離開,是為了回來

• of course... 你大把空間靚仔啲啦...通常進步奬都係成績唔好啲學生囉架啦....明 ge...

=================================================================

身材系好左,不過把口仲系甘臭死喇.......

=================================================================

唓... 我只係口直心快...你唔好人身攻擊囉...

經我深入了解,関鍵吾系口直心快,,,而系你吾經大腦至真..wakakakaakak!!!!

• =================================================================

我的一次係好耐架喎...要哂你成晚架喎...得唔得先?

嘩..你咁勁..

我諗半次都頂你唔住啦..><

• kary replied at 2011-03-13 11:14 pm

-----------------------------------------------------------------

既然你知道吾岩,,,就系甘意罰你系度呻吟三聲la...吾姣吾收貨ga!!!!!

咁你又考起我..

要搵人教教我先.^^

你想揾邊個教先?

女教就上堂多..

男教就實習多..

• kary 我訓覺中意... 唔著架喎... =p

pig, 都叫左你唔好人身攻擊囉... 唔經大腦係你 jar... 仲話同人修補關係...

• the_kiki_u_know replied at 2011-03-13 11:21 pm

-----------------------------------------------------------------

kary 我訓覺中意... 唔著架喎... =p

pig, 都叫左你唔好人身攻擊囉... 唔經大腦係你 jar... 仲話同人修補關係...

我都吾想架!

只糸一聽見kiki個朵甘響自然就緊張起上黎.....

• =================================================================

你想揾邊個教先?

女教就上堂多..

男教就實習多..

我都唔知點好..不如罰第二樣啦

一係搵人代我呀..?

the_kiki_u_know 11:21pm mar 13, 2011

kary 我訓覺中意... 唔著架喎... =p<<<<<咁岩既..我喜歡睇人地唔著

• OrangeGhost replied at 2011-03-13 11:03 pm

thks ur support lady_lady

一下係唔夠架,我最低要求都要每日幾下架,你快d排過下你個time table啦haahaa

咁個party既theme係睡衣好無先?高唔高興先?

我真係想搞個睡衣派對喎!

• Lady_lady replied at 2011-03-13 11:27 pm

OrangeGhost replied at 2011-03-13 11:03 pm

一下係唔夠架,我最低要求都要每日幾下架,你快d排過下你個time table啦haahaa

勁支持!

• hey hi tinga

佢地無嚇親你嘛?等我同你傾下計先

嗱kiki今次堅睡衣派對喇好無,我平時著晨褸,擔住支雪茄,手玩健康球咁樣既

你又會點著呀?

• 板主..

你真偏心...

哼.....

• kary, 咪係...好應同...勁偏心...

orange, 你呢個好似係事後 look 多啲喎...

pig, 你咪扮嘢啦... 緊張?

• Lady_lady replied at 2011-03-13 11:27 pm

============================================================

係真既話咁就好喇,比d意見吖

唔駛留鬚既~:p

OrangeGhost replied at 2011-03-13 11:03 pm

係咪係你家搞先? =p

• 新朋友梗係要招呼下先啦,咪咁啦

你地個個我都錫!!個個都有身家分!!

• 哈哈哈...

你既身家...

只怕得6 毫咋...嘻嘻

• 都仲有多d既...zip左係d隱敝地方你唔知者

• OrangeGhost replied at 2011-03-13 11:43 pm

新朋友梗係要招呼下先啦,咪咁啦

你地個個我都錫!!個個都有身家分!!

有你呢句...咁我今晚有覺好訓啦...

nite nite...

有你呢句...咁我今晚有覺好訓啦...

nite nite...

晚安...kiki

• .zip左係d隱敝地方你唔知者

咁你d二奶.三奶要搜下你身先得..

唔係點知到時有幾多分

• 3月14日

白色情人節快樂..^^

祝大家有情人甜甜蜜蜜

單身既活得精彩...^^

• 橙鬼現身~

she女們有多個選擇啦!

• hey ladies,係時侯學定喇gogogo

咁你實問咁男既點先,咁我可以話你聽,個個都成碌綱柱棟係度,梗係轉跳pole dance啦haahaa

• 禁似賓賓星期日係皇后像跳舞?

• ck

你笑到我死啦

哈哈哈

板主..

我短髮跳唔到佢地咁..長髮跳先好睇嫁

• hey hey 314情人節快樂!!

話時話點解叫白色?

