點解你仍要不停add呢道嘅女人?和我一起你不開心嗎?

• creamy replied at 2012-07-25 10:02 am
    ---------------------------------------------------------------
    很多人不相信因果業報~以為殺人放火金腰帶~因果業報其實是宇宙法則~自然規律~非任何神,佛所創~

為何一個人含金鎖匙出世~一個又含爛鎖匙出世~為何一些人生於非洲乾旱之地~一些又生生於香港的福地~ 就是因果業報的關係~

所以版主不要因一時的迷戀而看不清感到不開心及煩惱~這個壞男人遲早一天有報應的~
    ===============================================================
    嘩 .. 算啦 .. 我希望佢快樂 ~ 因為我愛佢 ~
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    沒什麼好嘩~是自然定律~事實如此~
    如果你希望佢快樂~真的要放手~尤得佢繼續他的尋開心~如果唔係是你自己唔開心~成日驚佢呢度識女仔~又唔開心佢對你講大話~
    Relax & Be Happy :)

• thanks, creamy ... 要時間 ^^

• cat 11:51am jul 25, 2012

thanks, creamy ... 要時間 ^^
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    唔駛客氣~
    是的~真的要時間~但相信你可以的~因放手的決定權在於你自己~有捨才有得^^

• 唏!乜she 咱多依d案例,究竟開thread 係同一人,還是大家同一個男人!

真係醒嘞!各位!跑出鬼地方或走上街看看,世上不只一些人,見多些不同的人,會發覺原來世界好大,然而見過最差的,你包容到高了許多,之後再遇上或巳擁有原來好咱多!

又咱講即使巳老早忘情,但數年無見,再重遇所見的所聞的,只覺超討厭,係真是厭棄那種差在未兜巴星!做人做到咱,我覺得真是衰到貼地,貪婪,引火自墳!造太多業,有筒又肯上床,乜嘢唔去做!張所有時間只放在溝女,淫詩!叫賣世上最叫憐的男人,誰關心誰肯上誰上吊,開房去!還更差是他比從前更懂利用他的朋友和女人!這些都是半年內所看到!

一個個被自私賤男玩到頭暈眼花,誰還交纏仍舊那人必痛苦!有大好家庭,但從未為家停下腳步,真心真意好好善待最愛及子女!是人嗎?畜牲可能有人性過他!

• 咁深ga

• Funchat 12:05pm jul 25, 2012

唏!乜she 咱多依d案例,究竟開thread 係同一人,還是大家同一個男人!
    真係醒嘞!各位!跑出鬼地方或走上街看看,世上不只一些人,見多些不同的人,會發覺原來世界好大,然而見過最差的,你包容到高了許多,之後再遇上或巳擁有原來好咱多!

又咱講即使巳老早忘情,但數年無見,再重遇所見的所聞的,只覺超討厭,係真是厭棄那種差在未兜巴星!做人做到咱,我覺得真是衰到貼地,貪婪,引火自墳!造太多業,有筒又肯上床,乜嘢唔去做!張所有時間只放在溝女,淫詩!叫賣世上最叫憐的男人,誰關心誰肯上誰上吊,開房去!還更差是他比從前更懂利用他的朋友和女人!這些都是半年內所看到!

一個個被自私賤男玩到頭暈眼花,誰還交纏仍舊那人必痛苦!有大好家庭,但從未為家停下腳步,真心真意好好善待最愛及子女!是人嗎?畜牲可能有人性過他!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Funchat  你雖然言論有點激(別介意)~ 但真心講句給你要給你10個讚 ~

• 有幾深?有話直言姐!

• creamy replied at 2012-07-25 12:12 pm

---------------------------------------------------------------

Funchat 12:05pm jul 25, 2012

唏!乜she 咱多依d案例,究竟開thread 係同一人,還是大家同一個男人!

Funchat  你雖然言論有點激(別介意)~ 但真心講句給你要給你10個讚 ~

===============================================================

可能吧!真是從心激動出來,眼見有些女子仲咱傻我更激動,歲月如光,好不著眼有多少人性或自己身上,讓自己發光發亮,還為這羊皮狼利用又心深情願,這局輸太多吧?

