覺得生活好枯燥,一個字"悶"

• 影衰哂d男人 replied at 2011-06-15 1:09 pm

-----------------------------------------------------------------

你咪能扮正人君子啦, 見你SEX版一樣講賤野, 最能憎你呢種R版扮君子, S版做狗公

影衰哂香港男人

=================================================================

我淨係覺得佢好很煩, 希望佢早日過主

• 人渣你唔駛抬舉我,我從冇講過我係君子,同我吹過水男男女女都知我好咸···哈哈哈

我兩邊走都用同一個真身帳號更加冇必要扮呀.···你枉作小人

『 影衰哂男 D 人』話唔定你就係雞虫阿井化分身,扮食飯.....hahaha

• passaway replied at 2011-06-15 1:25 pm

-----------------------------------------------------------------

人渣你唔駛抬舉我,我從冇講過我係君子,同我吹過水男男女女都知我好咸···哈哈哈

我兩邊走都用同一個真身帳號更加冇必要扮呀.···你枉作小人

『 影衰哂男 D 人』話唔定你就係雞虫阿井化分身,扮食飯.....hahaha

=================================================================

就單憑你咁寫就知你ON 9啦, 我係睇唔過眼留言你又話我係人地化身, 好多人唔LIKE你呀ON 9 仔

• 你又會愛他嗎?

[email protected]

• 你地唔好搞亂人地個場啦......@@

• 影衰哂d男人 replied at 2011-06-15 1:38 pm

就單憑你咁寫就知你ON 9啦, 我係睇唔過眼留言你又話我係人地化身, 好多人唔LIKE你呀ON 9 仔

人渣四處有,你係渣中渣......哈哈哈哈哈

扯火呀??............哈哈哈哈哈

人渣中人渣..........

• 我先同板主say 個 sorry

撩事者阿井在先(請回帶睇),然后疑似阿井賤男人渣中人渣『 影衰哂男 D 人』在後.....

• 食飽飯...咩事咁激烈呀...我變左人渣中既人渣呀..

隨便話啦...好多SHE女都ADD左我..人地就知我係點既為人啦...濕九仔

仲有我上次O係我條THREAD度吊七你咪吊七你LOR...咩小人呀...光明正大咁吊你架

濕九!

我都SAY 聲SORRY..板主 我係人渣中既人渣...哈...影衰你條THREAD.哈

PASSAWAY呢條老坑好正義架..人又大方...你同佢吹水真係身心受益

• 屌你老母啦!

• 唔該你幾廿歲人唔好吊老母啦..仲要扮我..你知唔知醜字點寫...

• 一句到尾,邊個扮人嘅,正烏龜,中HIV,爛春袋

• 靚仔講得好!

passaway 佢咁正直一定唔會賴野 XD 哈哈

• 小兔 replied at 2011-06-15 10:42 am

我好明白小女人的感受, 我都系仲未習慣單身的日子....

我地可以做個朋友嗎?因為我地GE經歷一樣

• passaway replied at 2011-06-15 12:06 pm

好奇怪我問樓主會唔會係小兔,你就話我'唱'人......

我同佢係兩個人嚟KA

• 各位仁兄:唔好演變成罵戰啦,大家嚟得呢到傾計都係朋友嚟KA MA,係咪?!^^

我開呢個thread都只係想發表心聲,希望找到知心ge朋友傾下計或者第時可以一齊見下面咁,無謂為左一d小事而嘈,唔值得ka!take it easy^
    ^

• 有人報警話呢度有爭執喎

• 小女人 replied at 2011-06-15 10:31 pm

各位仁兄:唔好演變成罵戰啦,大家嚟得呢到傾計都係朋友嚟KA MA,係咪?!^^

我開呢個thread都只係想發表心聲,希望找到知心ge朋友傾下計或者第時可以一齊見下面咁,無謂為左一d小事而嘈,唔值得ka!^
    ^

take it easy............

• 香港1對1 想傾乜都得

http://www.hkhongkong.com

• add my msn

[email protected]

Log in to reply