有無人有婚外情或曾經發生過婚外情?可以談談感受嗎?

•  請認真的回答, 吾好玩玩下!

• 初初都會有內疚感,漸漸過到骨,同SP又有默契,搞到而家偷食多滋味

• man replied at 2011-07-25 11:30 am

-----------------------------------------------------------------

初初都會有內疚感,漸漸過到骨,同SP又有默契,搞到而家偷食多滋味

=================================================================

對邊個有內疚感? 婚外情只為了SEX? 沒有愛嗎?

• 對老婆囉,出面果個佢知自己想點,佢都唔想破壞我既家

• 你講下自己

• 從邊到講起好? 不如你講下你同佢既故事先啦! 例如點樣相識...到發展到婚外情.

• 有無人啊?????

• hihi

• 凍鴛鴦, 可否介紹下自己? 你是女?

• 你想講咩? 點解想知呢?

• 我想知道個心態同感覺囉!

=============================================================

試過 replied at 2011-07-25 1:05 pm

-------------------------------------------------------------

你想講咩? 點解想知呢?

• QQ replied at 2011-07-25 1:04 pm

-----------------------------------------------------------------

凍鴛鴦, 可否介紹下自己? 你是女?

=================================================================

我是公

• 除左傷害自己家庭

點解仲要傷害對方家庭?!

• 好玩 lor

• 我都唸吾到會發生系自己身上, 可能係因為自己吾係太愛老公.

我真係無唸過會傷害對方家庭.

============================================================

hondeli replied at 2011-07-25 1:09 pm

-------------------------------------------------------------

除左傷害自己家庭

點解仲要傷害對方家庭?!

• 你都試過? 咁而家點?

• 仲一齊緊, 曾經大家都講過分手, 但最後都分吾到!

============================================================

試過 replied at 2011-07-25 1:18 pm

你都試過? 咁而家點?

• 男方家庭知道左?

• 露底

• 不過大家仲有條刺 ?

• QQ 我反而想知你乜心態,

我係被傷害果個,

我覺得好唔開心,

提出過幾次分手都唔得,

若果你老公向你提出分手,

你會LET GO定挽救?

• 未知啊!

Ms replied at 2011-07-25 1:22 pm

男方家庭知道左?

• 你是女嗎?

hondeli replied at 2011-07-25 1:23 pm

-------------------------------------------------------------QQ 我反而想知你乜心態,

我係被傷害果個,

我覺得好唔開心,

提出過幾次分手都唔得,

若果你老公向你提出分手,

你會LET GO定挽救?

• 我係男

因為自己開公司,

有時忙到死, 有時閒到死,

因為忙時,要夜晚九點後先返到屋企,

就因為咁, 比對方話我唔緊佢

就咁, 佢就同個識左唔夠一年既人行埋

但依家佢又唔肯分手,

用死黎威脅我

講到好愛好愛,一時情緒低落比人承虛而入, 諸如此類,

我真係唔明, 愛另一半,

會背叛對方架咩

• QQ

你們都是有家庭的?但彼此卻又遇上了,妳開始會比較他和他.

很享受再被追求的感覺,是嗎?

• 甜言蜜語真係好緊要

說話有時比身心更重要

• hondeli, 女人真係好需要人無時無刻地關心, 因為你忙過頭, 突略左佢, 冷淡左佢,佢就會覺得你吾夠愛佢, 而出面果個男人比到關心佢, 所以就甘了.

我老公就成日對住部電腦打機,吾理我,我就自己系房睇書,睇下電視甘,我成日都叫我老公過黎一齊坐,其實想佢坐系旁邊,攔下我,但叫極都吾睬我,好吾情願甘.

我個心就越黎越失落.

• 是的,我和他都是有家庭的,但他不知道我有家庭,我沒有向他講過.

他沒有追求我,我和他是很自然的走在一起了.

=============================================================

Ms replied at 2011-07-25 1:34 pm

-------------------------------------------------------------QQ

你們都是有家庭的?但彼此卻又遇上了,妳開始會比較他和他.

很享受再被追求的感覺,是嗎?

• QQ

你老公掛住打機, 咁你咪約左朋友出街囉

男人係咁, 係好懶惰既動物

到佢打到發覺原來你已經唔係standby等佢時

佢先至會開始有危機感

至於你想唔想有婚外情

呢d當然係你個人選擇啦, 就算係,都要玩得適可而止

同男人一樣, 至緊要識番屋企

出面果d只係甜品, 因為出面d男人都係當你係甜品Only,

甜品永遠唔可以當飯食, 明冇!??!

• 其實我結婚後,身邊都有追求者,連之前個男朋友結婚了,都話忘記吾到我,但我都無感覺. 不知為何遇上他就....

我睇過相,D師傅話我係桃花命,一生桃花不斷,話我隻眼係桃花眼.

• QQ replied at 2011-07-25 1:51 pm

其實我結婚後,身邊都有追求者,連之前個男朋友結婚了,都話忘記吾到我,但我都無感覺. 不知為何遇上他就....

我睇過相,D師傅話我係桃花命,一生桃花不斷,話我隻眼係桃花眼.

甘你好難受,無時無刻都想其他男人

• QQ 妳感開心但又苦惱?其實大家都不會放棄家庭的,如妳覺得享受和他一起,就去吧.只叮囑千萬干萬要小心,不要被先生察覺.如覺心有不安,內究就停止.

