有無人安慰下我??=[

• 咁又唔係..會同枱食飯..但無計傾..

有時一個人都唔錯..我而家就想一個人..

起碼可以想喊就喊..

• 同我差唔多, 同台食冇野傾....

想下d開心事, 又或者安排下多d時間去睇佢?

• 我唯一係同丫妹感情好..丫媽又走左..

去探佢我話唔到事..佢屋企人唔比我去探..係近呢個月唔知做咩話每個月比一次我探..但係要等男友安排邊日去..探完仲要向佢地報告..-.-

• luvchloe replied at 2010-12-24 6:40 pm

-----------------------------------------------------------------

我唯一係同丫妹感情好..丫媽又走左..

去探佢我話唔到事..佢屋企人唔比我去探..係近呢個月唔知做咩話每個月比一次我探..但係要等男友安排邊日去..探完仲要向佢地報告..-.-

=================================================================

可能佢本身已經唔安定d情緒, 係見完妳之後有改善....

咁雖然佢家人唔太喜歡妳, 但都想佢地個仔好,

至少妳係好有用架, 唔好灰心

• 唔係啦..男友都比佢迫到埋牆..男友入左去之後佢地話約我出去傾計..點知鬧左我兩個幾鐘..之後又打電話黎鬧我..之後又話約我出去..其實搵個有黑底既人黎恐嚇我..男友知道左但又幫唔到我都好唔開心..如果佢地想個仔好就唔會咁..

• 佢地一定想個仔好, 但唔一定識用最適合既方法....

而妳bf一定係想妳好, 唔論係叫妳係身邊或者叫妳走都好, 出發點都係為妳好(至少妳要咁去想, 去支持自己同埋佢)

相愛其實要對過世既係妳2個...撐住呀

• 你都講得有道理既..佢地覺得係我害左男友..所以咁對我..而男友出發點真係為我好既..佢叫我搵第二個果時佢自己都眼濕濕..我從來未見過佢喊..

• 冇人想同心愛既人分開, 証明佢都好有悔意啦

妳係對佢好對佢有信心既, 都唔好氣餒, 比個心佢睇妳對佢有幾好...

半年好快過, 過完冬就春天架啦

• 夜鬼 replied at 2010-12-24 7:05 pm

-----------------------------------------------------------------

冇人想同心愛既人分開, 証明佢都好有悔意啦

妳係對佢好對佢有信心既, 都唔好氣餒, 比個心佢睇妳對佢有幾好...

=================================================================

但唔知係咪太耐無見..我個半月無見過佢..只係靠寫信聯絡..我覺得佢愈黎愈唔緊我..

• luvchloe replied at 2010-12-24 7:08 pm

夜鬼 replied at 2010-12-24 7:05 pm

但唔知係咪太耐無見..我個半月無見過佢..只係靠寫信聯絡..我覺得佢愈黎愈唔緊我..

佢可能唔習慣咁即...妳唔好太多心啦, 不如盡心d對佢好

• 夜鬼 replied at 2010-12-24 7:11 pm

luvchloe replied at 2010-12-24 7:08 pm

夜鬼 replied at 2010-12-24 7:05 pm

佢可能唔習慣咁即...妳唔好太多心啦, 不如盡心d對佢好

我有一晚12點幾同老豆鬧交走左出去公園飲酒..我寫信同佢講..佢回信比我一句都無提到..佢都唔擔心我既安全..

• Cheer up...be strong & tough!

My bf left me few days ago.

• Sexy Angel replied at 2010-12-24 7:14 pm

Cheer up...be strong & tough!

My bf left me few days ago.

thz..u cheer up too..=]

• 可能佢有機會係唔關心妳, 但又有可能佢係入邊受緊苦...都唔奇呀

其實妳而家可以做既係信佢, 同埋盡妳最大既努力去關心佢....

如果唔係, 一早佢叫妳走時妳就已經走左了....

• 我好努力了..日日都寫信比佢..盡量tum佢開心..

無論佢點都好..我都唔會走..我只想做佢既新娘..

• 妳肯堅持就ok, 唔理姒後點或者如唔如願,

妳果部份已經對得住佢同自己有餘 :)

有咩唔開心既, 上來見到妳既一定同妳傾幾句, 加油啦

• 希望我既堅持可以成功啦..多謝你丫..你好好人..=]

• 凡事睇開d就ok啦,Merry christmas!

• Merry X'mas~~

• luvchloe replied at 2010-12-24 7:34 pm

希望我既堅持可以成功啦..多謝你丫..你好好人..=]

到時妳比幾個未有bf既姐妹我識我就開心死...哈哈

人唔係身邊, 但心心相印就好

加油啦, 妳唔好聽lonely xmas, 留番比我聽啦

Log in to reply