來來回回 又係呢度出現

• 曾經一起 replied at 2012-03-14 8:59 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>HIHI LUNLUN
    <br>鼓起很大勇氣打呢個留言比你
    <br>因為。。。是我任性
    <br>唔知你仲肯唔肯采我了
    <br>無論你仲有無嬲我,仲肯唔肯采我
    <br>我都好想同你講句多謝
    <br>多謝你在果段日子咁錫我
    <br>無論點, 和你一起的那些日子
    <br>感覺是幸福的
    <br>謝謝你
    <br>願你快樂^^
    <br>
    <br>===============================================================
    <br>唔唔? 是寶寶嗎? 是妳好, 或是錯認了都好. 相信我, 真心愛護妳的人又點會嬲妳呢.
    <br>最小係同妳一起既時間都係幸福的嘛. 只係可惜時間唔夠唔可以做晒話要一起去做既事吧.
    <br>

• 呵 replied at 2012-03-14 9:19 pm
    <br>---------------------------------------------------------------
    <br>你個名不=能能咩
    <br>===============================================================
    <br>不等於哦~~~

• 英換中
    <br>是能能
    <br>

• 唔 應該唔係好岩音喎
    <br>
    <br>所以唔好叫我能能啦 唔該 係呢 你都係呢度有好多經歷?

• lunlun 9:44pm mar 14, 2012
    <br>唔 應該唔係好岩音喎
    <br>
    <br>所以唔好叫我能能啦 唔該 係呢 你都係呢度有好多經歷?
    <br>
    <br>咩經歷?!冇喎!冇乜人值得回憶!
    <br>

• 我睇she.com 超過10年啦,雖然唔係長駐,但係10年啦… 初初仲好細個,依家係中年女lu, haha.
    <br>
    <br>10真係好大變化,曾經好鍾意玩,好鍾意flirt, sex, drinks... 依家接近anti social!! 唔再鍾意壞男人,只係鍾意我個好男人。以前好有興趣識下netfd, 男女不拘,識多啲人無壞,依家連寫email都懶,莫講話msn...
    <br>
    <br>

• ali_alison replied at 2012-03-14 11:38 pm
    <br>我睇she.com 超過10年啦,雖然唔係長駐,但係10年啦… 初初仲好細個,依家係中年女lu, haha.
    <br>
    <br>10真係好大變化,曾經好鍾意玩,好鍾意flirt, sex, drinks... 依家接近anti social!! 唔再鍾意壞男人,只係鍾意我個好男人。以前好有興趣識下netfd, 男女不拘,識多啲人無壞,依家連寫email都懶,莫講話msn...
    <br>
    <br>係喎!

• 呵 replied at 2012-03-14 11:26 pm
    <br>lunlun 9:44pm mar 14, 2012
    <br>唔 應該唔係好岩音喎
    <br>
    <br>
    <br>咩經歷?!冇喎!冇乜人值得回憶!
    <br>我覺得無論開心定唔開心. 都唔會有經歷係白過. 每一段回憶都係珍貴的

• ali_alison replied at 2012-03-14 11:38 pm
    <br>我睇she.com 超過10年啦,雖然唔係長駐,但係10年啦… 初初仲好細個,依家係中年女lu, haha.
    <br>
    <br>
    <br>ali_alison 我對妳個名有印象 的確係度好耐啦你, 可以你睇化左又可能我未放棄到呢種有人錫晒心情. 只可以講人人選擇唔同啦. 不過都好多謝你甘懶講野都出黎回應呢...嘻嘻

• 好, 忙左一個上午 , 又可以上黎留下言.
    <br>
    <br>唔知大家同sl 係點相處既呢. 0個時我同我sl 一日到黑都係度whatspp , 真係好開心架. 最開心係兩個人唔可以一起不過感覺都好親近. 唔一定上床咩都講 有時白痴到我好掛妳呀 妳都好掛我呀? 都可以來來回回幾十個whatsapp 哈哈.
    <br>
    <br>無經歷過的話真係好難講俾人聽0個份快樂

• me too, very busy this morning ... say hi to you 先 ~~
    <br>
    <br>咁你有 新 sl 未呀?

• kristy replied at 2012-03-15 1:16 pm
    <br>me too, very busy this morning ... say hi to you 先 ~~
    <br>
    <br>咁你有 新 sl 未呀?
    <br>甘而家忙完未?
    <br>
    <br>SL? 未有哦. 同妳一樣搵緊. 反正我又搵 妳又搵 要唔要諗下我丫. XDDDD

• hi lunlun
    <br>
    <br>你想add msn?
    <br>
    <br>我之前和sl雖然不是經常見,但也會整天到黑也whatsapp,很sweet,不過已是過去了.

