激光脫毛學生優惠召集區!急急急急急急急急!

• 我今年係讀dip最後一年喇,想趁仲有學生證去join激光脫毛(underarm+唇毛)!!!!!!>.<!!!!!!!!!!!!!
    有冇sis有推介又或者有一d內部優惠可以share俾我呀???

• 有冇sis有推介又或者有一d內部優惠可以share俾我呀???

• 我自己呢排research緊D激光脫毛

個間MD 做學生有七折

帶同學有六折, 帶2個有半價WO

可惜我已經唔係學生.....

• Cat Woman replied at 2013-10-16 12:08 pm

---------------------------------------------------------------

我自己呢排research緊D激光脫毛

個間MD 做學生有七折

===============================================================

呢個promotion我都有係forum見到有人介紹, 其實都真係幾抵

我岩岩上年畢左業, 而家用唔到

不過我打電話去問過, 話如果之前去過第二間做, keep番張單就會有轉會半價呀

咁岩我之前真係有做過, 正!

• 小小 replied at 2013-10-17 12:45 pm

---------------------------------------------------------------

Cat Woman replied at 2013-10-16 12:08 pm

個間MD 做學生有七折

===============================================================

呢個promotion我都有係forum見到有人介紹, 其實都真係幾抵

不過我打電話去問過, 話如果之前去過第二間做, keep番張單就會有轉會半價呀

我間 U 之前有人黎講talk都有介紹MD, 之後有同學去試下

佢地話第一次做唔使錢, 之後先再決定join 唔join都得

我都諗住去免費做一次

試左唔岩都可以唔join嘛

• BiBi replied at 2013-10-18 7:07 pm

小小 replied at 2013-10-17 12:45 pm

Cat Woman replied at 2013-10-16 12:08 pm

個間MD 做學生有七折

我間 U 之前有人黎講talk都有介紹MD, 之後有同學去試下

佢地話第一次做唔使錢, 之後先再決定join 唔join都得

我都諗住去免費做一次

試左唔岩都可以唔join嘛

試係想試, 但係真係好驚做完會俾人sell, 又怕自己唔夠佢地講心軟落搭, 有係sis去過有經驗?? @.@''

Log in to reply