分手後先知有左bb

• replied at 2014-02-23 8:17 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>googe replied at 2014-02-23 8:01 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br> replied at 2014-02-23 7:53 pm
    <br>Kay replied at 2014-02-23 7:50 pm
    <br> replied at 2014-02-23 7:34 pm
    <br>所以而家我糾結緊。好唔好同佢阿媽講。因為都有機會講左等於冇講,
    <br>我去7次。佢黎3次
    <br>------------------------------
    <br>你們交往才年多,他過來探望你的次數不及你一半。從這數據可看到,你愛他比他愛你多,你的財政狀況亦比他好很多;難怪他說害怕自己照顧不到你 (愛 + $)
    <br>===============================================================
    <br>
    <br>因為日本既年假唔似我地香港話放就放。而家好多時星期六。日佢都要番工。我份工比較自由。佢搵得比我多。但比我更辛苦。
    <br>===============================================================
    <br>
    <br>他說害怕自己照顧不到你,因為
    <br>1.你不會日語?
    <br>2.你會找不到工作?
    <br>3.你會忍受不了日本文化?
    <br>
    <br>佢英文ok。佢冇擔心去日本會生活唔到。佢只擔心我係香港。佢係日本。佢照顧我唔到
    <br>
    <br>
    <br>唔擔心你去日本會生活唔到,所以唔比你嫁去日本?

• replied at 2014-02-23 5:51 pm
    <br>D/S master replied at 2014-02-23 5:45 pm
    <br>唔回應的話,只可以比個限期佢,佢唔回你都要有決定同行動,都3個星期,要做決定的時候啦。
    <br>
    <br>=
    <br>
    <br>我好希望佢係唔識面對所以先唔覆我而唔係走左去。。
    <br>
    <br>其實我想生出黎。因為我地係打算結婚。所以覺得有bb先都冇所謂。但我唔明。如果真係諗左分手咁耐。點解呢段日子仲要我講傾結婚?第日d小朋友住邊。係佢個邊讀書好定係我個邊讀書好。
    <br>
    <br>
    <br>如果你地吾會結婚,就吾好生出黎。
    <br>會害左個小朋友,又會影響你搵下一段戀情

• 樓主, 要唔要BB都好, 要諗清諗楚.
    <br>當然, 要生出嚟, 責任上會好大. 但唔生的話, 就要諗一諗點善後. 傳聞法科學上有手尾跟.
    <br>
    <br>End up, 我希望妳男朋友會依幾日現身, 比個交代妳, 等妳安心, 亦祝福妳.

• 真無奈,希望你地有大團完結果。
    <br>但係總覺得為左負責先一起,離婚機會好高。
    <br>

• 算罷啦~ 成件事似吹水老作多
    <br>
    <br>逢親吹水老作,梗係版主先開個好慘既局,問點做好
    <br>跟住有D好心腸既版友入局俾意見啦
    <br>但係,你會發覺無論版友俾乜意見都好,版主梗係支支左左,話呢度唔掂個度唔得
    <br>講黎講去,總之個版主總係會話有D乜叉野有難度唔知點做,留又唔係走又唔係
    <br>要版友繼續晒時間同佢癲
    <br>
    <br>

• 一笑 replied at 2014-02-24 8:37 am
    <br>算罷啦~ 成件事似吹水老作多
    <br>
    <br>但係,你會發覺無論版友俾乜意見都好,版主梗係支支左左,話呢度唔掂個度唔得
    <br>講黎講去,總之個版主總係會話有D乜叉野有難度唔知點做,留又唔係走又唔係
    <br>
    <br>請問你係唔係俾人欺騙得多?
    <br>其實如果你唔信。可以唔睇。但唔好留言攻擊
    <br>人言可畏。。真假唔係靠感覺靠對眼去判斷。

• 個人意見,你bf似係唔知點面對你,所以選擇逃避~
    <br>由文化+生活+long d積累既問題,令佢認真地諗你地到底係咪真係適合對方.本來可能諗住一排唔揾大家,讓大家感情雛談.而家加埋BB問題,佢可能唔想正面去hurt你.所以選擇唔回覆,版主我諗你心裏有數,如果一個人係在乎對方,唔會見有msg都唔回覆.Btw,希望你同BB都開心地生活,畢竟係一條生命.

• 算罷啦~ 成件事似吹水老作多
    <br>
    <br>
    <br>請問你係唔係俾人欺騙得多?
    <br>其實如果你唔信。可以唔睇。但唔好留言攻擊
    <br>人言可畏。。真假唔係靠感覺靠對眼去判斷。
    <br>
    <br>
    <br>哈~ 過往係she,又真係俾人呃吹水得多
    <br>
    <br>呃吹水既,就係好似你咁,講到自己好慘唔知點好,問人意見
    <br>但無論版友俾乜叉意見你,你都話有難度,因為咁咁咁…,總之左唔得右又唔得
    <br>而你所謂既難度,都係o即牙膏咁,版友提議乜,你先至回應點唔得物
    <br>你要人俾意見你,但係你既情況,你就講D唔講D,咁人地點俾意見你呀,所以似呃水吹
    <br>
    <br>網上講幾句野,你就話到"攻擊,人言可畏"咁嚴重
    <br>你慳D時間去搞掂你個走佬男友好過啦(如果真有)
    <br>
    <br>我都費事再係你條線度留言,省得又給你呃左我吹水 :p
    <br>
    <br>

Log in to reply