點解she女成日比人數,又比人稱為豬扒?

• 呢度太高level,唔適合我

see you

• 我都想公開佢個msn account

之不過呢個人至少有兩個msn,已冇再online

仲有...佢地係一班人聯群結黨,當有人踢爆佢地,就又黎呢招話人係幾個人分身,等件事無人留意佢地就繼續消遙法外

• 火地獄火 replied at 2011-02-13 2:21 am

冇人自cut米路咁笨seven,答案係咁簡單

=================================================================

你明咁又點,可惜冇人明呢班人唔想斷米路呢

• 火火~~

沖個涼返黎居然見到你~

• Gal 2

U collect skin la

what a so obvious FAKE story ar!!!

fxxk off la

Bitch!

• gal2 replied at 2011-02-13 2:19 am

-----------------------------------------------------------------

此地無銀三百両

平時好少見呢個YiuMingAman出黎,點解今次咁有熱誠既,唔通有人身有屎?

=================================================================

唔好癲啦..我係咩你喜歡點講就點講啦..

我留埋msn比你又點話..你都留喺呢個post吖..咪話我睇死你唔敢啦..

add我..無任歡迎..

[email protected]

• YiuMingAman replied at 2011-02-13 2:52 am

-----------------------------------------------------------------

gal2 replied at 2011-02-13 2:19 am

此地無銀三百両

平時好少見呢個YiuMingAman出黎,點解今次咁有熱誠既,唔通有人身有屎?

唔好癲啦..我係咩你喜歡點講就點講啦..

我留埋msn比你又點話..你都留喺呢個post吖..咪話我睇死你唔敢啦..

add我..無任歡迎..

[email protected]

我msn有cam,邊個想知我喺邊個隨時add我..

好過喺呢度連相都無就作故仔.

• 咁我又覺得作故仔呢樣野同相唔相冇咩大關係既,

不過咁,我係女都唔太信呢件事。

但係咁,我絕對相信係SHE入面的確有班咁既衰人,

我聽都聽唔少

• 咁樣唱來唱去SHE遲早摺~~唉

• 是非地嘛,太陽底下無新事

• 一個豬扒THREAD,居然撞到唔少舊人,真係世界真細小

• 如果D人胸襟闊D,大家都好玩D~

• AngelaLucifer replied at 2011-02-13 3:01 am

咁我又覺得作故仔呢樣野同相唔相冇咩大關係既,

不過咁,我係女都唔太信呢件事。

但係咁,我絕對相信係SHE入面的確有班咁既衰人,

我聽都聽唔少

你講得好中肯,即係話佢連相都懶得整囉.

重要死撐嗰吓高深莫測嘛..!

• 我都唔明,但係我望都望佢講大話。

如果唔係,條女都好慘下,真人真事既話

就請C CHING高抬貴手一下,

人地話晒都係女仔,仲話自己幾靚下架嘛,

咁俾人輪,好可憐既,仲要唔知俾幾多人輪左

我呢D扒妹,就唔識講呢D故仔啦

• AngelaLucifer replied at 2011-02-13 3:11 am

我都唔明,但係我望都望佢講大話。

如果唔係,條女都好慘下,真人真事既話

就請C CHING高抬貴手一下,

人地話晒都係女仔,仲話自己幾靚下架嘛,

咁俾人輪,好可憐既,仲要唔知俾幾多人輪左

我呢D扒妹,就唔識講呢D故仔啦

AngelaLucifer,你咁識講嘢嘅.!

你咁講..人哋咪會諗到..

幾靚女...比人輪...唔報警...係咩理論...???

我都留咗msn,佢都唔敢add我,

• 呢D野唔係我講架。。你講咋

我真心同情呢位靚女既C姐架

人地講得出黎俾人輪,唔通你想人地又貼相又SHOW NICKNAME咩

係我地呢D扒妹,一係唔出名,一係薄有名氣既人先會係度SHOW晒

名有相有MSN咁既啫

• if the story is true, the guys have committed a serious crime, the girl should report it to the authorities. She.com has his info, locating him should not be difficult.

• If replied at 2011-02-13 3:30 am

if the story is true, the guys have committed a serious crime, the girl should report it to the authorities. She.com has his info, locating him should not be difficult.

首要條件係,個故事係真既話

• AngelaLucifer replied at 2011-02-13 3:25 am

呢D野唔係我講架。。你講咋

我真心同情呢位靚女既C姐架

人地講得出黎俾人輪,唔通你想人地又貼相又SHOW NICKNAME咩

係我地呢D扒妹,一係唔出名,一係薄有名氣既人先會係度SHOW晒

名有相有MSN咁既啫

都有人問過我點解show張相咁勇,乜頭像唔係比人放相架咩.???