• Funchat 12:14pm jul 25, 2012

有幾深?有話直言姐!
    對~事實如此~

尤以一d無知愚痴~一未追求情慾快樂自以為是的男人~真的爭在未兜巴星埋去~沒兜巴星埋去因為自身對佢地這愚痴可恥的人起了包容悲心~憐憫他們的無知~當然世上是有好男人~但去得討論區識既~有幾多個係好男人?咪時時游移relatiionship或sex版~換個不同alias~不同login name~

• creamy replied at 2012-07-25 12:12 pm
    Funchat 12:05pm jul 25, 2012

可能吧!真是從心激動出來,眼見有些女子仲咱傻我更激動,歲月如光,好不著眼有多少人性或自己身上,讓自己發光發亮,還為這羊皮狼利用又心深情願,這局輸太多吧?
    嗯嗯~但那些披著羊皮的狼可能會自辯你情愛願的~其實有時睇到呢程披著羊皮的狼的搵食故事~覺得幾好笑~可笑係覺得佢地自作業都不自知~一時又罵戰~所以工餘時耐唔耐上黎討論區傾下計發表下無妨~但其他野不用多想~自已有個好伴侶已足夠了^^

• creamy replied at 2012-07-25 12:28 pm

Funchat 12:14pm jul 25, 2012

有幾深?有話直言姐!

對~事實如此~

尤以一d無知愚痴~一未追求情慾快樂自以為是的男人~真的爭在未兜巴星埋去~沒兜巴星埋去因為自身對佢地這愚痴可恥的人起了包容悲心~憐憫他們的無知~當然世上是有好男人~但去得討論區識既~有幾多個係好男人?咪時時游移relatiionship或sex版~換個不同alias~不同login name~

===============================================================Agree much

• 哈哈!係架笑到肚痛!哈哈哈!

玩到傻哈哈哈

• fxxk that ship man!!! u should leave him, i hate that kind of man.. if u get a girl, u should treasure her!

• Busy much

有時間再數過!哈哈

• cat replied at 2012-07-25 11:21 am

定位貓 replied at 2012-07-25 11:16 am

------------------------------------------------------------

五怪得有人問我係米開左條 thread, 原來呢度又有隻貓, 哈哈!!

cat, 你的case 我的朋友都遇過, 我仲幫朋友add 個條仔, 試佢, 佢同我msn 的對話同追我朋友時係一樣, 好可怕! 個時佢仲未同我朋友分開架...

===========================================================

後來點呢?

後來...我朋友死心了, 因為當時條仔已經疏遠佢, 問佢又話無野, 只說忙, 原來忙溝女!!

• 肥dog replied at 2012-07-25 11:22 am

睇下妳地幾衰,下次我會改個好名wkaka

定位貓

好少見妳會周圍走hehe

有人問我係米開左條 thread, 好奇去找找, 原來係呢條...哈哈

• Funchat 12:51pm jul 25, 2012

哈哈!係架笑到肚痛!哈哈哈!
    玩到傻哈哈哈

頭先響版主奇聞呢條thread度都好好笑架~又多一個無明愚痴漢~有空進來笑下~哈哈哈~

• 定位貓 replied at 2012-07-25 1:52 pm

肥dog replied at 2012-07-25 11:22 am

睇下妳地幾衰,下次我會改個好名wkaka

定位貓

好少見妳會周圍走hehe

有人問我係米開左條 thread, 好奇去找找, 原來係呢條...哈哈

哈哈,我唔信會係妳囉,hehe,妳咁忙,而且不在hk

• funchat

我比100個讚你hehe,打咁q大篇野,哈哈,無心者一定唔會睇,包括我

• 肥dog replied at 2012-07-25 3:44 pm

funchat

我比100個讚你hehe,打咁q大篇野,哈哈,無心者一定唔會睇,包括我

心虛就更加架嘞!哈哈哈

• creamy replied at 2012-07-25 1:54 pm

Funchat 12:51pm jul 25, 2012

哈哈!係架笑到肚痛!哈哈哈!

玩到傻哈哈哈

頭先響版主奇聞呢條thread度都好好笑架~又多一個無明愚痴漢~有空進來笑下~哈哈哈~

咦~錯過左添~下次叫埋我hahaaa

• funchat replied at 2012-07-25 11:17 pm

肥dog replied at 2012-07-25 3:44 pm

funchat

心虛就更加架嘞!哈哈哈

吹水都要心虛,哈哈說笑吧

• 肥dog replied at 2012-07-25 11:34 pm

funchat replied at 2012-07-25 11:17 pm

肥dog replied at 2012-07-25 3:44 pm

funchat

心虛就更加架嘞!哈哈哈

吹水都要心虛,哈哈說笑吧

哈哈,嗄嘩!

