✱玩味人生樂園卐。◕‿◕。

• 貓瓶 1:38pm jun 04, 2011 人生太苦

hi 貓瓶 你好~

為何覺得人生太苦~是否常為財,事業或感情事煩惱呢?

• 睡魔係我個朵, 老爺係我外號

• 詩淫 2:57pm jun 04, 2011 我係she 男既一組,

成日問侯你x.

(只係講笑, 不必介意)哈哈

hi 詩淫君 你好~

(只係講笑, 不必介意)哈哈<==你都提了是講笑~小女子當不介意@@

即興隨意吟下詩

令人心曠也神怡^^

• ☆玩味玄女★ replied at 2011-06-04 3:08 pm

-----------------------------------------------------------------

HI~大家好~玄女用膳回來了^^

luipo 1:36pm jun 04, 2011 voice replied at 2011-06-04 1:34 pm

-----------------------------------------------------------------

王子似個口水佬

吟詩作對唔駛稿

隨口亂up樣樣得

靚女一定被迷倒

=================================================================

王子其實蕃薯佬

外表有型又老土

開口埋口燒數簿

唔係人人頂得到

原來luipo君是ho lung--我有王子病,可惜蕃薯命那版主嗎?失敬失敬~

=================================================================

客氣客氣

• Hi 大家好~小玄女很高興於今早辛卯年癸已月庚寅日辛已時成立✱玩味人生樂園卐。◕‿◕。跟各位結緣~

人生不如意事十常八九~小女子在這裏開辦的✱玩味人生樂園卐。◕‿◕。~便是跟各有緣人細味人生甜酸苦辣~不論諸君是優雅之士或市井之輩~只要是風流而不九流~歡迎五湖四海的朋友在這裏分享人生苦與樂~喜歡的便進來吹吹風~隨興吟詩作對~

人生就好像半世瓜一樣~當你覺得它好吃之時~你的人生也就走完一半...

「甜酸苦辣皆嚐透,自然甘自苦香來。」

• 老爺 3:13pm jun 04, 2011

睡魔係我個朵, 老爺係我外號

都好的~那也好過自稱淫魔或採花賊呢@@

• luipo 3:24pm jun 04, 2011

☆玩味玄女★ replied at 2011-06-04 3:08 pm

luipo 1:36pm jun 04, 2011 voice replied at 2011-06-04 1:34 pm
    王子似個口水佬
    吟詩作對唔駛稿
    隨口亂up樣樣得
    靚女一定被迷倒

王子其實蕃薯佬
    外表有型又老土
    開口埋口燒數簿
    唔係人人頂得到

原來luipo君是ho lung--我有王子病,可惜蕃薯命那版主嗎?失敬失敬~
    客氣客氣

可解luipo君會自嘆是王子病(公主病的聽得多 哈!)蕃薯命呢?

• ☆玩味玄女★ replied at 2011-06-04 3:17 pm

詩淫 2:57pm jun 04, 2011 我係she 男既一組,

成日問侯你x.

hi 詩淫君 你好~

(只係講笑, 不必介意)哈哈<==你都提了是講笑~小女子當不介意@@

即興隨意吟下詩

令人心曠也神怡^^

意境氣氛令人醉,

煩事憾事不用追.

• ☆玩味玄女★ replied at 2011-06-04 3:29 pm

luipo 3:24pm jun 04, 2011

☆玩味玄女★ replied at 2011-06-04 3:08 pm

王子似個口水佬

吟詩作對唔駛稿

隨口亂up樣樣得

靚女一定被迷倒

王子其實蕃薯佬

外表有型又老土

開口埋口燒數簿

唔係人人頂得到

客氣客氣

可解luipo君會自嘆是王子病(公主病的聽得多 哈!)蕃薯命呢?

押韻唧

• 詩淫 3:32pm jun 04, 2011

☆玩味玄女★ replied at 2011-06-04 3:17 pm
    詩淫 2:57pm jun 04, 2011 我係she 男既一組,
    成日問侯你x.

hi 詩淫君 你好~

即興隨意吟下詩
    令人心曠也神怡^^

意境氣氛令人醉,
    煩事憾事不用追.

好句好句~詩淫兄閒時有否吟詩作對或改下有味歌詞~

• 版主妳好.

• 版主妳好.

• 小妹靈狐也有文章跟版主玄女及大家分享.

從自己的挑戰中,尋找真理的指引.

別把生活中的困難當成是上天或周遭的人在找你麻煩.