留msn係比人知道佢講嘅嘢有幾真.?我又係衰人囉...咁...!

乜喺she.com呢度唔出名就唔可以留言架.?

要薄有名氣先可以有相有msn嗎.?

版規無咁寫喎..

呢次到我唔明嘞..???

• 係呢度,個個都唔係真人黎架啦,

有幾個會留NICKNAME,留MSN,SHOW相先

唔係話要點先可以SHOW,而係D咩人先肯SHOW

當然可以知既就係,講故佬肯定唔會SHOW囉

• AngelaLucifer replied at 2011-02-13 3:42 am

係呢度,個個都唔係真人黎架啦,

咁我明嘞..即係話呢個故事已經完結..

劇終.

• 係呢度, 個個都係唔係真... 包括我, 但, 我係唔想的

• 佢個人去左邊都唔知,咁可以叫人信得幾成先。。。

• AngelaLucifer replied at 2011-02-13 3:42 am

係呢度,個個都唔係真人黎架啦,

我覺得, 做人要好好保護自己, 係呢度傾計都要

講真, 我都唔會叫人show相

要好傾既, show相意義不大

• 講古佬點解一定唔會show相? 幾十年朋友, 又或者老公老婆都一樣可以呃你.

耳聽三分假, 眼看未為真!

• 所以話呢,我都唔問人拎相,都唔SHOW相既,要識既咪行出去囉

真人總比相好掛?!不過呢,呢度D人都係中意睇相認人,

我又唔係要約人做D乜,自然唔駛啦。

• AngelaLucifer replied at 2011-02-13 3:54 am

所以話呢,我都唔問人拎相,都唔SHOW相既,要識既咪行出去囉

真人總比相好掛?!不過呢,呢度D人都係中意睇相認人,

我又唔係要約人做D乜,自然唔駛啦。

我係she都識到既朋友, 都係無show相, 交換msn, 傾熟左先

• 我係SHE真係識到朋友,都係D之前識落既比較多

唔係話冇既,但係少囉。。

再唔係就係D第二個圈子既人,咁岩又係SHE玩

撞到果種

• AngelaLucifer replied at 2011-02-13 4:00 am

我係SHE真係識到朋友,都係D之前識落既比較多

唔係話冇既,但係少囉。。

再唔係就係D第二個圈子既人,咁岩又係SHE玩

撞到果種

始終she既人, 9成都係有機心的...

Angela 你要小心~

• 講真,識到果D唔係索K就係搵女上床,

再唔係就係好似版主講果D衰人,

淨返少少都有好人,我都識到幾個,但係呢。。

始終衰既都係比較多

搞到D女仔真係好既都走晒

我都好少黎SHE玩

• AngelaLucifer replied at 2011-02-13 4:06 am

講真,識到果D唔係索K就係搵女上床,

始終衰既都係比較多

我都好少黎SHE玩

又講真呀, 都係供求既問題

就係因為有人係度搵到, 結果就開始有更多人黎搵

更多人黎搵, 結果又真係可以繼續搵到, 又會引多一班人黎搵

結果咪攪到而家咁

• 唉,以前呢度單純好多

• AngelaLucifer replied at 2011-02-13 4:19 am

唉,以前呢度單純好多

無計啦, 唯有花多d時間, 打十二分精神, 去睇清楚對方

PS:頭先唔記得改名tim, 哈

• 冇所謂啦~

好夜啦喎,仲唔訓既?

• AngelaLucifer replied at 2011-02-13 4:23 am

冇所謂啦~

好夜啦喎,仲唔訓既?

收工無耐, 又好耐無上過黎, 所以睇下仲有冇人認得law...

都唔多訓了, 你呢咁?

• 我都差唔多啦~好啦咁,早抖啦你

情人節快樂!

• AngelaLucifer replied at 2011-02-13 4:32 am

我都差唔多啦~好啦咁,早抖啦你

情人節快樂!

早抖呀~~ 希望下次仲同你傾到計, 哈~~

• email咗你啦!賤格!

add完你咪又係用第二個account害人!

半夜三更D人去晒訓任你講乜都得啦!

• 去備案啦, 點知佢地有無影妳相?

• If replied at 2011-02-13 1:40 pm

去備案啦, 點知佢地有無影妳相?

件事係舊年9月發生,過咗差唔多半年

唔係我都唔會咁平靜喺度講番出黎

情況對我好不利,備唔備案等我再考慮,揚咗出去我都唔想

• AngelaLucifer replied at 2011-02-13 4:06 am

講真,識到果D唔係索K就係搵女上床,

始終衰既都係比較多

我都好少黎SHE玩

咁我屬于邊種?

kakaka

Log in to reply