想正常識個普通女仔,有禮貌用心就可以了,希望大定乜都可以傾下~

• 大家有無去過D新開既卡拉OK呀?

• msn開左都無人...

• 一到夜晚d鬼又黎...

• this reply is blocked by the thread creator at apr 23, 2011 6:23 pm

(唔係傾計搞事者唔會再理~

即係"自言言語copy野黎"同"只話人既人"~)

• 傾計都無乜人想?

• this reply is blocked by the thread creator at apr 23, 2011 7:39 pm

• 有無人想唱K呢~~

• hi~I can chat with u ma?

• this reply is blocked by the thread creator at apr 23, 2011 7:44 pm

• milkmother replied at 2011-04-23 7:42 pm

-----------------------------------------------------------------

hi~I can chat with u ma?

=================================================================

hi,當然可以啦~

今日有去邊玩嗎?

我係屋企休息咋^^

• I am the same...so bored....

• milkmother replied at 2011-04-23 7:48 pm

-----------------------------------------------------------------

I am the same...so bored....

=================================================================

咁妳平時有咩嗜好ga?

最近有睇戲嗎?

一齊食飯有個伴好嗎~

• this reply is blocked by the thread creator at apr 23, 2011 7:53 pm

• milkmother , 食飯未呀?

• haven't yet....so want to date someone go out...can I?

• milkmother replied at 2011-04-23 7:59 pm

haven't yet....so want to date someone go out...can I?

可以呀~

黎到成日有人幻想屈人,亂copy野黎~

好煩人...

msn傾下好嗎?

• 剛又有一叫iou既怪人add我.

應又係果d一個copy野黎既人.

問我「想識乜野朋友?」

我識朋友,唔明有"乜野朋友"於是我問「妳有乜野朋友??」,佢答「太多」之後就消失左...

網上咩人都有...

• 識下朋友女~

• 上網要小心d呀~

milkmother 知道嗎?

• 難得大家相識一場^^

• hi

• =.=長命topic

• Bonnie replied at 2011-04-23 8:48 pm

hi

妳好,食左飯未呀?^^

• corolla replied at 2011-04-23 8:52 pm

=.=長命topic

咁命喎,當然想承你貴言~

• 剛才有個add左我幾星期既人,同佢傾左好多自己野,佢之前話識耐d就熟可以交換電話之類,咁我等啦,見佢msn都同佢傾計,之後佢突然問返我係邊個...我當堂呆一呆...之後佢話仲要識耐d,傾傾下又話佢無朋友ga,佢識朋友同做人都唔見得光...佢話佢性格係有問題,所以同前bf拍左8年都散...

網上咩人都有...

• 大家傾下計啦~~

• 你米一樣有問題囉!

• 不怪 replied at 2011-04-23 9:50 pm

你米一樣有問題囉!

何解呢?^^

• 唔知做乜好~

• be_my replied at 2011-04-23 9:48 pm

剛才有個add左我幾星期既人,同佢傾左好多自己野,佢之前話識耐d就熟可以交換電話之類,咁我等啦,見佢msn都同佢傾計,之後佢突然問返我係邊個...我當堂呆一呆...之後佢話仲要識耐d,傾傾下又話佢無朋友ga,佢識朋友同做人都唔見得光...佢話佢性格係有問題,所以同前bf拍左8年都散...

網上咩人都有...

唔好諗住攞電話啦

好多女女都係想淨係係網上溝通

又唔傾電話又唔出黎見面架

• corolla replied at 2011-04-23 10:48 pm

剛才有個add左我幾星期既人,同佢傾左好多自己野,佢之前話識耐d就熟可以交換電話之類,咁我等啦,見佢msn都同佢傾計,之後佢突然問返我係邊個...我當堂呆一呆...之後佢話仲要識耐d,傾傾下又話佢無朋友ga,佢識朋友同做人都唔見得光...佢話佢性格係有問題,所以同前bf拍左8年都散...

網上咩人都有...

唔好諗住攞電話啦

好多女女都係想淨係係網上溝通

又唔傾電話又唔出黎見面架

第一,係人地話傾耐d俾電話ga,唔係我講.我只係過左幾星期後問佢,人地唔係你咁講喎!你幻想緊d咩呀?

第二,我講明識朋友,問清楚答哂我,你講乜「又唔傾電話又唔出黎見面架」呢?你`仲清楚過我地講過d咩??

