認真想找男士協助懷孕

• 小女子,

我msn: [email protected]

• nice & handsome boy

[email protected]

• 我盼望你真的考慮清楚先。

像法律問題,道德問題,財務問題等等。

我健康,年齡,智商,身型等相信都係OK嘅。但係我想同你做朋友多啲。

現在已經好多男會員願意出 J 相助。

我自己係唔會唔理自己嘅骨肉。

你自己有能力給一個好家庭,好嘅成長環境給你的親生骨肉嗎?

你自己樣貌普通,身材瘦削。如果係生女,BB將來會唔會又係樣貌普通,身材瘦削?又係無男朋友?

你自己無能力負擔試管BB,你有足夠經濟能力支持BB好好成長嗎?

希望可以成為你的朋友。

• 小女子,

開緊工?一個人住?

• 養大一個小朋友唔容易的! 制造過程好簡單,但要養大佢....仲要一個人養大佢真係好辛苦, 我睇過你d對答...你根本唔成熟,唉~ 諗清楚先啦

• .

• 版主有冇驗身報告,証明冇事呢?

• 女強人想法.....

我聽過...真係第一次見....

• 呢個世界真係咩人都有,咁白痴既野都post 得出黎

• 都唔係白癡既,無聊得滯整個咁既thread 出黎娛樂下大家囉!

• clean, nice & handsome boy

• 同意。成班傻佬!

有無邊個被版主add過呀?

• 如果將來佢爸爸話要番佢咁點算??

• 三唔識七, 小女子又樣貌普通,身材瘦削, 好難揾到理由誘因要幫你生子!

• 明玩野...要精子唔識去精子銀行搵? 要特登搵個男人比佢?

不如考慮下做聖母, 好似未婚懷孕生左耶穌囉

• 嗯.......其實點解一定要做單親媽媽??

點解唔諗下咁樣下一代咪仲慘, 又變成單親家庭~~

自己都已經受苦, 仲要延續.......相信係一件慘事~~

• cissy

咪咁認真,都係玩野多!

• Cissycc,

what is your undies size ?

• Rollei replied at 2011-06-08 10:55 pm

-----------------------------------------------------------------

咁如生個有問題的小朋友, 又點算?

=================================================================

當然會一生一世照顧佢,因我明白孩子是活生生的人,不是寵物,不能因他/她有缺陷而不要他/她!

• Edward_Chan和Raymond,謝謝你們的意見和支持,我想我們都可以交個朋友...

(不是要你們協助生子那一種)

• 其實好多人都唔明白,當一個人走到某個階段,思想都會有唔同既改變,我絕對明白你點解好想生仔

• tom 1:55pm jun 08, 2011 小女子

i am 30 year old man,

i aslo hv a son in 1 month b4,i hv do body check b4,everythign is ok

if u need help,pls contact me

DOn't trust him, he find sp and ons more

• 小女子 replied at 2011-06-09 1:34 pm

-----------------------------------------------------------------

Rollei replied at 2011-06-08 10:55 pm

咁如生個有問題的小朋友, 又點算?

=================================================================

當然會一生一世照顧佢,因我明白孩子是活生生的人,不是寵物,不能因他/她有缺陷而不要他/她!

忍唔住要回呢一句...講得好正氣凜然咁

請問你又有冇想過你咁做已經係褫奪了小朋友擁有健全家庭既權利呢?

• hi,

Respect your thoughts as i believe you reallt want to have a kid to be with you even u don't have another half in your life.

So get any potential candidate yet? You need to be picky cuz it is a really big decision

• 明白還明白但係都唔好傷害下一代

到你做到既時候你既思想又去左另一個階段~~

咁樣到頭來傷害到小朋友又傷害到自己~~

生BB既時候係好需要人支持同安慰~~

你身邊根本都無一個願意有承擔既人扶持又何必要咁做~~

• 重有,如果一次唔成功,係咪一路做到得為止?

佢如果有隱疾又點算?

• 我都接近40歲,有一個長期病患既女朋友住埋多年,佢唔適合生仔,但係我都唔會離開佢,我有時都會諗,我想唔想有下一代,但係我唔想因為生仔而傷害了女友,之後有時都會諗我係唔係應該搵一個第三者同我生下一代

• 小女子

了解你的想法同感受,但要考慮清楚,小心選擇

• Cissycc1:42pm jun 09, 2011

明白還明白但係都唔好傷害下一代
    到你做到既時候你既思想又去左另一個階段~~
    咁樣到頭來傷害到小朋友又傷害到自己~~
    生BB既時候係好需要人支持同安慰~~
    你身邊根本都無一個願意有承擔既人扶持又何必要咁做~~

生下一代,事實係一個人生既轉捩點,對住一個冇承擔既人,生下一代確實係對大人同小孩都係一種折磨,不過呢個年代究竟有幾多願意去承擔就下自己做唔做得到

• 生小朋友並唔係為左有自己既下一代~~

依家唔係天生天養只養不教父母之過

• 生物會不斷進化,強者必然淘汰弱者

• 小女子,

想生仔定生女?