喂喂ck,去邊玩黎咁夜呀?

• kary我特准你帶假髪,fing到過對面海就perfect喇

ck乜而家皇后像咁好睇架?咁等我識下佢地先

• fing到過對面海就perfect喇

耶...想笑死我咩...

重有個問題係最後(第4 堂)好似要跌帶同夾胸

我做唔到啦..跳唔到俾你睇啊

嘻嘻..^^

• 有啲賓賓幾有睇頭.

星期日你得閒去皇后像睇睇,保證有意外收穫!

• 你居然睇埋個幾堂?好好學喎你

唔緊要啦,盡人事啦

• 咁無辦法喇,ck拍哂心口推介,睇黎要去走一走,睇一睇喇

• ck...

你都幾留意賓賓喎..^^

有無你岩心水先..?

• hey hey 314情人節快樂!!

話時話點解叫白色?

情人節是在2月14日,白色情人節即每年的3月14日。在日本,女性會在2月14日情人節的時候送禮給心儀的男性,而收到禮物的男性,男方也對女方有好感或情意則會在3月14日回禮表示彼此心心相印。如果男方對女方沒有感覺,只要不回禮,便表示婉拒了。亞洲部份地區的年輕人亦會慶祝這個節日。 最早誕生於1977年,由日本福岡市博多區的甜點(菓子)製造商「石村萬盛堂」所發起,以鼓吹男性應該要回禮給女性,作為促銷糖果的手段,節日最早稱為「糖果贈送日」。自1980年起,因為糖果所使用的砂糖是白色,所以改稱為「白色情人節」。但不久後 ,巧克力製造商發現他們也可以在這個節日中獲利 ,因此也開始促銷白色的巧克力。現在 ,日本男性在回禮時 ,除了糖果與白巧克力之外 ,還包括其他各種禮品。

• kary>

我唔係鍾意賓賓.間中留意吓啲賓賓.

賓賓有兩類: 一)晚上出來威嘅賓賓.

二)星期日係皇后像威嘅賓賓.

其實我鍾情港女.

• 咁得意...又比d公司諗到d咁既理由...

• 早晨呀,唔知有冇人呢?

• 別離就是為了相聚

• 相聚總離不開別離

• 黯然銷魂者,唯別離而已.

• 別離又未必一定負面既

有d人,吾見好過見......你明架喇..^^

• kary replied at 2011-03-14 12:45 am

hey hey 314情人節快樂!!

話時話點解叫白色?

情人節是在2月14日,白色情人節即每年的3月14日。在日本,女性會在2月14日情人節的時候送禮給心儀的男性,而收到禮物的男性,男方也對女方有好感或情意則會在3月14日回禮表示彼此心心相印。如果男方對女方沒有感覺,只要不回禮,便表示婉拒了。亞洲部份地區的年輕人亦會慶祝這個節日。 最早誕生於1977年,由日本福岡市博多區的甜點(菓子)製造商「石村萬盛堂」所發起,以鼓吹男性應該要回禮給女性,作為促銷糖果的手段,節日最早稱為「糖果贈送日」。自1980年起,因為糖果所使用的砂糖是白色,所以改稱為「白色情人節」。但不久後 ,巧克力製造商發現他們也可以在這個節日中獲利 ,因此也開始促銷白色的巧克力。現在 ,日本男性在回禮時 ,除了糖果與白巧克力之外 ,還包括其他各種禮品。

明白了~

• 債主~~

• 黎緊仲有黑色情人節,

一年四個情人節.

死未

• MC

你d債還晒未? 情債ar.........

• what is 黑色情人節?

• 有100年年期,慢慢囉!唔駛急~~

• 自暴自棄的吟遊詩人 replied at 2011-03-14 11:52 am

黎緊仲有黑色情人節,

一年四個情人節.

死未

我諗緊,如果系四個情人....吾系四個情人節...

仲死!!!!

• 聚separate有時

• 我諗緊,如果系四個情人..

<< sam gor 難到你 mei?

• Mr_MC replied at 2011-03-14 11:56 am

有100年年期,慢慢囉!唔駛急~~

吊住好咩?

不如一鋪還晒,就當光棍一條再開始過la!

• Appleforjuly replied at 2011-03-14 11:58 am

我諗緊,如果系四個情人..

<< sam gor 難到你 mei?

你睇賭王.....有版睇喇!!

早午晚轉到頭都暈...

Log in to reply