個個都搵silm girl, 肥人無人要

• 所以使咩講幾多磅呢,
    <br>都係個數字姐!!

• doggod replied at 2010-12-23 1:18 am
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>人妻
    <br>其實有番五呎2-3
    <br>120-130都ok...有小小肥lo...都幾好
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>可惜我係肥人妻呢...唔會啱你口味架啦
    <br>

• 事實上出到黎多數享受到的都係男人
    <br>因為太少女人容易有高潮
    <br>但男人好易有

• roy
    <br>又啱喎...或者300先頂得住

• 肥師奶 replied at 2010-12-23 1:20 am
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>事實上出到黎多數享受到的都係男人
    <br>但男人好易有
    <br>=================================================================
    <br>
    <br>agree x 100000
    <br>

• 人妻
    <br>傾下計之嘛...唔係啱唔啱
    <br>130磅...C級...都唔係過份ar
    <br>攪野都想有波玩下...如果A 級...算把la
    <br>攪野就攪野...唔好多手...哈哈

• 肥師奶 妳好難有高潮咩? 想試下令妳有添

• 肥師奶
    <br>個男人唔令妳HIGH , 唔好比佢入!! HAHA
    <br>

• 肥師奶 男人用口舔西妳有冇反應/高潮? 我喜歡前戲耐D 等女人進入狀態先插入

• 我都搵返個高大靚仔又有錢的情人
    <br>不過肥妹係無得選擇的....

• 肥師奶 replied at 2010-12-23 1:20 am
    <br>但男人好易有
    <br>但男人搵到SP/SL既機會又少過女人好多啫.....

• 肥妹 我又無錢又唔英俊 無機會吧

• 其實出到黎...睇下好唔好彩
    <br>自已男朋友或者老公都未必一定有高潮
    <br>第一次無..休息下..第二次咪做多D前戲...再換多兩個花式
    <br>第二次實耐過第一次...咁都無高潮..都無計
    <br>可況唔係一定有高潮先叫做滿足...個過程享受都幾正

• doggod replied at 2010-12-23 1:24 am
    <br>人妻
    <br>
    <br>你講到咁都好有要求啦
    <br>咁預祝你搵到個啱架囉
    <br>

• doggod 女人都要享受架嘛 唔係個個咁想享受過程咋 出黎玩當然想有高潮喇 女人係想要乜你都好似未知

• 個個男人都話喜歡前戲, 最後都係心急入架
    <br>唔係搞嘢
    <br>講msn啦...心急到每次傾都係約出黎,
    <br>真係覺得好心急囉

• 人妻 1:30am dec 23, 2010
    <br>
    <br>doggod replied at 2010-12-23 1:24 am
    <br>人妻
    <br>
    <br>你講到咁都好有要求啦
    <br>咁預祝你搵到個啱架囉
    <br>
    <br>_____________________________________
    <br>我咪話佢好鬼高要求, 但又以為自己無要求囉

• 女人要黎錫,
    <br>唔係只要黎插嘛

• 人妻 1:32am dec 23, 2010
    <br>個個男人都話喜歡前戲, 最後都係心急入架
    <br>唔係搞嘢
    <br>---------------------------------
    <br>
    <br>一腳伸佢落床!! HAHA!!
    <br>

• 唉 我要求唔高架 真係好喜歡前戲搞到女人出好多水先入架 相信我喇 63034494 eric 電話傾喇 有興趣的女士打俾我吧

• 人妻 replied at 2010-12-23 1:23 am
    <br>肥師奶 replied at 2010-12-23 1:20 am
    <br>但男人好易有
    <br>
    <br>agree x 100000
    <br>我唔會將享受定義係有無高潮度
    <br>
    <br>唔會將一D事講到邊個享受邊個多
    <br>
    <br>事實成條THREAD 真相甘講,你又要人接受到你,唔接受到你又講男人乜乜77
    <br>
    <br>你都食心又食樣啦,你都識揀順眼既野啦.
    <br>
    <br>人人都明白好多人為左要:有理會理KEEP到連絡先<--去做架啦
    <br>好多人都明係咩一回事.仲埋怨乜呢.
    <br>SL/SP/XXYYZZ,特別係度識既,真心粗魯講句
    <br>
    <br>男人:姐姐我都要對你識起頭呱.最低限度
    <br>女人:哥仔.我都要見到你我有性沖動架

• 個個男人一ADD我就問我3圍
    <br>搞到我好似援交咁

• 搵女情人
    <br>樓主都講明自已200磅la...你都話要約人出黎打patpat
    <br>老實講...你真係插得落
    <br>你知唔知自已想要咩...狗公

• tim_tim replied at 2010-12-23 1:34 am
    <br>人妻 1:32am dec 23, 2010
    <br>個個男人都話喜歡前戲, 最後都係心急入架
    <br>唔係搞嘢
    <br>---------------------------------
    <br>
    <br>一腳伸佢落床!! HAHA!!
    <br>
    <br>唔洗伸落床啦
    <br>根本唔會上到床
    <br>

• 搵女情人 replied at 2010-12-23 1:34 am
    <br>唉 我要求唔高架 真係好喜歡前戲搞到女人出好多水先入架 相信我喇 63034494 eric 電話傾喇 有興趣的女士打俾我吧
    <br>無la la 留電話既.....好心急下喎~

• 肥妹
    <br>咁妳ADD 我睇下我會唔會問丫! HAHA!!