• 回來了... 心情差爆~ 但希望再明天 .... 笑~

• 做咩心情唔好..?

• cat replied at 2012-07-26 12:48 am

回來了... 心情差爆~ 但希望再明天 .... 笑~

Welcome Back ... 沖過熱水涼,好好的睡一覺;

明天一定會晴天,開心過每一天啦!!

• jimmygoal ... you guess la ...

danial ... thanks, I will !

• haha you still be here.

Don't go to bed late la ... No. @@

Goodnite & sleep well !

• 礦物含量的泥對皮膚更新和血液循環有很大的幫助。他們後來還發現還有幾個少數地區的泥包含了許多稀有的礦物質,對身體皮膚有極大的幫助。

激活面部按摩草球揉合泰國香草及傳統古泥,能增加血液循環,舒緩緊張情緒,更新肌膚。香草天然清新香氣讓您放鬆心情,同時為肌膚排毒,能有效舒緩眼袋、黑眼圈及浮腫等問題。清新的香草味更能讓您舒緩緊張情緒。 

使用方法:

1. 把按摩草球置於水中浸至濕透

2. 放入微波爐加熱1分鐘或隔水蒸10至15分鐘

3. 用手背試溫,避免按摩草球過熱

4. 將草球直接用於面上或身體上進行按摩,直至按摩

草球變冷

5. 再次將草球浸至濕透及加熱,直至按摩完成

6. 完成按摩後,待15至20分鐘後沖洗按摩部位

即上http://www.sasa.com/SasaWeb/tch/product/searchProduct.jspa?brandId=12535

http://www.yesstyle.com.hk/en/mud-muk-beauty/list.html/bcc.11213_bpt.299_bid.312591

http://www.glamabox.com/hk/tc/shop?cid=1&sb=n&bd=11

或http://ikindof.com/store/index.php?route=product/search&filter_name=mud%20muk購買!

• cat replied at 2012-07-26 12:48 am

不好想太多

要發生點都會發生吧

• sure

• mcatbb replied at 2012-07-26 6:48 am

cat replied at 2012-07-26 12:48 am

不好想太多

要發生點都會發生吧

6:48am ... 這麼早....

===========================

• 祝你快樂

• [email protected]

cat add me

• 如果~每個女人都會為自己喜歡嘅男人開一條Thread…咁會有幾多條咁嘅thread?

它,記錄著我的感覺,每個月,我都同自己講賺番嚟,我,希望永遠記著你…

• cat

感情既事,或者細水長流,或者澎湃激蕩,或者一潭死水,人活在期中,並且只有上天安排,我們總有數不清的選擇權..

• cat replied at 2012-09-24 2:05 pm

如果~每個女人都會為自己喜歡嘅男人開一條Thread…咁會有幾多條咁嘅thread?

它,記錄著我的感覺,每個月,我都同自己講賺番嚟,我,希望永遠記著你…

反而不希望你見到有幾多條thread

• cat replied at 2012-09-24 2:05 pm

如果~每個女人都會為自己喜歡嘅男人開一條Thread…咁會有幾多條咁嘅thread?

你一定可以賺更多

• mcatbb replied at 2012-09-24 2:54 pm

cat replied at 2012-09-24 2:05 pm

你一定可以賺更多

其實賺多賺少不緊要,我珍惜每一刻:)

• cat replied at 2012-09-24 11:43 pm

mcatbb replied at 2012-09-24 2:54 pm

cat replied at 2012-09-24 2:05 pm

你一定可以賺更多

其實賺多賺少不緊要,我珍惜每一刻:)

你開心就好

都過去了

你也知自已怎走下去

• 不可能為我停下一半埗吧?

• 那你add 男人吧!

• 你好丫樓主.

我曾經都有你甘既經歷.

忍痛分手

再搵果個.

雖然唔係講甘易.

• 曾經為SL傷心了3年, 後來認識現任SL, 非常開心, 很後悔浪費了3年去傷心.

樓主, 努力, 不要浪費時間在不愛惜你男人身上.

• TAKE IT EASY,一係您就講清楚您知,一係就隻眼開隻眼閉

Log in to reply