情婦眼中嘅男人...

• 曾經睇過類似文章,本人都幾認同…
    係米佢地覺得男人根本係一種自私但又温情嘅動物,佢地覺得做男人嘅情婦比做男人嘅 太太好處多?
    或者佢地覺得可能係男人永遠唔會畀到名份個情婦而產生內疚感?又抑或男人本身就係 鐘意追求刺激浪漫嘅動物,惟有.....
    情婦同男人----佢地永遠維持住永遠唔可以擁有對方 全部嘅呢種關係... 男人會鐘意同情婦去高級而有情調嘅地方食嘢... 會買昂貴又sex嘅名牌裙或手袋畀佢... 會為佢塑造氣氛而花心思,花金錢...
    相反,做太太嘅就唔會擁有呢d女人心目中最難喺男人身上得到嘅一切...

• 唔好諗咁多啦亞女, 感情冇話邊個arm哂, 邊個錯哂

-做太太既,未必做到男人心入面想要既野~

-做老公既,得一想二或者睇女仔全部都係天性~

-做情婦既,未切一心想破壞人地屋企,可能都係真心相愛

• sanda replied at 2011-08-06 1:07 am

---------------------------------------------------------------

唔好諗咁多啦亞女, 感情冇話邊個arm哂, 邊個錯哂

===============================================================

totally agree

• 亞女>

• p115059 replied at 2011-08-06 1:17 am

---------------------------------------------------------------

亞女>===============================================================

係呀, ^^

• 正所謂妻不如妾,妾不如妓,妓不如偷,偷不如偷不着

• sanda replied at 2011-08-06 1:07 am

===============================================================

經驗之談?

• 話人呀…女…咁架>

• replied at 2011-08-06 1:19 am

正所謂妻不如妾,妾不如妓,妓不如偷,偷不如偷不着

同意…

• u still need to know more about men

• 攪攪下我都同意左上面果堆說法

有時眼見男友為自己不願付出

就預見到日後黃面婆咁樣GE自己

真係做人情婦仲馨香

• 每個人心入面把呎都唔同, 點樣去界定arm係乜野, 錯又係乜野呢?

有人認為-太太將一生既時間比哂老公同屋企, 係無錯

有人認為-老公將一生既感情比哂太太同屋企, 係應該

有人認為-情婦將一生既身份比哂個男人決定, 係無悔

• 唉…男男女女嘅嘢,真係咁簡單咩…

• Greenbean replied at 2011-08-06 1:22 am

sanda replied at 2011-08-06 1:07 am

經驗之談?

可以咁講

• i have some mistresses before, too

• 男人是犯贱(包括我也是):p

• 再者

有人認為-太太結左婚生埋bb之後唔再扮靚保養, 係失敗

有人認為-老公辛辛苦苦養家點解唔可以有空間, 係無奈

有人認為-情婦甘願無了期咁等待個會男人離婚, 係無腦

• sanda replied at 2011-08-06 1:45 am

再者

有人認為-太太結左婚生埋bb之後唔再扮靚保養, 係失敗

有人認為-老公辛辛苦苦養家點解唔可以有空間, 係無奈

有人認為-情婦甘願無了期咁等待個會男人離婚, 係無腦

張小嫻上身…

• 哈哈, 我都係有果句講果句姐,訓啦, 你地慢慢

• 有時唔係兩公婆有任何問題,只係全世界有咁多人,遇上多過一個情投意合嘅人唔出奇啫

• Greenbean replied at 2011-08-06 1:58 am

有時唔係兩公婆有任何問題,只係全世界有咁多人,遇上多過一個情投意合嘅人唔出奇啫

其實自己以前都試過,撞到一個完全未見過同唔識嘅男仔,當時我地兩個响街度見到大家都係同時停底,大家亦對望咗好耐,跟住大家都不約而同咁問對方大家係唔係識嘅(當然係唔識啦),之後結局就係大家都傻一傻笑咁講聲唔好意思跟住就繼續各走各路,而事後自己就响度諗,如果果個唔係男而係女,真係除時一拍就會出事,因為當時果種感覺真係覺得對方好親切,好似大家真係識左好耐咁,而怪就怪在對方感覺又係同自己一樣,呢個世界,有時有啲嘢真係唔到你唔信…但聲明先呀下,我唔係直腸文化一族…

• Sanda, P115059.

Shall we talk at bigguy_2011@hotmail.com