大家齊來投票﹕relationship 版之最

• 近期最紅男﹕

近期最紅女﹕

最吹水男﹕

最吹水女﹕

最靚仔男﹕

最靚囡囡﹕

最想見男﹕

最想見女﹕

最樣衰男﹕

最樣衰女﹕

最口臭男﹕

最口臭女﹕

最賤格男﹕

最賤格女﹕

最搵食男﹕

最搵食女﹕
    ____

最令您印象深刻事件簿﹕___________________

~大家想到其他名目可以自加~~~~

• 最討厭分身會員 你簡人, 人簡你

• 係人都知係你呢個小朋友 JAMES 啦, 你做D野一直係樣影衰你自己嫁咋小朋友.

• 請問版主會唔會加多個最無品,最小家同最無風度AR?

• 點解無人回呢個THREAD既

• 你簡人, 人簡你 replied at 2012-03-08 8:12 pm

---------------------------------------------------------------

請問版主會唔會加多個最無品,最小家同最無風度AR?

===============================================================

都係由 你簡人, 人簡你 攞埋

• 你係咪走光呀?

• 綿花糖 replied at 2012-03-08 8:15 pm

---------------------------------------------------------------

你係咪走光呀?

===============================================================

HAAAA SEE.... 對住呢D人真係浪費時間.

• 哈...

• 你簡人, 人簡你 replied at 2012-03-08 8:19 pm

綿花糖 replied at 2012-03-08 8:15 pm

你係咪走光呀?

HAAAA SEE.... 對住呢D人真係浪費時間.

===========================================================咁你就網都唔好上啦~~~

• 綿花糖 replied at 2012-03-08 8:21 pm

哈...

SHHHHHH 唔好笑呀, 一陣佢又走黎分析你嫁啦.... XDDD

• 分析我?! 點解要咁做呀?

• 綿花糖 replied at 2012-03-08 8:27 pm

分析我?! 點解要咁做呀?

尤佢講啦~

• 綿花糖 replied at 2012-03-08 8:27 pm

分析我?! 點解要咁做呀?

因為佢就係咁樣分析我嫁囉. 佢最先分析佢約左出黎果個女仔, 跟住我叫佢唔好咁小家佢就分析堆我啦, 你小心你幫我堆POST 佢之後走黎分析你.

請睇下面..... 如果想知原整故事請找R板...

點解你會係呢個 簡, 而唔係呢個 揀 既??

人, 之前msn都睇晒相, 條件亦都符合, 如果尊重女性請不要說她們是豬扒。 笑我即係証明到個女既無品德,品格亦都唔好,約佢出嚟証實一下我對部分女人既理念是否分析得正確!!

有影響的,影響其他男人對女人睇睇法

咁中意分析你返學時分到夠啦. 尊重唔係用把口講嫁, 而加唔係係屋企你個菲傭野野要就曬你想點呀. 行街果時見到前面條友著到唔知點笑下有咩問題? 見到好笑野唔比笑嫁?

你咁相影響其他男人對女人既睇法. 你留返出書果時慢慢影響啦. 不過可能你呢世都唔會知咩叫男人.

已畢業,從你字面上都大約認明到你是什麼類型的, 可能比較無理性, 差少少尊重別人的心,而你既舉例亦唔貼切我開切既話題,

笑就無話唔比, 但係笑之餘都尊重一下對方, 尊重唔係單方面嘎!!

• 第一段佢分析完個女仔, 中間果後係我頂佢唔順頂左佢幾句, 之後佢就分析我啦........... >.<

• 加多個 "最麻煩之最" 比阿 <<你簡人, 人簡你>> 唔該~~!

• 天作孽猶可恕 自作孽.......

• 你簡人, 人簡你 replied at 2012-03-08 8:48 pm

天作孽猶可恕 自作孽.......

係呀~~你呀

• 推下POST 等你紅D先...

Log in to reply