***SHE " 30歲+女性朋友Group, 做個好朋友, 只限女性, 男士免進***

• 超, 一早預言有 TB

• TB replied at 2012-08-24 4:35 pm

---------------------------------------------------------------

超, 一早預言有 TB

===============================================================

TB唔同扮TB

• kate replied at 2012-08-24 1:20 pm

---------------------------------------------------------------

姊妹們

jay 係男人一個,唔好再理佢!!!

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7009041200798

我係男,鍾意著女服

發問者: jay2288123 ( 小學級 5 級)

發問時間: 2009-04-12 14:02:12

解決時間: 2009-04-27 14:15:34

解答贈點: 5 ( 共有 0 人贊助 )

回答: 4 評論: 0 意見: 0

[ 檢舉 ]

網友正面評價 0%

共有 0 人評價

你會接受嗎?人地會點睇喇?

2009-04-12 14:12:26 補充

也可跟我msn傾

[email protected]

===============================================================

Kate, where u find that gei, so smart ! i am foolish on pc knowledge... sign... 本來唸住好好地一 group gal can share abt girl's matter... 被人攪到甘, ... 我都吾敢再係 lee 條 thread 再玩, sorry 甘多位. 佢係男係女係tb, 係易服係什麼都好啦, 總之就吾係好人同 honestly 既人lor. anyway, 佢可以化身成其他名, id. 再渾水摸魚.... so poor ar, 唸住自己正正經經, 正正常常 識反d gal friendship 都吾得....

• Mona,kelly3b

pls add me [email protected]

i already chat with may may and mable + phone ,we are gal ar ^^

hope to meet over 30+ gal in person soon.

• Mona

i don't like typing chat,I like to real chat on phone and meet in person hehe...

no one can cheat me lor

• Jay is really a Girl, is a TB, so her voice wld be a gal, Kate u really need to be careful, cos i really know her and saw her before !!

the question in yahoo, i think maybe she really has a bit...sigh... maybe this is her imagination really want to be a man, so will ask that kind of shxt question !!

she boylish style a bit fat, big eye, boylish hair. 有d 踵. actually i am a bit busy on work. chat /msn next.

• 我都係g ar,大家好~不過我公司用唔到msn ga

• Mona

i don't know who you are ,maybe u are aguy also..

but i have phone chat before with this msn.he ask me to sex ,then I del him.because i just looking for casual chat to kill time in that monment.

he is 100% a man!i'm sure!

don't know why u like keep to talk him,anyway I only believe real meet real chat.

I don't believe any word ! thx and no thx

• MAY MAY replied at 2012-08-24 2:30 pm

HI HI,我番黎喇!!

其實jay係男兒身女心我係知既, 所以想姊妹們反映下有無所謂.

星期六各位姊妹你地去邊呀??

星期六,有無人得閒dinner呀?

• 為免有人冒認,我出返個nickname. 我係francis =)

• Jay 1:34pm aug 24, 2012

嗯,其實之前講左架喇。

MAI MAI 都知道喇。

我唔會介意你咁講嘅。

唔接受都無乜唔啱囉。

我亦都唔會去騷擾人嘅。

有 d 姊妹 post 左 msn 喺道,我都去中問下佢地先囉。

MAY MAY 2:30pm aug 24, 2012

HI HI,我番黎喇!!

其實jay係男兒身女心我係知既, 所以想姊妹們反映下有無所謂.

星期六各位姊妹你地去邊呀??

MAY MAY 3:04pm aug 24, 2012

kate

MAY MAY

你唔好比佢呃啦......我以前同佢傾過電話,佢搵女SEX架,所以我DEL佢,D咁既人我好心話你知嗟!

如果係搵女SEX, 就唔岩了, 你SURE係佢?

