隆胸問題

• 用脂肪隆胸唔係人人得, 檢查過至知,

起碼我唔可以 ---- 因為太瘦

• wendyyy216:25pm nov 26, 2012

Choco replied at 2012-03-27 12:37 pm

---------------------------------------------------------------

我都過左差不多3年, 係開頭幾個月仲好刻意留意之外,

現在都無什特別,已經成為身體一部份, 男友唔知我隆過胸,

我會keep住每年body check

===============================================================

我都想知多些資料, 請send比我

[email protected] 謝謝!

我都想知,可以 send 比我嘛?

[email protected]

• 大家加油! 動過手術的分享比有需要人知, 等個心唔好太多問號

• Thank you to Sindy

• jin replied at 2012-11-29 10:22 am

---------------------------------------------------------------

我見瑪沙個自體脂肪移植都係6萬8, 仲低過水滴形7萬6呢

===============================================================

問過真包晒不過我未決定

• 如果用自己脂肪隆胸大約幾耐完成同完全番?

• 自體脂肪我知大約是1個月內復原, 識人在HK做過

• jin replied at 2012-11-29 10:22 am

我見瑪沙個自體脂肪移植都係6萬8, 仲低過水滴形7萬6呢

我在網頁問佢地講可以有個初步測試不收費的

• 至少要知道自己適唔適合, 好似上面講唔夠脂肪根本做唔到自體果種,

如果真的唔收錢take個報告知多些都係好事

• 我在香港左右做了240/220cc, 得出結果唔需要特別要求太大,

比例好了和以前已很不同了

• 你地好大膽呀, 我由十幾歲開始比男仔取笑長平公主已經想隆胸,

到現在接近30歲都想整, 不過自己真係越大越唔夠膽

• 如果做過有呢方面資料的麻煩email比我, Thank You

[email protected]

• HK我問過幾個醫生都唔同價錢, 有些成十萬仲未包麻醉

• 千祈唔好去omacy佢地不停呃人不停轉名無保障架

• Choco replied at 2012-03-27 12:37 pm

choco,

可唔可以介紹醫生比我, 我都想隆, thanks!!!

• sindy replied at 2012-03-29 11:38 am

大約1年覺得個胸重了,隆完頭幾日最辛苦,幾個月先完全自然, keep住覆診,

要考慮醫療support, 愈近自己愈好!

sindy,

你可唔可以比你做果間既資料比我呀? thanks 我都想在香港整

• Choco replied at 2012-03-27 12:37 pm

choco,

可唔可以介紹醫生比我, 我都想隆, thanks!!!

e-mail: [email protected]

(頭先唔記得留contact -_-)

• sindy replied at 2012-03-29 11:38 am

大約1年覺得個胸重了,隆完頭幾日最辛苦,幾個月先完全自然, keep住覆診,

要考慮醫療support, 愈近自己愈好!

sindy,

你可唔可以比你做果間既資料比我呀? 我都想在香港整

thanks

e-mail: [email protected]

(頭先唔記得留contact -_-)

• 剛剛見到thread覆左一些資料比大家, 有問題再聯絡

• Thanks for share

• 可唔可以send埋資料比我 [email protected]

• 有人話摸唔出真定假? 係用咩料?

• 好似係話而家質地同真無分別, 如果本身皮脂厚更好

• 我已在香港做了隆胸手術, 在此謝謝各位寶貴意見!

現在胸部部仲未係最自然, 但效果已經好滿意,

新的一年希望大家心想事成

• ping replied at 2013-02-26 11:06 am

我已在香港做了隆胸手術, 在此謝謝各位寶貴意見!

想問係有什麼後遺症? 感覺痛成點? 在醫院做嗎?

• Tongks replied at 2013-02-21 11:52 am

有人話摸唔出真定假? 係用咩料?

會唔會呀..有些好奇請不要介意

• 現在不同以前, 我也相信可以摸不出邊位, 如果真的決定動手術去改變前一定要謹慎問清楚, 最好是找幾間不同的比較

• 做自體脂肪隆胸實自然

• J replied at 2013-02-28 4:34 pm

ping replied at 2013-02-26 11:06 am

我已在香港做了隆胸手術, 在此謝謝各位寶貴意見!

想問係有什麼後遺症? 感覺痛成點? 在醫院做嗎?

開頭兩日都扯住痛的, 痛唔算嚴重但要就住傷口, 過左大約十日我就日日按摩,

慢慢感覺到變軟, 不是在私家醫院做,去左醫生的手術室

• ping : 想問你之前幾吋? 升左幾級?

• 版主整左? 喺邊度整??

• 我在香港做了自體脂肪隆胸,係抽左好多脂肪來填胸, 臀部瘦了但抽脂的地方腫了差不多大半個月

• 我在香港做了自體脂肪隆胸,係抽左好多脂肪來填胸, 臀部瘦了但抽脂的地方腫了差不多大半個月

• Hi慧

我之前也有在這裡問自體抽脂隆胸,但無人回答。

我很想知你在那裏做? 價錢幾多? 需要幾肥的人才適合做?

• 有無人真係做過自體脂肪隆胸?

• 我用了9萬幾蚊來抽, 因為要抽兩個部位比原先的8萬貴了, 效果在我滿意,

我是在香港馬沙做手術的, 之前亦諮詢了幾次先決定

• 其實醫療中心的整容醫生好唔好??

• 無話特別好唔好的, 除左醫生之外, 有時後遺症都關自己體質事

• 後遺症最壞打算係咩? 硬胸?

• 我好細個已經想隆胸但越大越唔敢, 好驚男朋友會知....

• 第5代水滴形係咪最新

• 以我所知係因為第5代的物料可以塑造出之前沒有的水滴形, 因為接近真實胸形及手感之所以受歡迎, 好耐之前有親戚在青島做了手術但好不幸發現原來係用左不知名禁用物料, 因為變形疼痛最後住了醫院個幾月

• 好恐怖! 反而我想知Angelina Jolie 重建係咪都用第5代?

• 再過一段時間可能會有報導

• 其係當身體適應了假體時都無特別唔同,明白初時是自己心理作崇, 現在在我來講同以前沒有分別, 但整個身形形象加了分是真的

• 慧 replied at 2013-04-09 6:50 pm

我用了9萬幾蚊來抽, 因為要抽兩個部位比原先的8萬貴了, 效果在我滿意,

我是在香港馬沙做手術的, 之前亦諮詢了幾次先決定

個價錢係咪已經連埋抽脂, 有人講脂肪移植胸要分幾次做,

請問實際做了幾多次為止完成? 謝謝!

• 問過用自己脂肪隆胸基本上大兩個cup只要一次手術可以,

除非刻意要求好大好大另計

• szes replied at 2013-06-19 11:10 am

問過用自己脂肪隆胸基本上大兩個cup只要一次手術可以,

除非刻意要求好大好大另計

傳聞話用脂肪隆胸係ok,但日子耐左會被吸收細番,想問係咪真架?

真係好想知,因我都有興趣用脂肪隆胸.

• 現在上網好多資料都會搵到, 再唔係親自去問都唔怕,

又唔需要即刻決定, 攞資料咋嘛

• 我認為用矽袋個胸形比較靚

Log in to reply