豬妖=bibi168 oh shxt, fxxk

• 仲估佢係索野 屌那媽,原來係醜婦扮正菜!!! fuck

• 你又知?!

• bibi168真身係豬妖確實無誤

• 要唔要唱兒歌三百首超渡隻豬妖?有隻妖怪快啲走,快啲走……wakakakaaaaaaaaaaaa

• bitch

• 雖然我都唔中意佢,留d 口德好

• 唔索都唔使開post 呀嘛~~ >.<"

• bitch is bitch

• 豬妖經常隱身玩女仔thread,小九走班女,今日比人小爆返轉頭,天有眼惡妖受惡報.

• 話時話豬妖塊西係咪即係豬西?我玩she幾年一條女都未溝到,半塊西都未見到,我唔介意屌豬妖塊豬西,合埋眼都係西一塊,屌完即閃好過自瀆.

• 其實都唔需要咁話人.....呢到都係比大家吹下水

見唔見面都係睇有冇緣份既......講完~

• 文度王 replied at 2013-09-13 2:56 pm

---------------------------------------------------------------

其實都唔需要咁話人.....呢到都係比大家吹下水

===============================================================

吊5吊你老味都係睇有冇緣份既......講完~

• 豬妖罪行滔天

a.上網扮女神屎尿屁一大推

b騎劫she女thread同其他人打情罵俏影響版主,有冇家教過?

c.吹水撩人砌車賭錢,吹完失踪,做女人咁大話為何?

d.有thread有人鬧交,必定見豬妖火上加油,居心可測

e.係男人搭爹一定比佢質,踩住人扮高貴,正宗豬西所為

屌柒豬妖有咩問題?留口德?豬妖幾時又留過?

• barry replied at 2013-09-13 3:14 pm

---------------------------------------------------------------

豬妖罪行滔天

b騎劫she女thread同其他人打情罵俏影響版主,有冇家教過?

===============================================================

讚同

• ken replied at 2013-09-13 3:01 pm

文度王 replied at 2013-09-13 2:56 pm

其實都唔需要咁話人.....呢到都係比大家吹下水

吊5吊你老味都係睇有冇緣份既......講完~

呢個唔駛.....幾時都得.....呢度講野唔駛負責嘛~

• 寧要真實平凡人。莫結網上是非精

• d she女一定係妖, 完全無膽show自已張 (wechat or Skype), 仲袞過d交友app d女,

唔該給d誠意好無

• 女人 replied at 2013-09-13 3:27 pm

barry replied at 2013-09-13 3:14 pm

豬妖罪行滔天

讚同

agree x 2

• 正豬妖網上女神真正害人

• 妖那媽 replied at 2013-09-13 3:41 pm

d she女一定係妖, 完全無膽show自已張 (wechat or Skype), 仲袞過d交友app d女,

唔該給d誠意好無

係呢度D人喜歡post 人D相,要見咪見真身

• d she女一定係妖, 完全無膽show自已張 (wechat or Skype), 仲袞過d交友app d女,

唔該給d誠意好無

----------

係咁無誠意架喇, 你唔鍾意咪用app識女囉~ 又要鬧又要留係度, 無X用

• 点解唔見ibibi fans出黎吊柒你地?我上次淨係話條猪妖用黑人讚自己踩人地都比條仆街吊爆!咁能忠心而家又唔見人???

• 明眼人 replied at 2013-09-14 1:35 am

点解唔見ibibi fans出黎吊柒你地?我上次淨係話條猪妖用黑人讚自己踩人地都比條仆街吊爆!咁能忠心而家又唔見人???

===============================================================豬妖玩人得多呢次被爆,可喜又可賀,goodjob

• 好明顯bibi fans係猪妖自己扮,仲死撐真有其人,猪妖本人就爛口西一名,平時用猪妖身份就講歪少少賴可愛,用bibi fans身份就爛口到仆街。

• 明眼人 replied at 2013-09-14 9:27 pm

好明顯bibi fans係猪妖自己扮,仲死撐真有其人,猪妖本人就爛口西一名,平時用猪妖身份就講歪少少賴可愛,用bibi fans身份就爛口到仆街。

全中呀師兄,豬妖扮人扮女神

• 乜春呢..

你話豬生扮bibi, 男扮女

定係bibi扮豬生, 女扮男牙

• 解說

豬生同bibi168兩個人 一男加一女

bibi168 係豬妖上she扮女神

豬生係she小春子 負責跟豬妖出入

Log in to reply