又係一個人悶在家的日子...

• 好悶啊....

• go out with friend lar

• haha...今日無朋友約呢.

• are you a guy?

how old?

• gi, I'm gal

• Hello, nice to meet you.

• date & hi

你地好啊! 你地今日都係屋企?

• YEs ar, wanna go out for tea?

• 我想傾多D喎..你唔介意嗎?

• ok ar.

• Nice to meet you,

I'm 28, 5'11", 170lbs,sporty, handsome,decent appearance, educated oversea and having a prof. job

enjoy sex and seeking mutual excitement for each other

If you are interested, hope we can chat more

[email protected]

• halo chu

nice to meet u

want go to car ride ma ?

• 有得游車河

• 其實我係想係SHE 呢度有人傾下. 吹下水咁呢..

• chu

你今年幾多歲架

• date

thx. 
    你平時WEEKEND都會係屋企嗎?

•  

八神

3X..

• chu..

i am free too..if like...want to go for car ride?

i am a matue guy...

[email protected]

• chu replied at 2011-10-09 1:17 pm

---------------------------------------------------------------

八神

3X..

===============================================================

我都3十幾啦 近排假期都自己1個留係屋企 又唔想去街又覺得悶

就算去街都唔知做乜野好 唉我都唔知自己想點

•  

八神

你單身? 
    我係單身, 其實都有同感。。。
    講真, 2X果時真係日日都想去街, 放工晚既都同朋友出去。
    但現在唔係無, 但都無咩精力, 放工都累了。

• almost lar. But I like stay at home ar.

• 各位有車的朋友仔, 好多謝你地
    但我唔係靚女來架。。哈哈, 唔敢當有男士同我去遊車河!! 謝謝你們好意!!

• date, 你又介唔介意講下你HOWOLD?

• chu replied at 2011-10-09 1:22 pm

---------------------------------------------------------------

八神

你單身? 

我係單身, 其實都有同感。。。

講真, 2X果時真係日日都想去街, 放工晚既都同朋友出去。

但現在唔係無, 但都無咩精力, 放工都累了。

===============================================================

年頭散左我就係咁,個人無所事事咁 又唔想約人去街

係she見有人post約睇戲 又唔想出去又唔知講乜野好

個心又覺得悶但係又唔約人出去 依家真係變左宅男 唉...

• I am 37 ar, too old for you?

• 八神

係啊, 其實我都好想知
    連傾都未傾過, 出到去有野講咩?
    點解D人唔洗俱下先就可以見面?
    唔好講男男女女, 就算女同月女都要溝通弄, 傾下先知傾唔傾到架...

係啊,其實單身的生活都好悶..
    朋友都陪唔到咁多..
    仲要我地呢D AGE, D FDS 都多結婚了..

• date

just chat, y not?
    就算結婚, 未婚都無問題...哈哈

• chu replied at 2011-10-09 1:30 pm

八神

係啊, 其實我都好想知

連傾都未傾過, 出到去有野講咩?

點解D人唔洗俱下先就可以見面?

唔好講男男女女, 就算女同月女都要溝通弄, 傾下先知傾唔傾到架...

係啊,其實單身的生活都好悶..

朋友都陪唔到咁多..

仲要我地呢D AGE, D FDS 都多結婚了..

如果以前我無乜所謂傾都未傾過都可以出去

總會有話題 只要想就會有話題,因為之前我都經常係she約人

但係近依1年都無約過lu 老實講我好似變得唔再想講野

係呀 眼見身邊既朋友1個1個結婚自己仲係1個人 唉都唔知點好

其實真係覺得好悶好悶

• really good ar

• 其實近排就係最想去下旅行 又約唔到人陪自己去

無理由自己1個去吧 唉~~自己1個既生活真係難過

• 八神

A..,一個人去旅行我都有諗過
    其實睇下你想呢個旅程你想要D咩,哈哈
    我十幾年前同屋企人去旅行, 當時團中有一個單身男, 佢想認識我..
    我諗佢係想係個旅行中認識女仔..但當時我同佢年齡有一段距離..無開始到..
    不過講真我對佢當時都有意思架..哈哈..
    但如果你只想REALX 的, 一個人又何況
    如果我係男, 我去左好耐喇...

• DATE

你都傾下喇..
    有咩可以SHARE下..
    單身生活苦悶, 你又認同嗎? 你係已婚/單身?

• 八神

講真, 當你出到來見到個女仔唔係他你心目中的你都會樂意同佢傾下去?

• chu replied at 2011-10-09 1:44 pm

八神

A..,一個人去旅行我都有諗過

其實睇下你想呢個旅程你想要D咩,哈哈

我十幾年前同屋企人去旅行, 當時團中有一個單身男, 佢想認識我..

我諗佢係想係個旅行中認識女仔..但當時我同佢年齡有一段距離..無開始到..

不過講真我對佢當時都有意思架..哈哈..

但如果你只想REALX 的, 一個人又何況

如果我係男, 我去左好耐喇...

你當時同佢爭幾多歲架,咁佢返到黎香港有無繼續追你先?

• CHU replied at 2011-10-09 1:48 pm

八神

講真, 當你出到來見到個女仔唔係他你心目中的你都會樂意同佢傾下去?

當然樂意繼續傾

• 八神

我當時同佢爭十幾年, 我17..佢3X...
    佢知道我得17, 佢3X..佢唔敢..佢同我講知道大家AGE 距離好遠唔會開始到..
    再加上我果時太細個唔知點HANDLE...
    佢都好得意..其實佢係一個電視台的攝影師..佢有俾NAME CARD 其他團友, 唯獨是我無俾到...

• 哈哈..如果係我3X, 佢5X的話一定開始了...

• 八神 1:53pm oct 09, 2011

CHU replied at 2011-10-09 1:48 pm
    八神

當然樂意繼續傾   <<<欣賞你的風度!!讚!!

• CHU replied at 2011-10-09 1:56 pm

八神

我當時同佢爭十幾年, 我17..佢3X...

佢知道我得17, 佢3X..佢唔敢..佢同我講知道大家AGE 距離好遠唔會開始到..

再加上我果時太細個唔知點HANDLE...

佢都好得意..其實佢係一個電視台的攝影師..佢有俾NAME CARD 其他團友, 唯獨是我無俾到...

哈,都十幾年前喇喎,咁你幾耐無拍拖架

• 用左nickname添

• 八神

哈哈, 咁更有喇
    只不過講開你一個人去旅行啊。。。
    可能你係旅程中都遇到你想要的

• 都唔係乜野風度,咁網上約人都會預左未必係自己杯茶,咁都係可以識個朋友

• haha...
    可能我地傾過架喇。。。

• total agree !

• CHU replied at 2011-10-09 2:03 pm

八神

哈哈, 咁更有喇

只不過講開你一個人去旅行啊。。。

可能你係旅程中都遇到你想要的

人大了,又無幻想咁多,族行可以識到個啱真係微d

• chu replied at 2011-10-09 2:05 pm

haha...

可能我地傾過架喇。。。

傾過又唔出奇,見過面亦都有可能:)

• YUEN FUN你估佢唔到架。。。
    不如講下我知你想去邊旅行啊?

• 咁我地可唔可以當今日從新認識?哈哈

• 北京,台灣,泰國,都好,其實想有個人陪下自己周圍去下。地方並唔重要。

Log in to reply