• Cissycc 1:53pm jun 09, 2011

生小朋友並唔係為左有自己既下一代~~

依家唔係天生天養只養不教父母之過

對,所要心思熟慮

• 男人 replied at 2011-06-09 1:45 pm

我都接近40歲,有一個長期病患既女朋友住埋多年,佢唔適合生仔,但係我都唔會離開佢,我有時都會諗,我想唔想有下一代,但係我唔想因為生仔而傷害了女友,之後有時都會諗我係唔係應該搵一個第三者同我生下一代

其實如果你透過人工受孕,抽你的精子和你女友的卵子,然後放在另一女士體內,即代母,咁都唔算對唔住你女友吧?

如果她的卵子不合,用另一女士或代母的卵子,沒有SEX的過程,也不算對唔住你女友吧?

咁又可唔可以呢?

• 小女子,
    我唔係介懷係道德上出賣女友,我只係唔想女友生育而有死亡既危險威脅,活著便是精彩,所以我先會諗我係唔係應該要搵第三者

• 小女子 2:21pm jun 09, 2011

男人 replied at 2011-06-09 1:45 pm

我都接近40歲,有一個長期病患既女朋友住埋多年,佢唔適合生仔,但係我都唔會離開佢,我有時都會諗,我想唔想有下一代,但係我唔想因為生仔而傷害了女友,之後有時都會諗我係唔係應該搵一個第三者同我生下一代

其實如果你透過人工受孕,抽你的精子和你女友的卵子,然後放在另一女士體內,即代母,咁都唔算對唔住你女友吧?

如果她的卵子不合,用另一女士或代母的卵子,沒有SEX的過程,也不算對唔住你女友吧?

咁又可唔可以呢?

說得有道理。

• 男人 2:31pm jun 09, 2011

小女子,

我唔係介懷係道德上出賣女友,我只係唔想女友生育而有死亡既危險威脅,活著便是精彩,所以我先會諗我係唔係應該要搵第三者

如果你愛她,就不應該找第三者

你的個案跟小女子大大不同

• 第一,我唔信醫學去到好倡明階段
    第二,生育係命運既安排
    第三,我唔係要同人比較
    第四,我唔係要人認同我咁諗係正確
    第五,我愛唔愛她,我自己好清楚

• 男人 3:16pm jun 09, 2011

第一,我唔信醫學去到好倡明階段
    第二,生育係命運既安排
    第三,我唔係要同人比較

你覺得有需要係呢度解釋咩?!?!?!

• 閒人 3:21pm jun 09, 2011

男人 3:16pm jun 09, 2011
    第一,我唔信醫學去到好倡明階段
    第二,生育係命運既安排
    第三,我唔係要同人比較

你覺得有需要係呢度解釋咩?!?!?!

我講既野唔係用黎解釋,我只係想自我檢討呢刻既思想有冇出現問題

• 小女子 replied at 2011-06-08 2:09 pm

家計會是幫不到的

至於人工受孕,我不介意,但我沒那麼多錢

但係如果你搵人真做,但做左好多次都搞唔到個B,咁咪白白犧牲左多次色相?

• 玩玩下 replied at 2011-06-09 4:01 pm

小女子 replied at 2011-06-08 2:09 pm

家計會是幫不到的

至於人工受孕,我不介意,但我沒那麼多錢

但係如果你搵人真做,但做左好多次都搞唔到個B,咁咪白白犧牲左多次色相?

其實係,但我真係諗唔到其他方法...我都有少少驚自己最後過唔到自己心理果一關...

• 搵人真做真係唔係辦法,一來要犧牲色相,二來又唔一定中,三來又怕人地有病

你又話你自己搵到d,而上面有人講人工受孕唔係好貴

不如你再研究下,好過搵人做啦

• 其實做的次數不會太多,我會避免做太多都不成功,所以我會計準日期,又會用排卵測試棒,機會大些果幾日至會做...

• 小女子 replied at 2011-06-09 4:32 pm

其實做的次數不會太多,我會避免做太多都不成功,所以我會計準日期,又會用排卵測試棒,機會大些果幾日至會做...

你d卵得,但可能人地d精唔得嘛!

你話幾次得就一定得咩!

• 玩玩下 replied at 2011-06-09 4:36 pm

小女子 replied at 2011-06-09 4:32 pm

其實做的次數不會太多,我會避免做太多都不成功,所以我會計準日期,又會用排卵測試棒,機會大些果幾日至會做...

你d卵得,但可能人地d精唔得嘛!

你話幾次得就一定得咩!

所以咪話明要做驗身要檢查囉...

• 我意思係人地d精唔一定游到去你d卵度結合

唔係話佢有問題

咁一對正常夫婦都可能搞一年半載都唔掂

• Benny replied at 2011-06-09 3:06 pm

男人 2:31pm jun 09, 2011

小女子,

============================================

你當然唔介意係道德上出賣女友, 介意果個係你女朋友!

• girl 5:05pm jun 09, 2011

Benny replied at 2011-06-09 3:06 pm
    男人 2:31pm jun 09, 2011
    小女子,

============================================
    你當然唔介意係道德上出賣女友, 介意果個係你女朋友!

你唔了解我女朋友,我希望你唔好代表佢講我對不對,你不了解我地點相處,唔好單向式咁草草評價一切,咁係顯得你做人非常自私....

Log in to reply