只有妳自己最清楚心中所想.

• 我沒有無時無刻想其他男人! 自從以前同初戀個男朋友分左手後,我好傷,好似對所有男人無感覺,我選擇嫁了而家個老公,吾係因為我很愛他,而是他很愛我,因為我覺得我再也找不回像初戀那個很愛他的感覺,從一拍拖就很有feel的感覺,但想不想過了8年,遇上現在那個他,才有回那種感覺.

rr replied at 2011-07-25 1:54 pm

甘你好難受,無時無刻都想其他男人

• 我想..妳也表達了遇上現在那個他,才有回那種感覺.

但妳要懂得抽離,不是的話最痛的只是自己.

• 其實若果你依家偷情既先覺得係最愛,

點解唔離婚先同佢開始?

有咩顧慮要偷情落去?

• QQ replied at 2011-07-25 1:42 pm

hondeli, 女人真係好需要人無時無刻地關心, 因為你忙過頭, 突略左佢, 冷淡左佢,佢就會覺得你吾夠愛佢, 而出面果個男人比到關心佢, 所以就甘了.

我老公就成日對住部電腦打機,吾理我,我就自己系房睇書,睇下電視甘,我成日都叫我老公過黎一齊坐,其實想佢坐系旁邊,攔下我,但叫極都吾睬我,好吾情願甘.

我個心就越黎越失落.

其實我明呢D 感受

但我無可能做到無時無刻

而實質上

我既世界己經近乎無晒同家人朋友相聚既時間

惟一係工作時, 一個月有一兩日會夜返

我都想掉返轉頭試下

係咪我少D 理佢, 佢就唔識愛我呢

• 我已經很抑制住自己了,上個星期4晚,我篇左個古仔,唸住同佢講分手,成功分左手了,第2日我都無搵佢,但點知佢忍吾住搵返我,話好掛住我,講完分手成晚都訓吾好,日頭返工系度發夢吾知做緊咩甘. 之後我又心軟同返佢一起了....佢會吾會係上左心呢?

Ms replied at 2011-07-25 2:27 pm

-------------------------------------------------------------我想..妳也表達了遇上現在那個他,才有回那種感覺.

但妳要懂得抽離,不是的話最痛的只是自己.

• hondeli replied at 2011-07-25 1:32 pm

我係男

因為自己開公司,

有時忙到死, 有時閒到死,

因為忙時,要夜晚九點後先返到屋企,

就因為咁, 比對方話我唔緊佢

就咁, 佢就同個識左唔夠一年既人行埋

但依家佢又唔肯分手,

用死黎威脅我

講到好愛好愛,一時情緒低落比人承虛而入, 諸如此類,

我真係唔明, 愛另一半,

會背叛對方架咩

我八掛想問下 ....

你另一半同第2個行埋 ... 然後又以死黎威脅你 ??

• 因為我同佢都有家庭,特別係有小朋友.但佢吾知我已婚,我無同佢講,而我個樣...人地見到都吾相信我有小朋友.我24歲,佢34歲.

hondeli replied at 2011-07-25 2:32 pm

-------------------------------------------------------------其實若果你依家偷情既先覺得係最愛,

點解唔離婚先同佢開始?

有咩顧慮要偷情落去?

• 之後我又心軟同返佢一起了....佢會吾會係上左心呢?

-->唔上心點玩!?!?如果唔上心, 玩都玩得唔開心啦, right?

總之, 一切都係一刻的感覺

keep到份感覺, 繼續玩囉

但唔好諗住係長久!

• QQ

妳和他巳有幾耐時間?佢最終知妳結婚了嗎?

錯了..是妳上左心架!

• 我同佢開始左3個月, 佢仲未知我已婚的.

Ms replied at 2011-07-25 2:45 pm

----------------------------------------------------------

QQ

妳和他巳有幾耐時間?佢最終知妳結婚了嗎?

錯了..是妳上左心架!

• 錯了..是妳上左心架!-> 100% agreed!

以你既情況同心理質素去玩婚外情

好易會對老公越來越抽離

你要小心啊

• 唉 ~ 枉為人母~~

• 媽咪, 你背住爹地同第二個男人一齊呀 ?

• QQ replied at 2011-07-25 2:43 pm

因為我同佢都有家庭,特別係有小朋友.但佢吾知我已婚,我無同佢講,而我個樣...人地見到都吾相信我有小朋友.我24歲,佢34歲.

============================================================我是路過~

曾經有男人搵我做第三者, 他說貪我有另一半,

不需假日見面, 不會要求同佢結婚.....

講到尾就係想玩完無手尾跟, 不想負責任~

其實, 最重要你自己愛自己多D, 唔好投放太多,

因為女人多數係輸家

• 囝囝 replied at 2011-07-25 2:51 pm

媽咪, 你背住爹地同第二個男人一齊呀 ?

哥哥, 媽咪唔會咁做嫁

• 認真就會輸!!!

緊記重之~

• 囡囡 replied at 2011-07-25 2:55 pm

囝囝 replied at 2011-07-25 2:51 pm

媽咪, 你背住爹地同第二個男人一齊呀 ?

哥哥, 媽咪唔會咁做嫁

妹妹, 呢啲野好隨別架, 不如我同你搞埋試下喇

• fd replied at 2011-07-25 2:56 pm

認真就會輸!!!

緊記重之~

對!

Log in to reply