Mona 6:04pm aug 24, 2012Jay is really a Girl, is a TB, so her voice wld be a gal, Kate u really need to be careful, cos i really know her and saw her before !!

the question in yahoo, i think maybe she really has a bit...sigh... maybe this is her imagination really want to be a man, so will ask that kind of shxt question !!

she boylish style a bit fat, big eye, boylish hair. 有d 踵. actually i am a bit busy on work. chat /msn next

我一早喺之前已經講左我嘅情況出來。接唔接受就因人而異。我亦已經習慣左哩,都無乜特別感覺了。

有無同 kate 和 Mona 傾過,我真係記唔起。

但以前都係用 msn 傾多。

但一個都無出去見過,更加唔好講 sex 哩。

其實佢兩個有乜居心,我唔會去估,亦唔會去猜。

但係我想講, Mona 所形容嘅我,與事實不附。

我係中等身材,偏瘦嘅。無好似佢講咁有 d 腫。

我一早講左,只係想同人傾計,無打算會面嘅。

我亦一向用同一個名字,同一個 msn。

我唔想喺度批評任何人,只希望講出自己心聲。

• 我一早喺之前已經講左我嘅情況出來。接唔接受就因人而異。我亦已經習慣左哩,都無乜特別感覺了。

Jay,你都無需要理人點睇!TB又好TG都好,如果topic啱,都可以一齊傾.不過今次碰啱呢個thread係只限女性朋友,有女仕不接受也没辧法。不如你開一條新thread,我唔介意走兩邊同你傾,你點睇?

• when i search internet, i find out a free dating website in hong kong

http://www.dating188.com

• 我今晚得閒食飯呀,francis你得唔得呀?仲有無姊妹出黎

• please dong forget about me..>.<

• MAY MAY replied at 2012-08-25 12:51 pm

我今晚得閒食飯呀,francis你得唔得呀?仲有無姊妹出黎

maymay. i am ok! do you hv line?

• 我無line架,你email比我電話我打電話比你啦

• MAY MAY replied at 2012-08-25 1:17 pm

我無line架,你email比我電話我打電話比你啦

!send jor

• Hello ~姊妹們

今日黎唔到你地既聚會,好想去>__<

我下星期先得閒,希望下星期有機會

• 仲有無人得閒

• howreu12:44am aug 25, 2012

我一早喺之前已經講左我嘅情況出來。接唔接受就因人而異。我亦已經習慣左哩,都無乜特別感覺了。

Jay,你都無需要理人點睇!TB又好TG都好,如果topic啱,都可以一齊傾.不過今次碰啱呢個thread係只限女性朋友,有女仕不接受也没辧法。不如你開一條新thread,我唔介意走兩邊同你傾,你點睇?

我係Jay,

好多謝你的說話。因為唔係咁多時間追 thread,

所以暫時都無打算自己開,

我係好明白嘅,香港人都唔係人人都會接受lesbian或另類嘅。

刀如果你唔介同我聊,你咪加我囉。

• Francis,我入唔she個email呀,唔該你盡快打電話比我51162015約時間同食咩

• FRANCIS等緊你電話

• 在上網的時候, 我發現了一個很cool的免費交友網站:

http://www.dating188.com

• 有無人?

• Hey

• I am here!

• yup,

but I am busy

can u add my msn and chat later ?

• 假期大家去左邊度玩呀?may may你地最後有冇約到出去食飯呀?我呢兩日就番正大陸食雞㷛同埋串燒,雖然大陸啲環境衞生真係差啲,但真係勁平同好食!唔知大家多唔多番去食野既呢?有冇姊妹可分介紹享下呀?

• 我番去鍾意食湘菜,江南菜^^

• kelly3b

假期大家去左邊度玩呀?may may你地最後有冇約到出去食飯呀?我呢兩日就番正大陸食雞㷛同埋串燒,雖然大陸啲環境衞生真係差啲,但真係勁平同好食!唔知大家多唔多番去食野既呢?有冇姊妹可分介紹享下呀?

hi, 我今個星期六上深圳呀, 有無興趣呀? 上星期六同francis去左稻香打邊邊

• katyperry

我番去鍾意食湘菜,江南菜^^

好特別播~

• 其實都係d家常菜..好似雞湯豆干,辣椒魚頭..蔥油撈麵,生煎包果d野

• MAY MAY replied at 2012-08-28 11:45 am

kelly3b

假期大家去左邊度玩呀?may may你地最後有冇約到出去食飯呀?我呢兩日就番正大陸食雞㷛同埋串燒,雖然大陸啲環境衞生真係差啲,但真係勁平同好食!唔知大家多唔多番去食野既呢?有冇姊妹可分介紹享下呀?

hi, 我今個星期六上深圳呀, 有無興趣呀? 上星期六同francis去左稻香打邊邊

你地上去多數會做d咩多?

