性伴難求,真的嗎?

• 其實咩叫夾?

• 相處得大家都舒服0既,咪叫夾囉

• 好易姐,家下女性多數好就得男人

• 大家就啦,冇話邊個就哂邊個0既

• 唔係咯!時代係變左,睇好多女仔而家好就男性嘅,我真是見唔少,當然啦!大家就下先可以長久以情侶計,若以性伴計可能床上關懷貼心,下床一出房門就陌生過陌生人為之上策,幾矛盾呢!

• 如果係我0既話,我會床上同床下都係關心咁囉,大家都係朋友0黎0架嘛,right?

• 我又可以傾嗎??

• 所謂夾
    <br>我所理解
    <br>首先係同一方向~
    <br>找性慾又不要責任上的最大承擔
    <br>外在條件及生理條件吻合
    <br>時間上
    <br>不過年齡上了三十幾以上外於生活上壓力,現在個個又話要心靈交流到!
    <br>

• 浪人~batt~ replied at 2012-11-26 2:26 am
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>我又可以傾嗎??
    <br>===============================================================
    <br>Why not ? Welcome

• Tina replied at 2012-11-26 2:28 am
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>所謂夾
    <br>我所理解
    <br>時間上
    <br>不過年齡上了三十幾以上外於生活上壓力,現在個個又話要心靈交流到!
    <br>===============================================================
    <br>
    <br>
    <br>Tina 你幾大?
    <br>我36歲,可以同你MSN傾下?
    <br>MSN [email protected]

• THX~
    <br>其實無話難唔難求~~
    <br>最緊要啱FEEL啱MOOD既姐~~
    <br>

• 然而所謂夾多時係亦來順受啦!正如好多師兄話解,有得食食左先,之後先發掘。。看有幾多方面頂唔順!

• 我巳表明來意啦!老過你架!
    <br>
    <br>Sexmanhoho replied at 2012-11-26 2:30 am
    <br>Tina replied at 2012-11-26 2:28 am
    <br>所謂夾
    <br>我所理解
    <br>時間上
    <br>
    <br>
    <br>

• 咁其實你會唔係係度搵一個夾既人???HAHAH

• Tina replied at 2012-11-26 2:35 am
    <br>我巳表明來意啦!老過你架!
    <br>
    <br>Sexmanhoho replied at 2012-11-26 2:30 am
    <br>Tina replied at 2012-11-26 2:28 am
    <br>所謂夾
    <br>我所理解
    <br>時間上
    <br>
    <br>
    <br>傾下ok?

• hi Tina,
    <br>
    <br>其實夾唔夾真係要多方面嘅配合
    <br>天時地利人和
    <br>人和大家互相配合...頂唔頂雙方都有選擇權...雙向嘅
    <br>無話一邊頂哂
    <br>地利...香港地都算便利...當然近水樓台就易話為
    <br>天時...呢個就真係玄喇...咪就係緣囉
    <br>仲要夾啱時間出現
    <br>
    <br>要SP嘅關係...唔好講到逆來順受咁慘
    <br>男女都有選擇權嘅
    <br>又唔係做人世
    <br>真係揾個夾嘅囉
    <br>不過女仔點都易過男仔少少嘅
    <br>話哂多選擇

• 浪人~batt~ replied at 2012-11-26 2:37 am
    <br>咁其實你會唔係係度搵一個夾既人???HAHAH
    <br>唔係,亦無需要同必要

• Welcome. 係到傾啦!個個都傾緊
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>Sexmanhoho replied at 2012-11-26 2:38 am
    <br>Tina replied at 2012-11-26 2:35 am
    <br>我巳表明來意啦!老過你架!
    <br>
    <br>所謂夾
    <br>我所理解
    <br>時間上
    <br>
    <br>
    <br>傾下ok?
    <br>

• Hello

• <br>點解我會諗這樣呢!好簡單!這種關係不是必需品,有利益交係除外!
    <br>女人如欲尋這種關係更甚,可能我用女人角度啦!
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>想曳~~ replied at 2012-11-26 2:41 am
    <br>hi Tina,
    <br>
    <br>天時地利人和
    <br>人和大家互相配合...頂唔頂雙方都有選擇權...雙向嘅
    <br>無話一邊頂哂
    <br>
    <br>又唔係做人世
    <br>真係揾個夾嘅囉
    <br>話哂多選擇
    <br>

• Ken replied at 2012-11-26 3:58 am
    <br>Hello
    <br>Halo

• 甘夜都未睡。搵到未呀

• 再簡單d係
    <br>你地問心心臟著最佳人選同你自己意向的又係唔係一樣嘅呢?百份之九十,唔係咯!

• Ken
    <br>
    <br>哈,我真係純粹討論下咋!你就當我悶得濟找話題啦!

