我夠4張啦,搵唔搵男人都冇所謂

• 又唔生仔,又唔後生,咪一樣咁過日子,冇男人唔洗好似世界沒日咁既,搵到個賤既你哀一世啦,搵到唔一定就好,冇又等於好差咩,你地真係諗多左啦

• 緣份既野好難講,強求不成...但有日殺埋身要擋都擋唔住架^^

• 咁你點解決性需要呀?

• 女人年近四十, 不代表無需異性. 做朋友, 談心事, 有何問題? 至於性行為,要與不要, 是妳和他兩人的問題. 有時侯, 沒有性行為在中間, 單做朋友, 也很過癮. 一把年紀, 找相近年歲的女性為友, 也是一件好事. 如果妳有興趣做朋友, 可找我一試. [email protected] 不同意, 亦無妨.

• 本人40,仍單身,你有興趣跟我做朋友 [email protected]

• to replied at 2011-12-11 8:27 am

---------------------------------------------------------------

本人40,仍單身,你有興趣跟我做朋友 [email protected]

===============================================================

叫雞 la

• Yoyo, 妳看, 一下子便有好多男心有興趣同妳交往了. 我不喜同人爭, 所以, 妳可以delete我. 去同那些年紀較近妳的男性做朋友. 祝妳好運. 拜拜....

• 人地好似招攬緊女同wor, 又啱你咩

• 唔合我. 所以咪叫佢delete我咯.

• louisc replied at 2011-12-11 8:25 am

---------------------------------------------------------------

女人年近四十, 不代表無需異性. 做朋友, 談心事, 有何問題? 至於性行為,要與不要, 是妳和他兩人的問題. 有時侯, 沒有性行為在中間, 單做朋友, 也很過癮. 一把年紀, 找相近年歲的女性為友, 也是一件好事. 如果妳有興趣做朋友, 可找我一試. [email protected] 不同意, 亦無妨.

===============================================================

見你係度hea 左十幾年啦,你的偉人廢語我睇唔少啦,留反比你自己用把啦

• louisc replied at 2011-12-11 8:25 am

女人年近四十, 不代表無需異性. 做朋友, 談心事, 有何問題? 至於性行為,要與不要, 是妳和他兩人的問題. 有時侯, 沒有性行為在中間, 單做朋友, 也很過癮. 一把年紀, 找相近年歲的女性為友, 也是一件好事. 如果妳有興趣做朋友, 可找我一試. [email protected] 不同意, 亦無妨.

見你係度hea 左十幾年啦,你的偉人廢語我睇唔少啦,留反比你自己用把啦

• on79 replied at 2011-12-11 8:28 am

on9

笨七,你咩事呀

• louisc replied at 2011-12-11 8:37 am

Yoyo, 妳看, 一下子便有好多男心有興趣同妳交往了. 我不喜同人爭, 所以, 妳可以delete我. 去同那些年紀較近妳的男性做朋友. 祝妳好運. 拜拜....

做朋友要爭架咩,睇你的中坑港男真冇腦,同中女有好大分別,我明白點解咁多男女single 係香港了

• louisc replied at 2011-12-11 8:52 am

唔合我. 所以咪叫佢delete我咯.

點 delete 你呀又冇你msn又冇你ym 我又唔係 she administrator, 用下你個豬腦呀唔該

Log in to reply