有無女女今晚放工有時間共度良晨架?我唔想識典型港女

• 女性係比較喜歡扮靚係正常,浪費係浪費d,可能有拎去救世軍呢

• 係喎,我係度想識女女,無理由話女仔浪費.. 真係好多野要同 ho lung 兄你學習..

其實我覺得 d 鬚鬚 boot 幾.. 可愛架

• 好羨慕 ho lung 興你咁有女女緣,開條 thread 有咁多女女圍..

其實有咩秘訣?

• 既然你起左我底,我都係用番nickname :)

秘訣呢樣呢,其實係無架,我都唔知,不過今日無乜mood口花花

• 唔係起底呀, 成個 topic 係 ho lung 兄你開既... 我唔係盲架

你有無去 bar 去獵艷架? 即係用凌厲堅定而帶有誘惑性既眼神望向女女,對方望過來時,再施以自信既微笑,係保持視線聯繫既情況下,行住 cat walk 咁過去緊貼對方同講:妳叫咩名呀?

• 湯姆 replied at 2011-05-20 11:58 am

-----------------------------------------------------------------

唔係起底呀, 成個 topic 係 ho lung 兄你開既... 我唔係盲架

你有無去 bar 去獵艷架? 即係用凌厲堅定而帶有誘惑性既眼神望向女女,對方望過來時,再施以自信既微笑,係保持視線聯繫既情況下,行住 cat walk 咁過去緊貼對方同講:妳叫咩名呀?

=================================================================

我唔係去蒲會周圍辣女既人黎:)

你形容到好似拍緊廣告咁.呢d野幻想就可以,除非你有劉德華既樣貌啦.

你試過?

• 去我度搵一隻蝴蝶啦.我覺得佢唔係港女

• 每次見到你地對話, 我都覺得好開心, 好搞笑,,雖然今日你地無笑料,繼續支持~~ :P

• 今日無mood口花花,可能個早餐唔愉快既問題.

湯姆~~~~

你咪掛住食撚廚啦,去我度噗蝶啦))))))))))))))))))))))

• 緊急通知.隻玉蝴蝶已經飛走左去採花蜜

• luipo replied at 2011-05-20 1:18 pm

-----------------------------------------------------------------

緊急通知.隻玉蝴蝶已經飛走左去採花蜜

=================================================================

唔緊要,採完會番架嘛!~ ;)

• 最怕途中俾隻蜜蜂攔路截劫,一隻優美動人既蝴蝶...就咁...落入一個永不翻身既深淵,湯姆)))))))))))))))))

(希望蝴蝶唔會貢入黎睇到:P)

• 我想識女女者.. 唔好比咁大壓力我喇.. 要表演 -_-"

lunch 食左咖哩羊飯,真係好想叫支冰凍啤酒飲下,不過都因得住口

• luipo replied at 2011-05-20 1:27 pm

最怕途中俾隻蜜蜂攔路截劫,一隻優美動人既蝴蝶...就咁...落入一個永不翻身既深淵,湯姆)))))))))))))))))

但係你要小心嬸嬸告密喎 :P

• 嬸嬸妳係唔係又當呢度係茅廁呀? 下次真係要收費,每次五毫

• 湯姆 replied at 2011-05-20 1:32 pm

我想識女女者.. 唔好比咁大壓力我喇.. 要表演 -_-"

lunch 食左咖哩羊飯,真係好想叫支冰凍啤酒飲下,不過都因得住口

好彩你無飲啤酒,一陣你(噁~~~~~)果啖氣,真係臭過屎坑強個屁

• 嬸嬸 replied at 2011-05-20 1:32 pm

luipo replied at 2011-05-20 1:27 pm

最怕途中俾隻蜜蜂攔路截劫,一隻優美動人既蝴蝶...就咁...落入一個永不翻身既深淵,湯姆)))))))))))))))))

但係你要小心嬸嬸告密喎 :P

你唔會既,你我忠肝義膽,義薄雲天,你叫嬸嬸,又唔係叫八婆,我定呀.哈

• 湯姆 replied at 2011-05-20 1:33 pm

嬸嬸妳係唔係又當呢度係茅廁呀? 下次真係要收費,每次五毫

拿拿拿.大忌呀.

屎忽數免收啦.

男人大方D,多D人入黎,送多包TEMPLE先夠豪丫嘛.

可能嬸嬸係你紅娘幫你穿針引線呢?(係紅娘,唔係乳娘.唔好睇錯)

• 話說頭先落 lift 時有個鬼妹入內,我即時含羞低頭望手機

點知佢係 lift 入面東張西望 (ok,我有後眼)咁望過來,問我知唔知乜乜係邊度,我即刻用我好純正既英語同佢講,你去幾多樓呀? 佢話係幾多樓,我話哦,唔係呢部 lift 喎,要走出去先,我帶妳路喇

一路講我慢慢抬起偷來,自信心亦漸漸返返來,望住佢,咦,美女,而且唔係鬼死咁高個 d

可惜部 lift 太快,已經落到地下, 出 lift 我伸手一指已經完成左呢個美麗既邂逅..

