原諒我是我

• 原諒我這天離別妳
    請不必為我再痛悲
    不必強求再可一起
    不要恨怨你自己
    原諒我再不能為妳
    甘心遷去等轉機
    彼此折磨到底沒了期
    緣份終結沒餘地 對不起

我確實曾話過永遠一起
    心底也願意痴情莫說別離
    可惜真愛縱使全無禁忌
    仍會動搖著我動搖著妳
    我確實曾為妳無後悔地
    將一切恨怨都全置諸不理
    原諒我是我
    祇有絕情流淚遠離

原諒我這天離別妳
    請不必為我再痛悲
    不必強求再可一起
    不要恨怨你自己
    原諒我再不能為妳
    甘心遷去等轉機
    彼此折磨到底沒了期
    緣份終結沒餘地 對不起

我確實曾話過永遠一起
    心底也願意痴情莫說別離
    可惜真愛縱使全無禁忌
    仍會動搖著我動搖著妳
    我確實曾為妳無後悔地
    將一切恨怨都全置諸不理
    原諒我是我
    祇有絕情流淚遠離

我確實曾話過永遠一起
    心底也願意痴情莫說別離
    可惜真愛縱使全無禁忌
    仍會動搖著我動搖著妳
    我確實曾為妳無後悔地
    將一切恨怨都全置諸不理
    原諒我是我
    祇有絕情流淚遠離

原諒我是我
    衹有絕情流淚遠離

• 苦苦堅持 經已沒意思

為何不可以 由我去決定誰

才應該在我心中 擁有位置

當你下次 要玩伴時

手機按到沒電時

情願你別來 找這失勢女子

想起當時 蠢也沒法子 純情得可以

男生中只得你 贈我戒指

原來就算最愛我 不過暫時

名次每隔兩日都改變位置

一變四 四變十二

來到這禮拜 更加諷刺

何以 我變了你的 16號愛人

隨便 碰上哪個她

都比我更有趣吸引

偶爾我亦 願我是別人

能轉個化身 共你再蜜運

我以前是冠軍 怎會慣 做後備愛人

曾經 也上到最高

逐漸滑落 谷底的暗

看見未來 雙腳已在震

因我說過愛是無憾 才會受教訓

謙卑的人 只要做亞軍 仍然很興奮

誰知吞聲忍氣 就變季軍

誰人話我會縱你 勾搭別人

連跌倒四五六七都會默允

忍了你 你更薄倖

能叫我跌倒 永不超生

不想再競逐 你的吻 我怕贏了惹公憤

面對幾千個敵軍 終日查問

是誰幸運做你本週冠軍

何以 我變了你的 16號愛人

隨便 踫上哪個她 都比我更美更吸引

最怕以後 位置再下沉

完結了也好 恨也再別恨

我以前是冠軍 怎會慣 做後備愛人

曾經 也上過冠軍

現在份外 深深不忿

你那熱唇 她吻我又吻

當你變了這樣隨便 誰個又要吻

• I forgive U already... let it go...

• 佢今日同我講佢想浪子回頭 ~

• then U can give him a chance if U want

• 佢係一個唔值得愛嘅人

• 誰沒錯?原諒他吧!

• Kell 10:55pm apr 17, 2011 佢今日同我講佢想浪子回頭 ~

浪子回頭金不換~好事黎

• 大弟 replied at 2011-04-17 10:59 pm

-----------------------------------------------------------------

Kell 10:55pm apr 17, 2011 佢今日同我講佢想浪子回頭 ~

浪子回頭金不換~好事黎

=================================================================

但我恐怕又係佢嘅謊話~

• 如果你知道係唔值得愛既, 咁就唔好叉番隻腳落去喇, 唔係到頭黎又係自己痛苦

• Bell replied at 2011-04-17 11:02 pm

-----------------------------------------------------------------

如果你知道係唔值得愛既, 咁就唔好叉番隻腳落去喇, 唔係到頭黎又係自己痛苦

=================================================================

我但未抽過身出黎, 我望佢回頭, 等左近年, 而家等到, 但近年內發生過嘅事, 全是無數嘅傷害~

• 我但未抽過身出黎, 我望佢回頭, 等左近年, 而家等到, 但近年內發生過嘅事, 全是無數嘅傷害~

甘唔洗諗~

謝霆鋒金曲~

非...走...不...可

• 無人可以幫你選擇, 你自己憑感覺吧~ 沒有對與錯的...

• 你眼蓋脫了色彩 頸巾即將鬆脫下來

我在探聽誰像親你在懷內 可是你 心不會裝載

而我知身受其害 仍然在說都不必分開

應該早已沒期待 應該心死為何仍未放開

應該上要回來任你傷害

戀甚麼愛 你精彩 我悲哀(戀甚麼愛 你高山 我深海)

盼你性格會更改 始終苦等一個未來

你諷刺我人活於五十年代 不用再 得一個深愛

常痛哭躲在門外 誰人共你正在內 傳來聲聲喝采

• Bell replied at 2011-04-17 11:13 pm

無人可以幫你選擇, 你自己憑感覺吧~ 沒有對與錯的...

我想同返佢一齊, 但我直覺話比我知, 我嘅選擇又錯...

• 大弟 replied at 2011-04-17 11:12 pm

甘唔洗諗~

謝霆鋒金曲~

非...走...不...可

面對一個你愛嘅人, 可以忍心 非...走...不...可? 我真的可以嗎?

• 自己個心想點做就點做啦~ 如果在沒有傷害其他人既情況下...

唔好比自己有後悔/或者遺憾既事...呢個係我既經驗話比我知, 好多野錯過左就無得返轉頭

• Bell replied at 2011-04-17 11:19 pm

自己個心想點做就點做啦~ 如果在沒有傷害其他人既情況下...

唔好比自己有後悔/或者遺憾既事...呢個係我既經驗話比我知, 好多野錯過左就無得返轉頭

佢係個超錯嘅人, 我同番佢一齊, 我咪都變成超錯?

• 咁你咪走囉~ 無人迫你去或留, right?!

• 喺電台聽到一個訪問係關於EX~裏面話點解兩個曾經好相愛對方既人~當變成前度之後~竟然可以......

突然諗起好多野~

你又諗到幾多野呀~?

Log in to reply