求婚一周年, 今天卻是單身. 應該從新上路了...

• Janine,
    <br>將來一定有個愛你O既人, 送你一顆靚戒子的.
    <br>我原意係分享, 唔係想識人. 更唔係扮可憐,搵食.
    <br>講真要搵食, 用交友APPS 仲直接了當吧. 謝謝你的好意.

• 版主,而家書已經好少你呢d認真長情男人呢,揾sp/sl/ptgf嘅cheap 男就大把。我唔想做人地free lunch 咁賤囉。你唔洗理果d無聊人啦,識多個朋友又無壞,可能下一段因緣等緊你。老實講我都想識你,有冇wechat?

• MouseKen replied at 2014-03-21 11:23 am
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>Ka,
    <br>無錯, 對傷痛,時間永遠最有效. 我而家過左半年, 已經冇開頭幾個月咁辛苦.
    <br>前兩日係我求婚一周年,又諗返好多野. 所以就將我故事分享下.
    <br>===============================================================
    <br>
    <br>
    <br>I have similar story..I know how you feel....

• 我自己都有個唔開心經歷, 要3年先完全忘記......

• Every one has story.

• 我認同, 不過當上一堂課, 多左經驗

• Tiffany replied at 2014-03-21 12:26 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>版主,而家書已經好少你呢d認真長情男人呢,揾sp/sl/ptgf嘅cheap 男就大把。我唔想做人地free lunch 咁賤囉。你唔洗理果d無聊人啦,識多個朋友又無壞,可能下一段因緣等緊你。老實講我都想識你,有冇wechat?
    <br>===============================================================
    <br>Totally agree, give me 5 sis. Man getting worse and worse in here.

• MK, don't mind about other people said. if you want to let go with your ex, you should let another person get inside. I don't mind give you my wechat, just don't want added by those wolfs in here. take it easy just be friend

• ka,
    <br>希望我唔使三年就可以復原啦.

• Tiffany, Janine,
    <br>人生永遠唔知下一分鐘發生咩事. 何必執著地點睇.
    <br>識多個朋友都好. 我Wechat: mousekencat

• 係啦~~~
    <br>你識多個朋友消磨下時間啦!!

• MouseKen replied at 2014-03-21 4:58 pm
    <br>Tiffany, Janine,
    <br>識多個朋友都好. 我Wechat: mousekencat
    <br>Hi
    <br>added

• Tiffany replied at 2014-03-21 12:26 pm
    <br>版主,而家書已經好少你呢d認真長情男人呢,揾sp/sl/ptgf嘅cheap 男就大把。我唔想做人地free lunch 咁賤囉。你唔洗理果d無聊人啦,識多個朋友又無壞,可能下一段因緣等緊你。老實講我都想識你,有冇wechat?
    <br>Tiffany
    <br>不能同意更多,可以交個朋友嗎?
    <br>my wechat ID : explorer-2

• MouseKen replied at 2014-03-21 4:48 pm
    <br>ka,
    <br>希望我唔使三年就可以復原啦.
    <br>加油...!
    <br>
    <br>你介意講你幾多歲嗎?

• MouseKen replied at 2014-03-21 4:58 pm
    <br>Tiffany, Janine,
    <br>May I add you?

• 乜解救突然咁多書女想做人愛的替身?
    <br>另外,小心白人變黑人,明就明,唔明就算!小心執生喇!

• 港女 replied at 2014-03-22 5:08 pm
    <br>乜解救突然咁多書女想做人愛的替身?
    <br>另外,小心白人變黑人,明就明,唔明就算!小心執生喇!
    <br>情深款款既男人, 就差不多係女人都鍾意架啦, 問題面果層同底果層係咪一樣啫

• 就當版主冇做黑人,咁人哋情深款款係前度,何解咁多書女會對號入座?
    <br>半年前先發生嘅事,傷口都未埋,擁埋去當私家看護咩。

• 港女 replied at 2014-03-22 5:28 pm
    <br>就當版主冇做黑人,咁人哋情深款款係前度,何解咁多書女會對號入座?
    <br>半年前先發生嘅事,傷口都未埋,擁埋去當私家看護咩。
    <br>人總係有一種一廂情願既想法, 見到別人故事, 就會自動自我投影
    <br>個個都好似妳咁清醒, 就天下太平啦

