十八樓d座!

• 玲玲查查彩過你呀!死二叔公!我地除左搞創作仲要去攻城!米左著我地發達
    <br>仲有呀!我地嘅創作係好好嘅事,ky姐角色我地絕不更改!而廟祝特異功能咸濕二叔公角色咼地也絕不改架!你死左條心!
    <br>

• 今晚邊個著左紅底褲

• 唏!d到又典只我地一套劇呢!只係我地打開口牌,今日前曰大前曰我同古巨伯打痳雀,佢用兩個戶口打online痲雀同枱兩位自己出蔥!正賤里!

• 一班可愛既女人

• 我著面你都睇唔到!啍

• 睇到,你行出街就睇到
    <br>因為你上東方

• 唔好提!
    <br>前晚一局輸1800
    <br>今朝一開牌就食2500,下圈又1270 !
    <br>唉!同唔同人打幾果引!
    <br>
    <br>

• 三嬸太靚,電暈對手出沖

• 二叔公 replied at 2013-11-14 1:33 am
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>睇到,你行出街就睇到
    <br>因為你上東方
    <br>===============================================================
    <br>凝望你
    <br>是否痴蝦線
    <br>嘆今晚
    <br>
    <br>你又
    <br>
    <br>嗡乜春

• 唔係!我發明咗曰本核電殘渣ky絕核出牌招!一出e招就嚇到鬆牌!呵呵

• 六叔 replied at 2013-11-14 1:38 am
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>二叔公 replied at 2013-11-14 1:33 am
    <br>睇到,你行出街就睇到
    <br>因為你上東方
    <br>===============================================================
    <br>凝望你
    <br>是否痴蝦線
    <br>嘆今晚
    <br>
    <br>你又
    <br>
    <br>嗡乜春
    <br>Ken 蔡?哈哈
    <br>
    <br>Ky姐劇裏常用的名!

• 你除左褲表演?

• 二叔公你有冇洗眼先!
    <br>
    <br>我地身體係不宜長註第三身,會影響我地身體健康!禍又是福,能力也是轉禍修十世功補唔返!

• 二叔公台鋻!

• 我地身體係不宜長註第三身,會影響我地身體健康!禍又是福,能力也是轉禍修十世功補唔返!
    <br>==
    <br>過戶比你

• 笑到肚痛!蔡瘋嘩唔得你屎!哇哈哈

• 二叔公 replied at 2013-11-14 1:53 am
    <br>我地身體係不宜長註第三身,會影響我地身體健康!禍又是福,能力也是轉禍修十世功補唔返!
    <br>==
    <br>過戶比你
    <br>我地巳接到極限!你唔係唔知呀!

• 凝望你
    <br>是否痴蝦線
    <br>嘆今晚
    <br>你又
    <br>嗡乜春
    <br>===
    <br>三嬸摸隻東
    <br>大眾開台面似蓮蓉
    <br>又褲鬆
    <br>泵泵轉三嬸似足一個萬花筒

• ...

• 二叔公 replied at 2013-11-14 1:59 am
    <br>凝望你
    <br>是否痴蝦線
    <br>嘆今晚
    <br>你又
    <br>嗡乜春
    <br>===
    <br>三嬸摸隻東
    <br>又褲鬆
    <br>嘞!打令你呢!自由創意要對船律架!凝望你個pat多幽尾,拮拮地似臘筆死衰仔無奈細又軟跟風飄揚,我的心追嘆係前世

• 二叔公 replied at 2013-11-14 1:59 am
    <br>凝望你
    <br>是否痴蝦線
    <br>嘆今晚
    <br>你又
    <br>嗡乜春
    <br>===
    <br>三嬸摸隻東
    <br>又褲鬆
    <br>係米sam首歌?

• 蔡東華 同 許傑傑 對唱山歌你一定未聽過

• 二叔公 replied at 2013-11-14 2:15 am
    <br>蔡東華 同 許傑傑 對唱山歌你一定未聽過
    <br>我like e d 山歌!哈哈

• 咼do like

• 七叔你又溝仔!想通渠定喇!

• 七叔你又溝仔!
    <br>==
    <br>你地一齊上
    <br>
    <br>咬牙
    <br>講慢左半句
    <br>結果比你地打到面青口唇白
    <br>
    <br>係上茶樓呀
    <br>

• 凝望你
    <br>是否痴蝦線
    <br>嘆今晚
    <br>你又
    <br>嗡乜春
    <br>
    <br>
    <br>到我唱比二叔公嘞~依條thread我地主塲,你被動的!吹爛gag都要清楚少少呀!

• 二叔公今晚我地要打牌,放你走!走喇!唔好轉身回來!

• 好喇我地去打牌,等ky姐自己表演"七擒七縱七色狼"
    <br>
    <br>今集竟一改5啜波子,真係呀!太乖唔好玩wahaha

• 唏!睇慣d花生show好老土
    <br>
    <br>呵欠!so...我都悶所以去咗榕樹頭睇嘢!

• 行喇~開左枱喇!