• Ariel replied at 2012-03-15 1:33 pm
    <br>hi lunlun
    <br>
    <br>
    <br>我之前和sl雖然不是經常見,但也會整天到黑也whatsapp,很sweet,不過已是過去了.
    <br>的確係過去了 不過令人回味. 如果你唔介意可以ADD 我MSN 架. 傾下計都好.

• 甘而家忙完未?
    <br>
    <br>SL? 未有哦. 同妳一樣搵緊. 反正我又搵 妳又搵 要唔要諗下我丫. XDDDD
    <br>=============================================================
    <br>
    <br>你去我條 thread apply la ...... wkakakkakakaka
    <br>

• 做乜咁多嘢比你 blocked 架?

• lunlun replied at 2012-03-15 1:35 pm
    <br>Ariel replied at 2012-03-15 1:33 pm
    <br>
    <br>
    <br>的確係過去了 不過令人回味. 如果你唔介意可以ADD 我MSN 架. 傾下計都好.
    <br>或者你應該邀請kristy,因為你們也很投契.
    <br>
    <br>我們可以在這裏傾計.

• 去妳條THEAD APPLY ? 唔啦 甘多男生有興趣 我呢0的甘普通既死四眼仔 一出黎就俾人KO 啦. 係係呢度話晒自己地方可以扮下野者XDDDD 妳都興趣的話都可以ADD 我MSN OR 係度傾下都可以 呢度係成日死呢下唔好之嘛
    <br>
    <br>我BLOCK 我自己之嘛 出左LOGIN ID 怕你唔認得 XDDDD

• Ariel replied at 2012-03-15 1:40 pm
    <br>lunlun replied at 2012-03-15 1:35 pm
    <br>Ariel replied at 2012-03-15 1:33 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>無問題呀. 其實我都好多謝你係度陪我. 我同KRISTY 投契嗎? 不過佢要求好高架. 我只係一個普通到無得再普通既人呢. 而且我同你都OK 傾到計呀. 而家講咩都太早喇. 最少俾大家知道大家係點樣既一個人都唔係壞事呀 係咪?

• 無問題呀. 其實我都好多謝你係度陪我. 我同KRISTY 投契嗎? 不過佢要求好高架. 我只係一個普通到無得再普通既人呢. 而且我同你都OK 傾到計呀. 而家講咩都太早喇. 最少俾大家知道大家係點樣既一個人都唔係壞事呀 係咪?
    <br>
    <br>agreed la ... lunlun

• Ariel replied at 2012-03-15 1:33 pm
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>=============================================================
    <br>
    <br>Ariel ... everything is started from chat 架.. 你要向前行啊 ~
    <br>

• kristy replied at 2012-03-15 1:48 pm
    <br>無問題呀. 其實我都好多謝你係度陪我. 我同KRISTY 投契嗎? 不過佢要求好高架. 我只係一個普通到無得再普通既人呢. 而且我同你都OK 傾到計呀. 而家講咩都太早喇. 最少俾大家知道大家係點樣既一個人都唔係壞事呀 係咪?
    <br>
    <br>agreed la ... lunlun
    <br>多謝妳同意我呀 哈哈
    <br>
    <br>我講多小小我既事你知呀.
    <br>我 173 高. 死四眼仔. 愛噴香水. 短髮, 大眼 不吸煙 耐唔時飲下酒.
    <br>好喜歡陪心愛既人做低能野. XDDDDDDDD

• hahah .. add u chat

• is 譚仔 very spicy ? I tried one but too spicy
    <br>

• kristy replied at 2012-03-15 1:56 pm
    <br>hahah .. add u chat
    <br>好, 歡迎 ^____^
    <br>
    <br>我MSN [email protected]

• kristy replied at 2012-03-15 2:00 pm
    <br>is 譚仔 very spicy ? I tried one but too spicy
    <br>有清湯嘛 不過整體黎講都係辣既

• lunlun replied at 2012-03-15 10:29 am
    <br>ali_alison replied at 2012-03-14 11:38 pm
    <br>
    <br>
    <br>ali_alison 我對妳個名有印象 的確係度好耐啦你, 可以你睇化左又可能我未放棄到呢種有人錫晒心情. 只可以講人人選擇唔同啦. 不過都好多謝你甘懶講野都出黎回應呢...
    <br>嘻嘻
    <br>
    <br>近來無咁忙,所以可以上來撘下訕 :-)
    <br>
    <br>我又唔覺得係化左,化呢樣嘢好passive, 好似好無奈… 我覺得係經歷過上上落落,長大咗之後,想追求唔同嘅生活。其實我係一個好鍾意談戀愛嘅人,以前仲鍾意刺激,加埋任性,所以好鍾意玩。識男人對我來講,唔係難事,好enjoy調情嘅過情,上完床玩完一輪,悶咪識下一個。
    <br>
    <br>但當年輕大大下,build up左自己嘅生活,有好多其他嘢都想試,想做,滿足感就唔只媾仔先得到。加上曾經深愛過,反而想返璞歸真,簡單啲拍拖… 所以依家出去飲嘢,個心唔會再野… 可能我依家身邊嗰個好好,好難有人令我轉移視線。
    <br>
    <br>我都鍾意有人錫/有人俾我錫架,但唔係in a form of 玩、刺激。:-)
    <br>希望你都搵到你想要嘅生活
    <br>

