從前...開心又樂天的我不見了...我該什麼辨?.....

• 讚,
    <br>都夜喇!~~要去瞓喇!
    <br>下次再傾過^^
    <br>早抖!!

• 下次再傾啦, 早抖~

• 讚 replied at 2011-07-12 11:55 pm
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>同埋我幾乎一個男性朋友都識唔到, 反而我係其他forum識到d男性朋友係唔錯
    <br>(我都係男)
    <br>呢度真係唔少有目的係度既人
    <br>就我見唔少(唔係全部都係)係度傾但又係sex board搵人
    <br>唔想同呢d人有咩野瓜葛
    <br>=================================================================
    <br>AGREE!!!
    <br>我更加唔想...=.="""
    <br>因為我都遇到過D衰人>.<.......
    <br>我係呢版正常一大班人出去玩而認識,但之後佢竟然......係MSN問我...=.="" 都係唔講喇!你諗下...所以就算依家一大棚人去玩,我都...=.=

• 我明白, 如果唔明我講唔出上邊果段野
    <br>我都係想搵正經既朋友/女朋友
    <br>而唔想對方係做埋d唔好既野,
    <br>如果只係講, block同delete左就ok
    <br>我打出來都有掙扎, 怕會有人對號入坐
    <br>
    <br>
    <br>

• 讚 replied at 2011-07-13 12:14 am
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>我明白, 如果唔明我講唔出上邊果段野
    <br>我都係想搵正經既朋友/女朋友
    <br>而唔想對方係做埋d唔好既野,
    <br>如果只係講, block同delete左就ok
    <br>我打出來都有掙扎, 怕會有人對號入坐
    <br>
    <br>
    <br>=================================================================
    <br>我何況唔係吖!=.=
    <br>遇到過一D衰人之後,攪到我覺得自己點解會攪到要上來識朋友,然後仲要遇到咁既人,仲之就好唔開心...跟住...CRY....,又諗....再CRY.....
    <br>依家諗起....又...>.<....

• 或耆我地都可以做好朋友, 不過先比d時間大家
    <br>過左去就算啦, 就算下住雨都要有心中既陽光(好似有條thread大約咁既topic)
    <br>訓醒左又另一個好既早晨啦
    <br>唔係要靠coffee架啦, take care & cheer up~

• 多謝你!.....心中既陽光....^;^
    <br>好! 明天又係新的一天,我地大家都努力!加油!
    <br>coffee...^^佢係我best friend黎架!我日日都有飲架!^^
    <br>好啦!真係要講早抖!ccu

• 早抖好夢~
    <br>一個讚!

• 食飽飽^^

• 落雨既晚上~~
    <br>結果上來都係一個"悶"字=.=""

• 人生有高潮有低潮, 現實既然令你變得唔樂天唔開心~
    <br>
    <br>咁不如就let it be~
    <br>
    <br>有d 野你愈係追求就愈得唔到(唔係講人, 講緊個感覺), 你唔理佢佢反而可能會靜俏俏咁返返0黎~
    <br>
    <br>人愈大愈能感受到~
    <br>
    <br>人生就係咁~

• JT replied at 2011-07-14 9:11 pm
    <br>人生有高潮有低潮, 現實既然令你變得唔樂天唔開心~
    <br>
    <br>咁不如就let it be~
    <br>
    <br>有d 野你愈係追求就愈得唔到(唔係講人, 講緊個感覺), 你唔理佢佢反而可能會靜俏俏咁返返0黎~
    <br>
    <br>人愈大愈能感受到~
    <br>
    <br>人生就係咁~
    <br>人生有起落我當然明白,亦更加從來唔會強求人地/自己,我係一個喜歡STEP BY STEP順其自然既人,就因為我係完全唔懂得追求,所以以前未有想到為自己追求咩幸福,或許...當時的我朋友多/知己多,而且個個對我都很好,全都是真心的朋友,跟本無時間諗愛情,但當時已經覺得自己很幸福了....所以......便不想改變當時的我,直到我的朋友已經一個一個的找到他們要的幸福....而我一個人的時間就慢慢變多了....=.=""".....但是都過了不少年頭~~~~

• 所以...只是感覺這東西,我知道跟本唔會搵得返~

• 搵唔番一樣就一定, 但要想住可以搵比而家更好既

• 其實....之後既咁多年,我都學了懂得享受寂寞,但是......
    <br>還是始終不甘心就這麼的過度餘下的日子.....=.=""
    <br>

• 唔好用唔甘心, 緣份唔應該係用呢d鬥氣既心態
    <br>或者想正面d, 如果成日負面只會令自己更冇信心
    <br>人地都唔敢行近啦

• 讚 replied at 2011-07-14 10:56 pm
    <br>搵唔番一樣就一定, 但要想住可以搵比而家更好既
    <br>有架!...我真係有咁諗過,之不過.......

• 其實你好朋友都唔少, 有冇想過佢地有冇男仔介紹比你?

