***SHE " 30歲+女性朋友Group, 做個好朋友, 只限女性, 男士免進***

• maymay今日好像真係好忙wor,不如大家約個燒烤聚會呀。

• 我想請問一下各位姊妹上she或msn用電話上多定電腦多呢?因為我見大家都係office hour post reply多

• 我多數用手機上網

• 不錯啊。

• kelly3b replied at 2012-08-21 8:17 pm

---------------------------------------------------------------

我想請問一下各位姊妹上she或msn用電話上多定電腦多呢?因為我見大家都係office hour post reply多

===============================================================

兩樣都會,睇下幾時得閒lor

點解d姊妹今日唔見晒?

• 係lor,呢兩日大家都好像很忙咁

• hi kelly

• MAY MAY replied at 2012-08-18 11:14 am

---------------------------------------------------------------

歡迎女性朋友仔!!!

===============================================================

hi all

• HIHI

• Here is the hotmail :D

[email protected]

• 早晨

• Morning

• nice to meet you all

• francis replied at 2012-08-22 10:17 pm

hi kelly

你好呀francis

• 我想各請問各位, 如果有 tb 在這裡交朋友, 你們會 介意嗎 ? 會吾覺得有點不好 ?

我自己就覺得真係吾係甘好 lor....

• 雖然把口梗係話當識多個朋友, 當中佢自己 "過引"左, 而其他女仔又懵然不知, 始終有點比人佔了便宜都吾知...

我發現這裡是有個已經有女朋友既tb在識女仔 !

• 我就唔係好介意喇,

識朋友啫,唔會唸咁多嘢囉。

可以溝通,傾得埋嘅就可以架喇。

• 首先, 我想表明, 我沒有歧視 lesbian, 之前我都見週有朋友 開thread, say she is lesbian, any gal wanna make friend or talk with her.

我覺得好很好, 大方表示身份在先. 那對我們直的女性會公平些

Jay 你就梗吾介意啦, 其實你吾可以代表喜歡男性的女性答這問題, 因為你係 tb. but u dare to answer on behalf of gal.... really bad.

• 如將來有機會一起出來 swimming, 一起入更衣室換衫,

d 女仔在大家面前換衫, 我地未比你睇曬 ? 你咪不知不覺 so 曬 ?

渾水摸魚 ?

唉...既然有人甘不守本份, 姊姊自己小心d 啦. 就算佢改左個 login name alias, chat again 都得, 有心人裝無心人. 唉....

• 我只係以事論事,平心而論。

無意偏坦或冒犯任何人。

做朋友啫,係拎個心出來做嘅,

只要坦誠,唔需要爾愚我詐,

亦唔需要斤斤計較,算人便宜嘛。

• Mona replied at 2012-08-23 12:33 pm

雖然把口梗係話當識多個朋友, 當中佢自己 "過引"左, 而其他女仔又懵然不知, 始終有點比人佔了便宜都吾知...

我發現這裡是有個已經有女朋友既tb在識女仔 !

下,係邊個呀?不過我都明白如果冇表明身份係對大家有啲被騙既成份,但只係喺度留下言或msn傾下計我就覺得無傷大雅既,另外如果大家真係遲啲會出棃聚下既我諗頭一兩次都會係飲下野食下飯咁既姐,應該唔會佔到應該什麼便宜既,不過我都讚成應該一開始講聲會好啲lor

• Hello ~ 各位姊妹好

最近我都比較忙,少上咗黎同你地打招呼^^

Kelly ~ 心情好返D未?希望你開心

Mona & jay ~ say hi to u :)

我都唔會太介意tb做朋友,不過希望純粹係食飯吹下水都okay!

• Bubble 6:26pm aug 23, 2012

Hello ~ 各位姊妹好

我都唔會太介意tb做朋友,不過希望純粹係食飯吹下水都okay!

嗯,認同。

人與人之間係要坦誠、互信嘅。

• Bubble replied at 2012-08-23 6:26 pm

Hello ~ 各位姊妹好

bubble多謝關心,已從學習中成長了。聽日終於happy friday啦,希望各姊妹都頂埋聽日放個靚假!