• 錯喇,應該話如果個個好似我咁醒爬,啲賤男定餓死

• 就算唔係搵食, 正常交往, 都成日出現呢D自我投影而做成好多混亂局面架

• 咁都係,總之一句,願者上鈎啦。有時經驗同教訓係有代價嘅

• 認同, 可惜肯承認自己揀錯既人唔多呢

• 冇嘅,通常現實同期望不符合,咪一句俾人呃囉。其實當初個期望都一早偏離現實,醒唔醒同幾時醒都只不過係時間問題。俾人呃一次半次就話啫,下下都俾人呃?我都唔識點形容呢類女同胞喇

• 所以我咪話, 多D人好似妳咁清醒咪天下太平囉

• 要咁太平有咩好?而家互相呃吓人哋,呃吓自己,搵個甚麼sp/sl以填補心靈同肉體空虛,唔係更好?

• 如果真係可以呃到自己, 呃到人地, 咁大家都唔知咩事, 都幾好
    <br>可惜多數都係呃唔到自己又呃唔到人, 不過仍然合埋眼, 死中個頭埋去, 覺得自己睇唔到就可以當全世界都俾佢呃左一樣

• 我明你咩意思,所以我上嚟就好似去咗駝鳥保育區咁。什麼抽身唔到,什麼個sl對自己唔夠專一、唔夠認真等等,呢啲咁嘅留言娛樂性高過八卦雜誌好多,仲要係免費

• 港女 replied at 2014-03-22 7:24 pm
    <br>我明你咩意思,所以我上嚟就好似去咗駝鳥保育區咁。什麼抽身唔到,什麼個sl對自己唔夠專一、唔夠認真等等,呢啲咁嘅留言娛樂性高過八卦雜誌好多,仲要係免費
    <br>人總係鍾意為自己所做既事去搵推卸既理由, 同時又鍾意為發生係自己身上既事搵一個冠冕堂皇既原因, 咁就可以將自己退到一個迫於無奈, 唯世所迫既景況, 將自己包裝成受害者, 既可以令自己心理感覺比較良好之餘, 亦可能會博取到其他人既憐憫, 目的都係一個, 太愛自己, 唔想自己做衰人

• 講真果句,個個隔離有件都上嚟或用其他途徑搵食嘅,邊個唔係以自己喜好及需要行路㗎?不過,好多做女嘅到頭來遇著個比自己更愛自己嘅男食家,咪以受害人自居囉。要羸首先就要懂得輸,引火自焚唔抵爭

• 好似係經驗之談咁喎

• 非也非也,對此等自欺欺人嘅遊戲從來不感興趣

• LIKE! 清醒既人越來越少

• 你係指清醒嘅 「女」人越來越少吓嘛?

• 男男女女都係啦

• 上嚟書,太清醒的女人不會受歡迎;男人卻不一樣

• 港女 replied at 2014-03-22 8:31 pm
    <br>上嚟書,太清醒的女人不會受歡迎;男人卻不一樣
    <br>咁就要睇下遇著一個點樣既男人喇

• 通常你係咩人就遇到同自己差不多嘅人,有的賤男話見果個書女係件扒,我諗佢自己都係啱啱襯得起對方果隻囉

• 因為妳口中所講既所謂賤男, 多數都會採取快刀斬亂麻既方式, 根本無作出過篩選就撲出去

• 不論質素如何,有免費蝦條總比日日喪打手槍好

• 咁係咪唔理好醜, 就要睇佢既個人經歷同條件喇

• 所以見到啲數臭對方嘅留言,我都覺好爆笑,正五十步笑百步

• 唔係咁多五十步笑百步, 妳又或者會覺得呢度悶呢

• 有排成半版都係受害人申訴做小三的哀情,直係悶到發紫

• 只有做何生既小三,四,五,六, 先唔會悲哀架啫

• 做一個超級富豪嘅小三、小四查實是份理想工作

• 所以咪又係自我投影闖禍囉

• 有時諗,何生咁多太太,真的比一般男人快活啲嗎?

• 咁即係有雞先定有蛋先啦

• 何解呢?

Log in to reply