• 四叔,七叔,六叔包括我....千萬不可在任何thread留言
    <br>
    <br>
    <br>這是我們今天第一個 post
    <br>
    <br>

• 好喇~各叔我地去街街同打牌
    <br>
    <br>咇!

• 對呀!三嬸免被抽水

• diii
    <br>輸麻雀了,今日
    <br>最衰四叔喇!

• 今日睇無線電視劇
    <br>法外風雲
    <br>兜把信今日冇比人打,小璐‥比人庭上爆同家耀有姦情,好似好大件事咁!
    <br>都唔寫實ge....diii

• 69283765 我 朱國偉 知道康寶萊 replied at 2013-11-15 12:11 am
    <br>69283765 我 朱國偉 知道康寶萊的減肥產品有重金屬,長期食會腎衰竭,肝衰竭,大部分人都是做媒,呃人錢,食死人就賠幾十萬,傳銷害人不淺..69283765.69283765,69283765..////herbalife.........
    <br>吓!唔係化...埾唔堅呀?我淨係知唔係人人適合炸!

• 七叔 replied at 2013-11-15 12:15 am
    <br>今日睇無線電視劇
    <br>法外風雲
    <br>兜把信今日冇比人打,小璐‥比人庭上爆同家耀有姦情,好似好大件事咁!
    <br>米就係...依個世界唔係咁架!夾手夾腳玩走眼中釘,再一二三玩走埋低b,之後蕞後就算九淺一深一次一千元,最後邊個有水就重復一次!
    <br>
    <br>你的甚麼如何不重要,最重要係你現在的我需要!

• 咩呀老鬼
    <br>
    <br>這是潮流

• dii三嬸醒喇!叫我地今曰千其唔好出post!千其唔好出字,十二時後先好上嚟!hehee
    <br>
    <br>真好三嬸!全部奇趣動物睇哂..hahaa

• 四叔 replied at 2013-11-15 12:27 am
    <br>七叔 replied at 2013-11-15 12:15 am
    <br>今日睇無線電視劇
    <br>法外風雲
    <br>米就係...依個世界唔係咁架!夾手夾腳玩走眼中釘,再一二三玩走埋低b,之後蕞後就算九淺一深一次一千元,最後邊個有水就重復一次!
    <br>
    <br>你的甚麼如何不重要,最重要係你現在的我需要!
    <br>可能個釘根本純粹睇自己嘢架炸!典知當年今日...循環往復!唔豬出年又典呢?

• 四叔 replied at 2013-11-15 12:39 am
    <br>dii三嬸醒喇!叫我地今曰千其唔好出post!千其唔好出字,十二時後先好上嚟!hehee
    <br>
    <br>可惜,妖...個只傻雞典夠老奸巨猾嚟呀!劉醒喎!典夠佢師苦嚟!
    <br>
    <br>冇point嘅!
    <br>人地臉皮厚過犀牛呀大佬!

• diii等我仲買三t以為告束尼馬房有馬出戰!!點知尾彩仲有件大水牛抽水!係正常都收能左爹喇!!!只賤犀牛啱飲啱食揾人笨柒抽水就叻!

• 笑嘻嘻!喂~唔好咁認真至得架!諗僑係唔可抄襲架!我地並唔係卑鄙會會員呀!
    <br>
    <br>
    <br>嗄嗄!查實今日我有鴿過你9up ge呢!我想告訴真實版的ky小姐
    <br>
    <br>你要對號入座,我非常welcome
    <br>
    <br>但首先
    <br>你係米年過四十三,身高155cm,做雞係糖西,文初人,做ky傳銷呢!?係米一虔誠基督徒,又係米好似我地ky姐咁賤曰曰用只雞同人交流,好似飲水食飯咁???!係你米入嚟囉!

• 我又諗起三嬸個三珠故事!究竟做那正室好,定小妻好呢?

• 我答如正室我會離婚
    <br>做小妻?我會擋叫鴨,玩完米算能數咯!只要冇纏來纏去的事我玩完開心完,我地拜拜喇!水又抽完!玩得一次有第二次!做人世咩!

• 咁又係,先唔好理公平合理,問自己要乜嘢!係米要咁樣一世!?係米諗從一個咁自卑自私人身上會得到快樂?
    <br>
    <br>最重要係大人嘅事,有冇諗過那小朋友?心比心你係正印的話,你會怎樣?
    <br>你係那男人你願意家不成家?
    <br>為了自己去傷害個小朋友?
    <br>
    <br>揾得温心老契,為甚麼又諗山盟海誓?!多膠餘

• 六叔係架!做女人蠢都唔係罪,我認我係,但係如其要個差到咁嘅人!!可苦要自己賤賣呢?!何苦走到這淫慾市塲賣賤呢!?

• 四叔 replied at 2013-11-15 12:39 am
    <br>dii三嬸醒喇!叫我地今曰千其唔好出post!千其唔好出字,十二時後先好上嚟!hehee
    <br>
    <br>唔係咁點睇到真實版ky婦最真實一面啊!點寫咁高水準呀!?真人show米仲好睇!
    <br>
    <br>唔好話人抄佢僑喇!我都寫唔到咁多!哈哈

• 三嬸你真係狗餅!hohohohohooo

Log in to reply