究竟有幾多男人有調教老婆或女友習慣

• 大家分享一下自己既經驗

• 自從我老婆肯接受俾我調教之後,真係令人上了癮

• 睇了av既調教睇多了,就對老婆有調教興趣既幻想,其實未調教之前,發覺佢有少少跡象佢係性方面鍾意俾男人玩弄,但係佢又唔肯認,而且當第一次既調教佢非常怕

• 你女人既話,都可以講下自己被調教既經歷同感受

• ching 你點玩法? 叫佢野外露出?

• 第一次只係玩皮毛,除晒佢衫褲,要佢跪係度含到我口爆,而我就打佢patpat,佢第一次都唔多享受,不過我第二日去了性商店買了魚網衫同震蛋,情況有很大改變

• sexy replied at 2013-02-10 8:03 pm

---------------------------------------------------------------

第一次只係玩皮毛,除晒佢衫褲,要佢跪係度含到我口爆,而我就打佢patpat,佢第一次都唔多享受,不過我第二日去了性商店買了魚網衫同震蛋,情況有很大改變

===============================================================

好少女愿意含到爆。

• winsonsl replied at 2013-02-10 7:31 pm

---------------------------------------------------------------

ching 你點玩法? 叫佢野外露出?

===============================================================

我時時都有幻想係公園俾我露出,但係佢好驚陌生知,佢心底其實好鍾意我咁玩佢。

不如你講講自己點調教自己既女人

• luke replied at 2013-02-10 8:09 pm

sexy replied at 2013-02-10 8:03 pm

第一次只係玩皮毛,除晒佢衫褲,要佢跪係度含到我口爆,而我就打佢patpat,佢第一次都唔多享受,不過我第二日去了性商店買了魚網衫同震蛋,情況有很大改變

好少女愿意含到爆。

其實佢肯接受我調教,主要原因佢做了一樣錯事,令我唔聽佢電話,仲搬了去酒店住了一個星期

• sexy replied at 2013-02-10 8:33 pm

luke replied at 2013-02-10 8:09 pm

sexy replied at 2013-02-10 8:03 pm

好少女愿意含到爆。

其實佢肯接受我調教,主要原因佢做了一樣錯事,令我唔聽佢電話,仲搬了去酒店住了一個星期

出面有第二個。

• 佢好愛我,我唔擔心有第三者,佢反而擔心我有女人,只係佢係戶口取了一筆錢去用

• oh.... i want to know more, how u order her

• 我試過調教人妻, 好正。。。 慢慢教佢含。

• Daniel,

descript more

• sometimes, i will not wear bra and wear deep v

• 唔知點解我老婆一穿上了魚網網後,佢好似變了第二個女人

• 老婆被調教後,比以前享受性愛,以前做一次都未必有高潮,而家每次都有五次以上既高潮

Log in to reply