食龜昤膏可唔可以去暗瘡呢?

• 如題, 大家點睇食龜昤膏可唔可以去暗瘡呢?有冇成功人事呢?

• 我諗都關關地事既,始終都係由內到外既野,所以我一捱夜就會食定或者飲涼茶,不過有時已經係發左出黎,我會覺得預防囉,但唔係全部只能靠佢,做好清潔同保濕同樣重要

我就唔知邊隻清潔ok la,但係我用緊隻法國牌子 LPR都唔錯,佢有暗瘡系列你可以試下

• 唔係個個體質都o岩食龜苓膏就可以去暗瘡架..

• SIS,唔好亂咁飲呀...會影響身體架..

• kiu replied at 2013-02-04 10:00 pm

---------------------------------------------------------------

唔係個個體質都o岩食龜苓膏就可以去暗瘡架..

===============================================================

唉..都唔知有咩方法可以整好d皮膚呀

• GIGI replied at 2013-02-08 10:14 pm

---------------------------------------------------------------

SIS,唔好亂咁飲呀...會影響身體架..

===============================================================

你地知唔知道平時生狙暗瘡應該點處理好呀?

• 你睇左醫生未呀?

• Candy replied at 2013-02-08 10:42 pm

你睇左醫生未呀?

唉..中, 西醫已經睇左, 都好似冇咩用呀

• 依家d天氣咁差..成日都覺得皮膚好差係好正常!

• 馮皓 死咗未 ? 等我做 $ 2 帛金,刁你老母老婆, 個仔女陰道肛門, 以為自己好攪笑, 我當你免費小丑咋, 洗頭仔, 全家死啦, 仆街仔.. [email protected] .......

• 我諗你可以皮膚生左虫虫呀..如果睇極醫生都唔好

• Tammi replied at 2013-02-09 7:41 am

我諗你可以皮膚生左虫虫呀..如果睇極醫生都唔好

下, 咁大獲..點算好呀?

• Joyce replied at 2013-02-09 7:43 am

Tammi replied at 2013-02-09 7:41 am

我諗你可以皮膚生左虫虫呀..如果睇極醫生都唔好

下, 咁大獲..點算好呀?

我去開個間美容院叫做瑪姬美容, 成立左27年架啦...係汪詩詩做個代言人個間..唔知道你聽過未呀..我有朋友之後試過佢個暗瘡療程, 只係幾個月, 依家已經冇再出過暗瘡啦....

• Thank you for sharing!

Log in to reply