眼鬆問題

• 請問大家點樣應付眼尾同眼袋開始鬆嘅問題? 分享分享

• 我對眼都唔知係咪因我劃眼線時拉低咗隻眼袋,所以都好鬆, 但眼線唔劃又唔得,咁點算@@@===

• 去美容院, 搽eye cream, fu多d eye mask

• 你平時有冇搽下d眼霜架?皮膚一鬆左好難補救架喇

• 我會去美容院做多d facial囉,覺得有用過搽野

• 搽返多d精華同eye mask囉, 平時盡量唔好拉扯眼皮

去美容院我就唔敢喇~~之前咁多負面新聞

• 所幸我未有呢個問題, 不過我見我有個年紀大少少既朋友, 佢會keep住去瑪x, 見佢d皮膚都幾靚, 比真實年紀後生

• 小魚 replied at 2012-05-05 11:46 pm

---------------------------------------------------------------

搽返多d精華同eye mask囉, 平時盡量唔好拉扯眼皮

去美容院我就唔敢喇~~之前咁多負面新聞

===============================================================

我諗唔係間間都係咁既, 因為聽我朋友講佢係瑪x未試過咁樣比人狂sell

其實最緊要係揀返d有口碑既..

• 療膚中心會有d提升收緊既療程架, 我依家都做緊, 覺得都幾有用

• sally replied at 2012-05-06 12:55 am

---------------------------------------------------------------

療膚中心會有d提升收緊既療程架, 我依家都做緊, 覺得都幾有用

===============================================================

sis你去邊間呀?我都想去下呀,但好驚幫襯著d黑店..你去個間好唔好架?

• 我去個間係maggie bexxxx呀, 呢間都開左好多年喇, 如果有問題既話一早比人踢爆左啦

而且我覺得d人都幾好, 唔會好hard sell, 仲教埋我平時係屋企可以點護膚添

• sally replied at 2012-05-06 1:04 am

我去個間係maggie bexxxx呀, 呢間都開左好多年喇, 如果有問題既話一早比人踢爆左啦

而且我覺得d人都幾好, 唔會好hard sell, 仲教埋我平時係屋企可以點護膚添

咁我儲多d錢再去睇下先!!thx

• 其實我覺得佢個收費都幾合理架, 唔算貴...不過個個人膚質都唔同, 我諗你要上去睇下先, 我第一次上去時都未即刻決定到, 但佢地都好好笑容咁送我出門口

• 我會去美容院囉, 不過之前去過g字頭個間, 都差唔多咁...

• rain replied at 2012-05-06 1:07 am

sally replied at 2012-05-06 1:04 am

我去個間係maggie bexxxx呀, 呢間都開左好多年喇, 如果有問題既話一早比人踢爆左啦

咁我儲多d錢再去睇下先!!thx

maggie beXXXX 已經一早比人投訴到咩啦, 旺中個間上晒頭條, 唔好害人

• 請問點去黑頭呀?我都想求助呀!!!

Log in to reply