• 有時我都會問自己 其實想要的咩。 係朋友睇起黎 自己都叫ok啦 起碼唔駛成日都擔心無錢開飯仲可以買下的古怪玩具玩。
    <br>
    <br>我對sl既需要好大程度上係心理上既需要多過生理上既需要。 我享受兩個人一起四圍行下食下野甘樣 都希望可以有一的只係兩個人先知既小秘密 個種大家會心微笑其實係好快樂的。
    <br>
    <br>我同妳都年少輕狂過 而家我自己都唔想搞得太複雜 只想有個人俾自己錫同佢到錫我。 不過要一個女生接受甘普通既我 唔易呢

• 我真係慘呀!真係冇乜記憶!冇嘢記得!

• 係真係唔記得定唔敢記住呀你?
    <br>
    <br>人既記憶其實好有趣 嚴格黎講 其實每個人都係過目不忘既 只係唔知放左的記憶係邊個位 可能有一刻空氣既味道 一套舊電影都可以喚醒你已為已經係上一世既記憶架

• 哎,,,,,,,,,多謝你咁詳細提我

• 舊電影...
    <br>唔記得

• 我記得個仆街講我好多野出去!

• 唔好甘講 我真係好喜歡同人傾計的 細個時成日都會俾老師貼膠紙係個嘴唔俾講野架 哈哈哈哈哈
    <br>
    <br>你甘樣當然諗唔起 係要好唔覺意遇上一的事物先會 好似我自己每次聽到戀愛世界都會諗起當日既初戀 嘻嘻

• 你真係戀愛大過天.....

• 點都好 都係過去左既事 始終都係愛過既人 就算最後個結果未必係甘好 你同佢一起點都有的開心事掛 要俾唔開心事阻住自己向前行係你既自由 不過我都希望你可以帶住個的開心去期待另一個適合自己既人呢

• 呵 replied at 2012-03-15 4:07 pm
    <br>你真係戀愛大過天.....
    <br>我認架 我無愛情做唔得人成的

• 咩呀!講左去邊
    <br>有開心事,但唔開心仲多呢!做乜講咁嘢出去啫!
    <br>期待咩,我唔搞依d嘢架!38歲都嚟嘞!仲係咁咩!

• lunlun replied at 2012-03-15 4:10 pm
    <br>呵 replied at 2012-03-15 4:07 pm
    <br>你真係戀愛大過天.....
    <br>我認架 我無愛情做唔得人成的
    <br>冇幾他嘢好過只係愛情咩!不過依個係你選擇我尊重你!

• 墟 我都36 啦 唔關事既 重要既唔係年紀 係仲有無愛人既能力 不過正如你所講 我都尊重你既選擇

• <br>我家陣最愛我的唯一

• 呵 replied at 2012-03-15 4:58 pm
    <br>哎
    <br>我家陣最愛我的唯一
    <br>
    <br>如果呢句係你既真心說話 甘都唔係唔好呀.

• 今日好忙好忙 而家先返屋企真係做死人咩......

• lunlun, 其實你係married or single?
    <br>應該係married? 因為你話要SL,而唔係女朋友…

• LUNLUN, 希望你早日找到你喜愛的人啦^^
    <br>
    <br>糯米滋點呀? 佢幾好嗎?

• 佢? 岩岩又睇醫生黎啦, 今次抵呀, 有五支藥水 兩包藥.
    <br>
    <br>妳俾我既蝦仔我仲有好好照顧佢地架.

• ali_alison replied at 2012-03-15 9:34 pm
    <br>lunlun, 其實你係married or single?
    <br>應該係married? 因為你話要SL,而唔係女朋友…
    <br>BINGO ! 好鬼聰明既者妳. XD

• lunlun replied at 2012-03-15 10:11 pm
    <br>佢? 岩岩又睇醫生黎啦, 今次抵呀, 有五支藥水 兩包藥.
    <br>
    <br>妳俾我既蝦仔我仲有好好照顧佢地架.
    <br>佢而家行到嗎? betty好似無做喇係咪呀? 點算?

• 佢行得返啦.
    <br>
    <br>betty 係呀 無做啦. 而家睇dr ma 都好好心機架.

• 佢行番真係太好了
    <br>希望佢以後都健康^^

Log in to reply