19歳靚妺

• 係呢度搵黎搵去都係三四十既肥女,尋晩出去食左件19歲,好正!
    靚妺真係唔同d,全身都彈手,又滑又白,lin頭好似未俾人啜過咁,毛毛又少,好亁淨。
    呢度果d,又黑lin,又有刀巴,多毛,又有味,有d仲係怪獸想搵靚仔,算把啦,中女

• 黑lin,又有刀巴,多毛,又有味怪獸你都屌, 你正宗on79

• 上到床打開先知,騙案

• 係SP嗎?

• 我諗你如果你繼續係把口咁賤既話我諗遲早咩人都冇得你要

• she 越黎越多不知所謂既男人...

• 挑~我真係唔憂冇得食!你地班she女低質就係人都知啦!

• 就係有你呢啲人係到搞到班she男比she女更不知所謂冇鏡照下都揾盤水嚟照下啦唔該唔係想挑釁你但你把口真係好賤問心嗰句可能你覺得人唔好人哋同樣都覺得你唔好你覺得19歲嗰個好但你諗下如果佢等陣開thread出嚟唱你話你有啲咩唔好你自己會點先啦你自己開得呢條thread出嚟就預咗比人閙嫁啦~~

• 幫我含啦

• 好威咩? 底能仔係到晒..比人笑no9都唔知

• she女d西真係好撚臭

• 你又奶?

• 廿幾男 replied at 2012-03-10 10:06 am

---------------------------------------------------------------

上到床打開先知,騙案

===============================================================

騙你老母啦, 三四十既肥女唔使上到床打開至知啦, 你咪一9樣奶肥女臭西, 正賤渣,!

• 作野怪

• passby replied at 2012-03-10 11:33 am

---------------------------------------------------------------

就係有你呢啲人係到搞到班she男比she女更不知所謂冇鏡照下都揾盤水嚟照下啦唔該唔係想挑釁你但你把口真係好賤問心嗰句可能你覺得人唔好人哋同樣都覺得你唔好你覺得19歲嗰個好但你諗下如果佢等陣開thread出嚟唱你話你有啲咩唔好你自己會點先啦你自己開得呢條thread出嚟就預咗比人閙嫁啦~~

===============================================================

講得好

• she男 replied at 2012-03-10 12:14 pm

好威咩? 底能仔係到晒..比人笑no9都唔知

好明顯on 9白痴仔一名

• 唔知做咩近排真係好多ON9仔, 你見佢地D對答真係唔知佢地有冇腦

• she有好過咩? replied at 2012-03-10 1:44 pm

唔知做咩近排真係好多ON9仔, 你見佢地D對答真係唔知佢地有冇腦

佢地簡直係腦殘!

• 廿幾男 replied at 2012-03-10 11:42 am

幫我含啦

條 J 咁能臭,多多錢,雞都唔能含啦

• 廿幾男 replied at 2012-03-10 10:53 am

挑~我真係唔憂冇得食!你地班she女低質就係人都知啦!

樣衰 口臭 核突男 見到都想搵人揼佢十穫。

• On9 she女最叻喺度搵水魚

• 呢度好多人玩角色扮演,我出左個thread 就無回過,直到而家

• 呢度無人夠我玩

• 我住青山醫院無人及我

• 人 replied at 2012-03-10 1:34 pm

passby replied at 2012-03-10 11:33 am

就係有你呢啲人係到搞到班she男比she女更不知所謂冇鏡照下都揾盤水嚟照下啦唔該唔係想挑釁你但你把口真係好賤問心嗰句可能你覺得人唔好人哋同樣都覺得你唔好你覺得19歲嗰個好但你諗下如果佢等陣開thread出嚟唱你話你有啲咩唔好你自己會點先啦你自己開得呢條thread出嚟就預咗比人閙嫁啦~~

講得好

叫雞先有啦,條女唔會上黎架bor

我個msn 有4x個she女,無一個似人

返而有d女見過一次就成日想我做sl, 我搵快餐架渣,唔好要我上身

• She女收皮!

• 廿幾男 replied at 2012-03-10 2:39 pm

She女收皮!

我都用刀收緊自己皮

• 廿幾男 replied at 2012-03-10 2:37 pm

人 replied at 2012-03-10 1:34 pm

passby replied at 2012-03-10 11:33 am

講得好

叫雞先有啦,條女唔會上黎架bor

我個msn 有4x個she女,無一個似人

返而有d女見過一次就成日想我做sl, 我搵快餐架渣,唔好要我上身

好明顯此人有妄想症

• 你係咪講緊andylaw條女?哈哈,19歲靚妹?

• 寡佬 replied at 2012-03-10 2:49 pm

你係咪講緊andylaw條女?哈哈,19歲靚妹?

我都好羨慕點解andylaw可以溝到靚妹仔,佢呃到班肥西中女好正常,因為大家都係咁低質素,知但係連後生女都溝到,各位兄弟學嘢啦!

• 中女邊到比得上後生女,人地又青春又可愛,個西都細d,中女又老又殘,個西俾人吊到大q哂,插落去都無感覺啦,我寧願打飛機好過!

Log in to reply