傾返~

其實我冇全心去搵,始終唔係個個女仔都接受~

有時傾計仲開心~

• 隨緣啦, 希望越大失望越大架

搵到共同喜好的PS partner更加唔易

• 肥熟女 replied at 2014-04-26 1:10 am

隨緣啦, 希望越大失望越大架

搵到共同喜好的PS partner更加唔易

對,雖然非常對佢帶好感~

• 呢度越來越靜, 冇咩人來傾計

• 重要係男多女少

• 肥熟女 replied at 2014-04-26 1:15 am

呢度越來越靜, 冇咩人來傾計

非針對。。。。

始終有班人攪事嘛

• 熟女果然舊成熟,做野寧捨有分吋 haha...啱嘅啱嘅 有啲嘢分清楚係

好啲ge 費事打咗比飯腳PS就唔係幾好la。雖然我唔介意飯腳同我傾 lol

• stradle9999 replied at 2014-04-26 1:17 am

熟女果然舊成熟,做野寧捨有分吋 haha...啱嘅啱嘅 有啲嘢分清楚係

好啲ge 費事打咗比飯腳PS就唔係幾好la。雖然我唔介意飯腳同我傾 lol

唔係十八廿二啦, 講真, 我搵都希望同個成熟d男人傾同玩, 思想, 經驗都接近d

• 肥熟女 replied at 2014-04-26 1:20 am

stradle9999 replied at 2014-04-26 1:17 am

熟女果然舊成熟,做野寧捨有分吋 haha...啱嘅啱嘅 有啲嘢分清楚係

唔係十八廿二啦, 講真, 我搵都希望同個成熟d男人傾同玩, 思想, 經驗都接近d

如果遇到您就好了~

Log in to reply