大家講下sex版真正優質男

• 不做免費雞 replied at 2013-10-20 4:41 pm

---------------------------------------------------------------

yy replied at 2013-10-20 4:00 pm

---------------------------------------------------------------

sl之間互相也有付出,包括在感情、時間、精神

感情並不可以金錢量度

身處其中身處其外,看法一定不一樣

===============================================================

SL遊戲我都玩緊,同已婚男玩感情只係攞苦黎辛,雖然我識果個唔係為左上床而一齊(佢对性唔主動) 但係要講咁多大話去兩邊瞒就太無謂啦,瞒得過佢老婆我都唔覺開心。到佢講大話放飛機時候仲把幾火!

而家同左單身SL一齊,佢一樣係唔好性既,但就非常專一,去邊都會講声我知,永無玩失蹤。

好明顯我係大女人性格,唔可以同人分享一個男人。

===============================================================

大家遊戲法則不同,性格不一樣

結果都是天與地分別

• 性生活並不是sl相處代名詞,sl中還有包含很多事情

優質定義我先決在人品、其次教養、再到相處,金錢我放在最後

• 路人 replied at 2013-10-20 4:26 pm

可惜我唔係優質男, 冇啖好食.

@@....

• Natalie2012 replied at 2013-10-19 8:15 pm

Karis,

其實找到自己喜歡的已經好難得,優質男樣貌係其次,成熟有情趣體貼先係重點!

Ada,

每個人在找喜歡的人都不多不少焦頭爛額過,你看到是我們這刻的果,同埋呢 d 嘢 all depends on 緣份,我也曾羨慕別人,到最後我還是從做好自己開始,然後靜待那個他出現!

曾經我以為遇到了夢想中的他,但不到兩星期就完了,熱情總是很快就冷卻吧……

雖然他每次都說很愛我,但是平時他總在忙,都不會主動找我,很多時都不回應我……或許缺乏互動與溝通就算多憧憬的對象也不會長久吧……

我還在尋覓著那個能讓我身心著迷的他……

• karis replied at 2013-10-17 2:47 pm

我半開名啦,大家估到就估,估唔到唔準問,hehe

benxx00

人真係幾好,有財政能力啦,個人有細心有風度大方,唯一要彈係唔屬靚仔同成日唔響hk

大家都唔好收埋,大家分享下啦

曾經同他做過電話朋友,可能…………我唔後生女吸引唔到他!

• cayi replied at 2013-10-21 12:04 am

karis replied at 2013-10-17 2:47 pm

我半開名啦,大家估到就估,估唔到唔準問,hehe

benxx00

人真係幾好,有財政能力啦,個人有細心有風度大方,唯一要彈係唔屬靚仔同成日唔響hk

大家都唔好收埋,大家分享下啦

曾經同他做過電話朋友,可能…………我唔後生女吸引唔到他!

咁樣.........跟住呢?

• karis, chiXsin係粗口, X=9

佢幾年前在書好活躍,樣&身高都OK, 當然不是好有型靚仔個隻.

• to be honest. 3m is not bad, but those black man made him ran away form she.

Log in to reply