• katyperry 12:22pm aug 28, 2012

MAY MAY replied at 2012-08-28 11:45 am

kelly3b

你地上去多數會做d咩多?

上去按摩過夜

• ic..我都有去過幾間..我多數都係陪人地

• MAY MAY replied at 2012-08-28 11:45 am

kelly3b

今個星期我唔得呀,因為我有兩個泰國朋友棃左要陪她們呀,因為她們喺嗰邊係做dancer,所以又要陪她們跳舞飲下野咁,不過下次一定再join埋你地上去,不過我就陪唔到你地按摩,因為我怕痛又怕癢,我今次上去都係同一個女仔朋友book酒店炸,而另外四個朋友就去按

• katyperry replied at 2012-08-28 12:04 pm

其實都係d家常菜..好似雞湯豆干,辣椒魚頭..蔥油撈麵,生煎包果d野

原來呢啲叫湘菜,都好吸引咁呀,我下次都要叫啲朋友一齊去試下先,仲有冇其他姊妹可分享下呀?

• MAY MAY

你地好多人喎,可以約埋一齊,好開心囉。

我好少去深圳,間中出差會經過囉。

Kelly3b

湘菜即係湖南菜。好似比較辣嘅。

我就好怕辣架喇。食唔掂。些少就勉強囉。

• 我想問有冇姊妹去過邊間泰吧係好玩嫁?因為我兩個泰國朋友想喺香港見識下有乜分別!

• 香港泰式酒吧比较少。

依間喺尖沙嘴山林道。我去過,都唔錯。

Walls Thai Food & K Pub

地址: 尖沙咀山林道一號一樓

電話: 23770989 / 93361826

另外兩間係喺網上搵到嘅:

1) 又一泰 斗Ayuthaiya)

地址:中環荷李活道35號地下

電話: 31055055

2) 薄荷葉泰國菜 瓜Mint Thai House)

地址:元朗安康路怡康大廈地下12-13號舖

電話:2475 5872

中環嗰間我覺得可能會貴 d。

你可以自己打電話去問吓囉。

• jaychan8 replied at 2012-08-30 11:48 pm

香港泰式酒吧比较少。

依間喺尖沙嘴山林道。我去過,都唔錯。

Walls Thai Food & K Pub

地址: 尖沙咀山林道一號一樓

電話: 23770989 / 93361826

另外兩間係喺網上搵到嘅:

1) 又一泰 斗Ayuthaiya)

地址:中環荷李活道35號地下

電話: 31055055

2) 薄荷葉泰國菜 瓜Mint Thai House)

地址:元朗安康路怡康大廈地下12-13號舖

電話:2475 5872

中環嗰間我覺得可能會貴 d。

你可以自己打電話去問吓囉。

唔該晒你先,請問尖沙咀嗰間會唔會有舞跳既呢?(我意思唔係348嗰種)中環同元郎我地就應該唔會了,因為太遠,唔知九龍區仲有冇其他選擇呢?

• 尖沙咀嗰間我去過,已經係兩、三年前,無得跳舞嘅。

最好都係你自己打電話去再問清楚比較好 d 囉。

• 我想請問各位姊妹九月八日星期六有冇人得閒出來飲下野吹下水呀?

• kelly3b replied at 2012-09-03 9:19 pm

我想請問各位姊妹九月八日星期六有冇人得閒出來飲下野吹下水呀?

得4~6pm ok...其它人得嗎?

• she e+ç��ä��å��é��ä��...

• Hi, pls add me: amypoonow hotmail.com

• katyperry replied at 2012-09-04 2:07 am

she e+�����...

katyperry, sorry 睇唔到你打咩, 可唔可以覆多次?

• Myamy replied at 2012-09-04 2:19 am

Hi, pls add me: amypoonow hotmail.com

Myamy, 你係唔係想join 個drink?

• Kelly, 星期六下午4-6你得嗎?你住邊? 睇下約係邊區方便大家.

MAYMAY, 你去左邊呀? 星期六你得唔得閒呀?

Log in to reply