第三,你睇左我講果段野仲亂話人,你目的係咩呢?

請講出事實,ok?

• 你唔單只傻仲有閱讀困難, cHing 意思係你所講?

• corolla ,

請你思考下自己講乜才發表意見可以嗎?

做乜屈我識朋友「諗住攞電話啦」?

另外我識朋友,d人話自己唔見得光,拖左幾星期之後話唔識我係邊個...係我問題定果個人問題呀?

我係識朋友唔似閣下識「又唔傾電話又唔出黎見面」既吹水fd,ok?

其實閣下有朋友的嗎?如有,咁你識「又唔傾電話又唔出黎見面」既人黎做咩??

請指教^^

• 冇眼睇你 replied at 2011-04-24 3:07 am

你唔單只傻仲有閱讀困難, cHing 意思係你所講?

咁佢幻想緊邊個「唔好諗住攞電話啦 」

佢同自己講緊野?

閣下閱讀ok嗎?^^

• 冇眼睇你 ,

第二

「好多女女都係想淨係係網上溝通

又唔傾電話又唔出黎見面架」

佢唔係扮了解講緊我朋友嗎?如唔係,咁佢講佢識既網上"又唔傾電話又唔出黎見面"既人,關我咩事呀?

如果係,事實我識既朋友根本唔係佢口中咁講,咁佢幻想黎話d咩呢?

• 冇眼睇你 ,

問下都是識"又唔傾電話又唔出黎見面,唔見得光"同"只諗住攞電話"之人嗎?
    了解下^^

• 點解而家d人同人要咁假既,連話人都講唔出真的東西要講假野...
    唔通而家無人會有真摰既感情.
    只識包裝自己...互相比較...互相攻擊...逃避面對...缺乏思考...
    唉...

• 是旦喇, 我睇到上面位CHing個意思, 你睇唔到, 我都冇法, 你真係有D問題!

• 「人善天不欺」《金雞2》
    ^^

• 冇眼睇你 replied at 2011-04-24 3:18 am

是旦喇, 我睇到上面位CHing個意思, 你睇唔到, 我都冇法, 你真係有D問題!

請問你睇到d乜,我睇唔到d乜呢?

係add我個人話識耐d俾電話,過左幾個星期我問佢都識左一排,佢問唔知我乜水,佢話自己做人唔見得光.

另外上面問左問下一d野~

• 真係唔知點同你傾計或溝通, 早D瞓喇, 老兄

• 一齊傾下,睇下大家有咩睇法~

• 冇眼睇你 replied at 2011-04-24 3:24 am

真係唔知點同你傾計或溝通, 早D瞓喇, 老兄

你講緊自己喎~

有時d野諗清楚d先講,咁咪唔會落唔到台囉~

"謹言慎行"就係啦^^

• 仲有"怪人"出動...

• 起碼"冇眼睇你"兄都會講到野,但果一個"怪人"就只會copy同自言自語~

所以好明顯所有"copy同自言自語"都是同一個人,目的是以為咁就勁d.

大家有目共睹~

• 網上人物奇異萬千,"怪人"與"怪責人"者,令人更覺:

「亦未見得得失影響心情

難道你天生很好勝」

學會,你會嗎?^^

• 另外,大家都睇到,"怪人"只會copy同自言自語既原因,是因為佢講唔出任何事實.所以不敢正面傾談,只可自制幻想及假象.

但幻想及假象,是會隨住時間俾人睇穿的.

• 朋友, 希望你係真有心去搵你想要的朋友或女朋友!

• 1.而且呢一個"怪人"出現係有一個返工時間ga,佢應該工作時唔可以上網.只在晚上出現,而常於9~11pm後出現,應該不是普通文職工作,不過此"怪人"都應該常用電腦,因為佢成日搵d野黎copy.

2.佢咁留意she既事,應該成日上黎識人同人傾計,下次留意常留言常同"怪人"發言既隔間時間,應該可以發現一些東西^^

3.此怪人心理是認為自己俾人害過的,無論因為什麼原因.所以現在要咁害下人.

4."怪人"通常在3~4am消失,按照休息時間,如連續幾日都係咁出現,佢應該不是返朝九晚五工作既.

• 冇眼睇你 replied at 2011-04-24 3:40 am

朋友, 希望你係真有心去搵你想要的朋友或女朋友!

我咁有心機打咁多野,你睇下呀~

講2句都好呀~

謝謝!

Log in to reply