Beauty kingdom尖沙咀店12月8日正式開幕喇!!

• 美人國尖沙咀門市正式開幕啦!12月8日星期日下午1-6時!

1. 當日頭100名光臨既美人可免費獲到Etude House 膠原系列3件套裝!!!~^0^~
      *當日購物不論金額都可以即時成為VIP, 獲得Etude House 膠原系列4件套裝!

2. 另外當日我地請黎知名BeautY Blogger 譚杏藍(小花/Hana)到現場為美人們示範韓國最新眼妝!!~
      (小花會為大家示範2個唔同style既眼妝!~不論可愛或型格既美人都唔好錯過啦!!)**另外小花示範既產品, 即場購買更加有9折優惠家!只限當天哦!!!~

譚杏藍(小花/Hana)到場時間:15:00-17:00
    http://www.youtube.com/user/hanafa
    http://www.facebook.com/hanahanahanatam

1. 當日我地會有個小小茶會, 準備左各類韓國零食同Innisfree最新膠原飲品免費提供俾各位美人家!有時間記得上黎試一試啦!!~

2. 按參加同分享呢個活動, 即有機會獲得Its Skin 蝸牛系列7件套裝!(會抽出2位幸運兒, 12月6日公布!開幕當日上黎攞獎!)
      **方法:

3. 必須先LIKED BeauY BeautY KingdoMFANS PAGE, 讚好先!!

4. 按參加及SHARED 呢個活動! (記得係公開分享呀!)

5. 我地會係參加既美人當中抽出2位幸運兒!

6. share既時候加上""大家一齊黎參加啦!""字句會增加抽中既機會家!!
      美人快D邀請多d朋友一齊參加啦!!中獎機會都大d!~^^~
      <分享記得係要選擇公開呀, 唔係抽中左搵唔到資料就可惜啦!>

香港門市係:香港門市係:尖沙咀金馬倫道23-25A, 金馬倫廣場6樓C室 (地鐵B2出口, 一直行過馬路見到顧問眼鏡左手面搭電梯上6樓)~ 出電梯向左就會見到,BeautY KingdoM 粉紅色鋪
    *營業時間:
    星期一至五:上午10:00-下午21:00
    星期六/日及公眾假期:上午12:00-下午21:00

(詳情歡迎留言/INBOX/WE CHAT/ 電話查詢!!! keep住留意我地facebook!~大家記得黎睇下啦!!~^^~)

Log in to reply