• 性伴好易搵之麻。睇下自己要咩咪搵咩

• 補充少少剛才討論到,何為夾,以我理解係由亦來順受開始多
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>想曳~~ replied at 2012-11-26 2:41 am
    <br>hi Tina,
    <br>
    <br>天時地利人和
    <br>無話一邊頂哂
    <br>
    <br>又唔係做人世
    <br>真係揾個夾嘅囉
    <br>話哂多選擇
    <br>

• 如果貪心要求多多當然難搵啦。
    <br>等價交換呢4個字其實已經講晒出來。

• Ken replied at 2012-11-26 4:07 am
    <br>性伴好易搵之麻。睇下自己要咩咪搵咩
    <br>開始話題時••••••好多男仕話難,而我又用女人角度看其實又唔係易,因為都講夾得來這種情況

• Ken replied at 2012-11-26 4:09 am
    <br>如果貪心要求多多當然難搵啦。
    <br>等價交換呢4個字其實已經講晒出來。
    <br>咩意思?我唔明這個"等價交換"即係一個願打一個願捱?

• 本身就係好容易。只不過係變左質。
    <br>如果真心係搵人享受性樂趣。吾會理對方好多野。
    <br>女就又要靚仔。有錢。有車。有樓。
    <br>男就要索女。大波。後生。
    <br>講真。有甘好條件就吾會上來搵啦。

• 等價即係大家想對方有咩條件。大家都符合。咪大家高興收場囉。
    <br>

• 其實我都吾知我甘諗係o岩定錯。只係想討論下。

• 純求性真是無必要理其他,我應同,只要對方比得起房錢|套,同食得下!
    <br>
    <br>變質可能太多人求嘅同真實想的不同!

• Ken replied at 2012-11-26 4:20 am
    <br>其實我都吾知我甘諗係o岩定錯。只係想討論下。
    <br>嗯!我都討論下,日常朋友問題時,諗到對方根本所在快d 結束擬問

• 我眼見呢度無論男女都開始要求太多。
    <br>咪變得難搵左。
    <br>我覺得對方只要吾係太差。又何妨不可。如果出發點真係為左性。
    <br>就好似落bar飲野。都只係在乎第一感覺之麻

• 係,應同
    <br>但慢慢人有意見,引出嘅問題就慘過情侶拍拖,因為男男女女都覺得自己好委屈嘛!that why 好多本來只是性伴侶會好多要求,好多爭執!

• 久而久之張三李四短話長說,有理講不清

• 所以攪到呢度d人覺得難搵左。
    <br>我就只求用cyber形式發洩就算啦。
    <br>因為點都吾會要求大家好多野。只要求大家投入。

• 本來兩個人的事就成為全世界的事,求公義!呵!見唔少啦!尤其這裡這個明尋人之地

• 即係如果大家一早表明。咩人都接受到。
    <br>我相信晚晚都有得玩。玩到死。

• Ken replied at 2012-11-26 4:35 am
    <br>所以攪到呢度d人覺得難搵左。
    <br>我就只求用cyber形式發洩就算啦。
    <br>因為點都吾會要求大家好多野。只要求大家投入。
    <br>Cyber sex?!哈哈,好耐無聽人講這種!可能我收山太耐唔updat!哈哈

• Ken replied at 2012-11-26 4:37 am
    <br>即係如果大家一早表明。咩人都接受到。
    <br>我相信晚晚都有得玩。玩到死。
    <br>唔會這樣吧!只是叫做溝通到又吃得下叫初步可入房姐!呵!,

• 我會覺得呢度似左勞工處形式。工作同搵工人仕關係甘。
    <br>有工無人做。有人無工做甘。

• 講返你。你又要求對方咩

• Cyber而家有好多啦。文字上之外。仲有phonesex.camsex

• 而我可能接觸女性多啦!都見唔少女性其實以性伴為先,其實搵終身伴侶!男也見過幾個,噢!之後大件事囉!

• Ken replied at 2012-11-26 4:40 am
    <br>我會覺得呢度似左勞工處形式。工作同搵工人仕關係甘。
    <br>有工無人做。有人無工做甘。
    <br>家家有求,又家家有本難念的經咯!

• 你吾覺呢度搵人sex....係要好多限制?要了解對方。要對方關心自己。
    <br>基本上同男女朋友有咩分別?

• Ken replied at 2012-11-26 4:41 am
    <br>講返你。你又要求對方咩
    <br>我而家無想依d 嘞!仲細咩!有借有還架!我只係搵話題,答答下又探討下姐!

• 甘點解吾正正經經出去搵個好男仔或者好女仔?
    <br>好似來錯左地方搵甘。

Log in to reply