• hi all

本GROUP只限女性, 想識多D女性朋友請進~~~<--呢句岩心水^^

講真女人識女人仲好免麻煩~~

可以ADD我只限女性,[email protected]

• 幾個女人一個墟

會員名單, 你地多D上黎橕埸呀~~~

1/ MAY MAY

2/ ANN

3/ BUBBLE

4/ FRANCIS

5/ JAY

6/ MCATBB

7/ kate

• 好開心我都可以喺名單上面。

謝謝

• i copy by someone ...

• MAY MAY 12:21pm aug 19, 2012

幾個女人一個墟

會員名單, 你地多D上黎橕埸呀~~~

1/ MAY MAY

2/ ANN

3/ BUBBLE

4/ FRANCIS

5/ JAY

6/ MCATBB

• 嗯,有時間一定會。

• omg

jay is guy!sh it

• 姊妹們

jay 係男人一個,唔好再理佢!!!

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7009041200798

我係男,鍾意著女服

發問者: jay2288123 ( 小學級 5 級)

發問時間: 2009-04-12 14:02:12

解決時間: 2009-04-27 14:15:34

解答贈點: 5 ( 共有 0 人贊助 )

回答: 4 評論: 0 意見: 0

[ 檢舉 ]

網友正面評價 0%

共有 0 人評價

你會接受嗎?人地會點睇喇?

2009-04-12 14:12:26 補充

也可跟我msn傾

[email protected]

• 姊妹們

係SHE ADD人要小心,第一至少要証明對方男定女!!!

• 嗯,其實之前講左架喇。

MAI MAI 都知道喇。

我唔會介意你咁講嘅。

唔接受都無乜唔啱囉。

我亦都唔會去騷擾人嘅。

有 d 姊妹 post 左 msn 喺道,我都去中問下佢地先囉。

• HI HI,我番黎喇!!

其實jay係男兒身女心我係知既, 所以想姊妹們反映下有無所謂.

星期六各位姊妹你地去邊呀??

• 有無人呀?

• MAY MAY

你唔好比佢呃啦......我以前同佢傾過電話,佢搵女SEX架,所以我DEL佢,D咁既人我好心話你知嗟!

• kate

MAY MAY

你唔好比佢呃啦......我以前同佢傾過電話,佢搵女SEX架,所以我DEL佢,D咁既人我好心話你知嗟!

如果係搵女SEX, 就唔岩了, 你SURE係佢?

• MAY MAY

do u add me?

• kate

MAY MAY

do u add me?

ADD 左

• 各姊妹

如大家真係想識個朋友,得閒一齊吹下水,可以ADD我只限女性,[email protected]

• kate replied at 2012-08-24 3:21 pm

各姊妹

如大家真係想識個朋友,得閒一齊吹下水,可以ADD我只限女性,[email protected]

kate你有msn嗎?

• kate replied at 2012-08-24 2:52 pm

MAY MAY

唔係真係有啲咁無賴既人呀!!!

• MAY MAY replied at 2012-08-24 2:30 pm

HI HI,我番黎喇!!

其實jay係男兒身女心我係知既, 所以想姊妹們反映下有無所謂.

星期六各位姊妹你地去邊呀??

本來都冇乜所謂,但好像同同kate形容既有啲出入wor!我星期六同班朋友上深圳食野呀,may may你呢?

• kelly3b replied at 2012-08-24 3:59 pm

kate replied at 2012-08-24 2:52 pm

MAY MAY

唔係真係有啲咁無賴既人呀!!!

扮女仔點可以同人傾電話?? 一講野就穿煲啦

• 各位好! HI TIFFANY!!

佢係男人不過話佢自己係TOMGIRL, 但KATE話佢曾經找佢搵女SEX

• 唔知道我可否加入女仕group?

• MAY MAY replied at 2012-08-24 4:15 pm

各位好! HI TIFFANY!!

佢係男人不過話佢自己係TOMGIRL, 但KATE話佢曾經找佢搵女SEX

咁就係陰陽怪, 唔好采佢啦咁得人驚

• HI ALL

Log in to reply