當然之後一路行一路諗頂,如果頭先咁咁咁講咪好囉,或者咁都得呀,再唔係咁囉..

• 你條友,我喺度幫你尋覓你既春天,那邊廂去邂逅西洋菜?

(不過話時話,你又真係浪費左,你應該....

用凌厲堅定而帶有誘惑性既眼神望向女女,對方望過來時,再施以自信既微笑,係保持視線聯繫既情況下,行住 cat walk 咁過去緊貼對方同講:妳叫咩名呀?

.

.

.

.

咁丫嘛.

• 當時門腦子諗住.. 困 lift 困 lift 困 lift 困 lift !!

• 數學題:究竟中六合彩既機會大 d 呀定係困 lift 既機會大 d?

六合彩我中過幾次,但做左三十幾年人真係未試過困過 lift 喎

鬼妹,靚而唔肥既,主東同我講野既,獨處一室既,加上困 lift, 機會率我諗真係低過中一億

點解我咁笨?

• 困LIFT,咁跟住....諗咩?

你唔好同我講困LIFT之後無行動呀,我唔信架

• 當時個人好浮,思緒好柔,所以祈望上天可以令部 lift 停一停俾 d 時間我諗下點同佢交友

不過上天無當我係 friend, 我知呢 d 野勉強唔黎既

• 六合彩我中過3次,3次都係廿皮,真係*@&#^$%)!

不過咁,機會既失去,即係另一開始既來臨

黎我度主動識個小蝶啦.佢識煮飯,又唔係港女,唔好走寶啦.

• 你哋邊個 age group 架?

• 唔係淆底嘛?才子

• cecil replied at 2011-05-20 2:36 pm

你哋邊個 age group 架?

3X

• 2X ok ma ?

• 梗係OK啦,不過你要有心理準備,我地把口無性架,得罪左唔好講粗口鬧喎

• 湯姆,唔駛出窩輪你先蒲頭嘛?

• hihi^^

• 港女..湯姆佢可能唔俾你pass喎

• luipo

請問passed下一步會點 ga?

我入來是同你say hi 想找你吹水only

• 港女...湯姆唔pass我要喎

不過共渡良晨就免啦, 晨運啦.

• 有無女女明早訓醒有時間一共晨運架

• 非典型港女 replied at 2011-05-21 5:55 pm

luipo

pass左第一步就會行第二步,而第二步呢,就要問下湯姆,我只係黎踩踩場,推推佢,話事人今日無蒲頭,我懷疑佢有機會仙遊緊........

我入來是同你say hi 想找你吹水only<--我唔會搶佢生意:)

• 巨鹿 replied at 2011-05-21 5:58 pm

有無女女明早訓醒有時間一共晨運架

一定有,如果佢地後生四十年:)

• then how old is he ar???

• luipo replied at 2011-05-21 6:02 pm

巨鹿 replied at 2011-05-21 5:58 pm

呢四十年真係難捱, 三年又三年, 三年又三年, 要數幾次?

• purpllybutterfly replied at 2011-05-21 6:05 pm

then how old is he ar???

紫蝴蝶~~~噢, 一見到你個名就深深敢愛上您

• luipo replied at 2011-05-21 6:01 pm

非典型港女 replied at 2011-05-21 5:55 pm

luipo

pass左第一步就會行第二步,而第二步呢,就要問下湯姆,我只係黎踩踩場,推推佢,話事人今日無蒲頭,我懷疑佢有機會仙遊緊........

我入來是同你say hi 想找你吹水only<--我唔會搶佢生意:)

你貢無大志ge

我突登趁佢不在先入來找你ga

• purpllybutterfly replied at 2011-05-21 6:05 pm

then how old is he ar???

以我數十年經驗推測,湯姆佢唔夠四十,但又三十到忟果隻.

• 巨鹿 replied at 2011-05-21 6:06 pm

luipo replied at 2011-05-21 6:02 pm

巨鹿 replied at 2011-05-21 5:58 pm

呢四十年真係難捱, 三年又三年, 三年又三年, 要數幾次?

相信你都睇左呢班30後十幾廿年六通拳同耍太極既英姿.哈

• 非 replied at 2011-05-21 6:09 pm

luipo replied at 2011-05-21 6:01 pm

非典型港女 replied at 2011-05-21 5:55 pm

luipo

你貢無大志ge

我突登趁佢不在先入來找你ga

咁情形講落即係要我.

朋友妻咪走雞,朋友不在就盡力而為?

• 湯姆

見字請回家

娘親上

• 你地好呀,別來無恙呀嘛大家?

• 花左咁多時間開 post, 但到頭來換取到既只係冷眼, 令人懊惱..

• 你失蹤左咁耐,呢兩日我捱更抵夜幫你睇檔,真係含辛茹苦既滋味湧上心頭,宜家你終於歸來,我去還神啦.

(喂~有無人呢兩日add你呀?)

• PUSH.I MISS U 湯姆

Log in to reply