生活中的每一件事情都自有其意義.與其抱怨或者哀嘆,不如想想"我能在這件事情理學會些什麼",從你所遭遇到的挑戰中,尋找那個專屬於你的真理指引之道.

• 晚安 版主,

父母生我一支槍

總是打在老地方

如今改革又開放 

可惜子彈全用光

• 春心一動棄千般

只曉偷來片刻歡

損德招災都不管

愛河浪起自傷殘

• 各位晚安~

• hi all 小弟是市井但非下九流之徒,

歡迎加入嗎?

• 版主,各位晚安

人生就好像半世瓜一樣~當你覺得它好吃之時~你的人生也就走完一半...

「甜酸苦辣皆嚐透,自然甘自苦香來。」

-------------------------------------------------------------同意.此句很有意思.

唔知道版主玄女小姐or各網友相信2012年12月21日是世界未日??

• 唔信, 唔想相信

• 咁快未日唔夠時間享味喎

• 無夢之秋~刀魚 replied at 2011-06-04 11:50 pm

咁快未日唔夠時間享味喎

如果真的末日, 要即係去享味, 咩都唔做

• 我都唔信

無記頭先個節目簡直响樹誤導人

妖言惑眾

• 其實依d 節目, 真係對人心理好影響

• 絶對同意VOICE,喱D節目直情嚇鬼,唔明電視台做嘜埋哩D節目,好似係度扮題材新鮮,不知所謂!!!!

• 呢啲當綜藝節目睇下算喇

• 噱頭野~

之前有人話今年末日tim

• voice 11:55pm jun 04, 2011

無夢之秋~刀魚 replied at 2011-06-04 11:50 pm

咁快未日唔夠時間享味喎

我都要即閃去玩返5味先夠喉 呵呵

• 哥哥仔 replied at 2011-06-05 12:07 am

voice 11:55pm jun 04, 2011

無夢之秋~刀魚 replied at 2011-06-04 11:50 pm

咁快未日唔夠時間享味喎

我都要即閃去玩返5味先夠喉 呵呵

甜酸苦辣咸天天嚐

• 好似係5月12嘛

再唔岩可以煎炒炆炸焗

• 人生百味天天嚐

一日仍生存, 都在嚐味,

幾時先可以玩味?

要一切盡在掌控先可以真正玩味

• 你地個個都好似文人雅士詩人,"又甜酸苦辣咸天天嚐","再唔岩可以煎炒炆炸焗"

• voice 12:15am jun 05, 2011

人生百味天天嚐

幾時先可以玩味?

簡直夠晒玄妙

真的妙不可言

不知版主是否閃去玩味

抑或去了六四燭光晚會

• 2012 replied at 2011-06-05 12:21 am

你地個個都好似文人雅士詩人,"又甜酸苦辣咸天天嚐","再唔岩可以煎炒炆炸焗"

有感而發, 嘩哈哈

回到現代~~~~

• 哥哥仔 replied at 2011-06-05 12:25 am

voice 12:15am jun 05, 2011

人生百味天天嚐

幾時先可以玩味?

簡直夠晒玄妙

真的妙不可言

不知版主是否閃去玩味

抑或去了六四燭光晚會

你覺得點先可以玩味?

玩味=享受人生嗎?

• voice 12:32am jun 05, 2011

哥哥仔 replied at 2011-06-05 12:25 am

人生百味天天嚐

幾時先可以玩味?

簡直夠晒玄妙

真的妙不可言

不知版主是否閃去玩味

抑或去了六四燭光晚會

你覺得點先可以玩味?

玩味=享受人生嗎?

我覺得玩味也可叫享愛人生

但唔係咁多人真的能盡情享受人生

• 趁睡前淫返首戒咸詩先 哈哈 早抖

勸君莫借風流債

借得來時還得快

室中自有代還人

汝欲賴時她不賴

• 哥哥仔 replied at 2011-06-05 12:50 am

voice 12:32am jun 05, 2011

哥哥仔 replied at 2011-06-05 12:25 am

人生百味天天嚐

幾時先可以玩味?

簡直夠晒玄妙

真的妙不可言

不知版主是否閃去玩味

抑或去了六四燭光晚會

你覺得點先可以玩味?

玩味=享受人生嗎?

我覺得玩味也可叫享愛人生

但唔係咁多人真的能盡情享受人生

咁多責任在身, 我都唔知點可以真係享受人生

Log in to reply