• 讚 replied at 2011-07-14 11:03 pm
    <br>唔好用唔甘心, 緣份唔應該係用呢d鬥氣既心態
    <br>或者想正面d, 如果成日負面只會令自己更冇信心
    <br>人地都唔敢行近啦
    <br>基本上我唔會成日提,只不過開左呢個THREAD,所以先講開就講=.=

• 就快星期六日, 有冇咩節目呢?

• 讚 replied at 2011-07-14 11:06 pm
    <br>其實你好朋友都唔少, 有冇想過佢地有冇男仔介紹比你?
    <br>佢地單身時都有,不過係我冇心,但佢地結左婚之後就再冇,
    <br>佢地話唔擔心我,因為我多朋友喎!.....=.=""

• 我諗住星期六去拜姻緣石

• 只要你一個問一次, 可能有意既人, 要排隊都未定呢~

• 讚 replied at 2011-07-14 11:13 pm
    <br>就快星期六日, 有冇咩節目呢?
    <br>未定喎!

• 我本來約左個朋友去澳門, 而家睇天氣而定
    <br>如果天氣好差就唔去了

• 奶油 replied at 2011-07-14 11:19 pm
    <br>我諗住星期六去拜姻緣石
    <br>我都冇去過,聽就間中聽人講,唔知得唔得呢?

• 讚 replied at 2011-07-14 11:25 pm
    <br>只要你一個問一次, 可能有意既人, 要排隊都未定呢~
    <br>吓.......=.="

• 讚 replied at 2011-07-14 11:28 pm
    <br>我本來約左個朋友去澳門, 而家睇天氣而定
    <br>如果天氣好差就唔去了
    <br>你就開心啦!
    <br>仲有兩日,應該好天既^^

• 我麻麻地想去, 雖然係我嬲佢去,
    <br>但係呢排洗左好多錢啦.....

• 讚 replied at 2011-07-14 11:45 pm
    <br>我麻麻地想去, 雖然係我嬲佢去,
    <br>但係呢排洗左好多錢啦.....
    <br>你嬲佢去?...唔明~@@

• 嬲>>>摟, 即係撩

• 讚 replied at 2011-07-14 11:52 pm
    <br>嬲>>>摟, 即係撩
    <br>哦~~ XD

• 明早要好早番工, 差唔多訓啦
    <br>有時間多d上來傾啦~ 加油丫
    <br>goodnight~

• 點解你之前又撩人去,依家又唔係好想去架!
    <br>咁你過去就賭少D囉^^

• 讚 replied at 2011-07-15 12:06 am
    <br>明早要好早番工, 差唔多訓啦
    <br>有時間多d上來傾啦~ 加油丫
    <br>goodnight~
    <br>okay!
    <br>我都去瞓喇,早抖!

• sumsum replied at 2011-07-15 12:07 am
    <br>點解你之前又撩人去,依家又唔係好想去架!
    <br>先前去我冇輸, 我唔係爛賭既人我就算賭都係好少好少
    <br>不過呢排大洗左, 好似今晚又食左千幾蚊..
    <br>如果天氣唔好過去only賭我就更唔想,
    <br>我都係喜歡食野既人, 可以食下地道野行下都ok既~

• 讚 replied at 2011-07-15 12:10 am
    <br>sumsum replied at 2011-07-15 12:07 am
    <br>點解你之前又撩人去,依家又唔係好想去架!
    <br>先前去我冇輸, 我唔係爛賭既人我就算賭都係好少好少
    <br>不過呢排大洗左, 好似今晚又食左千幾蚊..
    <br>如果天氣唔好過去only賭我就更唔想,
    <br>我都係喜歡食野既人, 可以食下地道野行下都ok既~
    <br>嘩!食咩食左成千幾蚊......利害@@

• 唔係我一個人食, 係同2位太太, 佢地都係7月生日, 我請即
    <br>果度我以前都未去過, 不過係算高級地方掛, 好彩牛記都比入~
    <br>真係要去訓lu

• 讚 replied at 2011-07-15 12:18 am
    <br>唔係我一個人食, 係同2位太太, 佢地都係7月生日, 我請即
    <br>果度我以前都未去過, 不過係算高級地方掛, 好彩牛記都比入~
    <br>真係要去訓lu
    <br>哦~~~~你真係乖喇!
    <br>俾個"讚"你^^
    <br>我都真係瞓,CU

• hihi
    <br>出面好大雨呀!

• 你冇淋親嘛? 我下大雨前回左家

• 褲,鞋,手袋都濕晒=.=

• 咁都幾慘....而家洗完吹乾番啦?

• 抺乾喇!條褲要洗

• 下次放定把傘啦, 有d傘好輕可以成日放手袋的

• 我有傘呀!但有傘都濕嘛~~

• 咁如果下次係咁, 一係用雨褸, 一係等雨過先
    <br>我今日食晏都見同事比驟雨淋濕左半邊身

• 算啦!唔會淋到病就OK

• 係呀, 不過好似要下星期先好天, 呢幾日出去都要小心同拎傘
    <br>放假打算點? 有朋友叫我去macau, 應該會去啦

• 記得買手信呀!(講笑^^)
    <br>咁你記錄低有咩地方好食就介紹下啦!
    <br>玩得開心D^^

Log in to reply