• 人妻 1:36am dec 23, 2010
    <br>唔洗伸落床啦
    <br>根本唔會上到床
    <br>----------------------
    <br>
    <br>咁唔好咁忟啦,
    <br>為D咁既事嬲唔抵嘛
    <br>

• 呵呵 留電話都無用 算喇 都係吹下水算囉 搵女真係難 有老公的更難約/傾電話

• Roy replied at 2010-12-23 1:36 am
    <br>搵女情人 replied at 2010-12-23 1:34 am
    <br>唉 我要求唔高架 真係好喜歡前戲搞到女人出好多水先入架 相信我喇 63034494 eric 電話傾喇 有興趣的女士打俾我吧
    <br>
    <br>所以咪話囉, msn都無心機傾...
    <br>點會打俾佢呀?

• 咁都話好高要求...唔通出到黎見到舊肥豬肉
    <br>又無波...又唔整下自已...污糟糟咁都照食
    <br>食得落個D...人妻都識講la...狗公黎ga
    <br>咁我係人...有小小要求好正常

• 搵女情人 replied at 2010-12-23 1:34 am
    <br>
    <br>----------------------------------
    <br>佢個名應該係搵女上床...哈哈

• 人妻
    <br>你咁夜點唔瞓..
    <br>你老公喇....?

• 女人想要時 男人求其交功課 自尊心好受傷害 我都明白既

• 肥師奶...
    <br>有你鐘意個D...有埋電話..仲唔打比人約出黎
    <br>做好耐前戲...錫到你出晒水先入
    <br>咪笑能死人la

• Anthony replied at 2010-12-23 1:41 am
    <br>人妻
    <br>你咁夜點唔瞓..
    <br>你老公喇....?
    <br>
    <br>佢瞓左
    <br>

• 咸魚青菜, 各有口味,
    <br>大家都無謂咁執著,
    <br>況且DOGGOD, 我地男士們讓下D女士,
    <br>咁至有機會識到你想要果D嘛!!

• Doggod 你覺得好笑咪笑囉 每個人喜好唔同嘛

• doggod replied at 2010-12-23 1:43 am
    <br>肥師奶...
    <br>咪笑能死人la
    <br>
    <br>你又唔啱啦, 你又唔係佢, 點知人哋前戲做唔到呢?
    <br>做人留一線好..

• tim tim
    <br>無lala比人話人辨喎...火都黎埋
    <br>大家討論下jer..唔係鬧 9我ar
    <br>你係男人...你覺得我要求係咪好高先

• 我鍾意肥嫁~

• dogged, 我無鬧9你阿
    <br>

• doggod 1:46am dec 23, 2010
    <br>tim tim
    <br>無lala比人話人辨喎...火都黎埋
    <br>大家討論下jer..唔係鬧 9我ar
    <br>你係男人...你覺得我要求係咪好高先
    <br>-----------------------------
    <br>
    <br>PASS!! HAHAHA!!
    <br>總之呢個世界你揀人, 人亦可以揀你啦
    <br>我都比肥妹REJECT 過架!! HAHAHA!!

• 唔使勞氣喎 各人有不同要求嘛 傾下計吹水姐 唔想吵架 好快聖誕喇 開心D喇

• 人妻
    <br>你都識講個D係狗公la
    <br>拿拿聲飛出黎...電話都有...心急成咁...
    <br>我都係人小我...我小人

• SEX版一直有D通病..就係D女唔知道好多野係自己攪到自己傷心.
    <br>
    <br>唔係人地令佢地傷心.
    <br>
    <br>有D人,上到黎.感覺好有皇后感.就係因為有關係<可能性>既原因係SEX版
    <br>
    <br>好啦,到佢地開始自信起黎,<--好聽既講法
    <br>
    <br>但得到係結果人身及心靈受傷,佢地開始又矛盾.上到黎大把仔撩
    <br>
    <br>仲一邊享受虛偽成為<焦點>假象,一邊仍有期盼性質既>或者 也計 可能
    <br>
    <br>現實坦白白不好過.起碼小出錯
    <br>網上假惜惜更難過.傷心又更多
    <br>

• 咁多人妻未訓既?~呵~~~D老公去哂邊?~

• 肥師奶 打電話俾我傾下計好唔好呀?

• D 老公咪訓晒LAW!!

• <br>人妻 1:45am dec 23, 2010
    <br>
    <br>doggod replied at 2010-12-23 1:43 am
    <br>肥師奶...
    <br>咪笑能死人la
    <br>
    <br>你又唔啱啦, 你又唔係佢, 點知人哋前戲做唔到呢?
    <br>做人留一線好..
    <br>--------------------------------------------------
    <br>
    <br>好簡單...佢覺得中意肥過130磅的男人就係狗公囉
    <br>佢覺得男人對肥女人有性趣係好能好笑的一件事

• 無錯, 瞓晒,

Log in to reply