個人thread一條

• 純為識女and同識既朋友連絡
    識我既都知.我唔like攪無謂網上吹水或網友.

so.見講明,免得影響各位美女既保貴時間

本人唔係漁夫,唔用散網再日日歉住電腦吹水睇邊條女ko為止果隻

當然我明白總有人like呢套.認為所謂<肯花時間>.既錯覺

時間我會花.只會花係岩key成為spl既人身上.

感覺.無論係咩關係.都要有既情節.唔會由所做既事感受到.

識既fd~知道我最近唔得閒,無時間打電話,唔係急事,
    有2句想搵我講既.就留低啦~

[email protected]

對性呢一樣野真係有d化.
    出黎<玩>表面誰是獵人誰是獵物.其實,真相心中有數

• long time no see

• mane9269 replied at 2010-11-18 1:23 am

-----------------------------------------------------------------

long time no see

=================================================================

SO!?and who au?

• 最近好無精神

• 過黎say 個 hi ~

• ~藍莓~ replied at 2010-11-22 1:30 am

-----------------------------------------------------------------

過黎say 個 hi ~

=================================================================

HI~

• 我又入黎~~~

• ^Candy^ replied at 2010-11-23 11:27 pm

我又入黎~~~

幾時有空?

• 終於有假放下...

• 加姐.其實最近我又同過f妹連絡左.

有日仲陪左1日.但總覺得最後都係以性為先,

甘我先可以同佢連絡=.=

其實當然我好玩得,可能我講d野出黎,一定有人感覺以為哂命.

但講真,事實情況係.感覺自己俾人當左係一個如果想要性.就會搵我既人.

事實sex版太多假象.男性以為自己是獵人最後只是獵物.

見面時間,女方call自己比例多過自己call佢見

最近有一句聽到既金句.男人多情,花心,長情.女人專情,小心,絕情

• 咁你即是想搵咩?

• end up still want to sex with girl

• SweetChibimaru replied at 2010-11-25 2:10 pm

咁你即是想搵咩?

上得黎都係果d啦.想要姐,唔係須要

好難去講要d咩.總知我唔係性工具啦.

搵個感覺穩定既都ok.

呢加同前任spl 都唔知點甘.佢已經無係she

不過佢呢加生活充實.只係想要果陣會搵下我.

我都為佢開心既.多有益活動唔使亂識人ma

• megahk01 replied at 2010-11-25 2:34 pm

end up still want to sex with girl

=================================================================要昆一個人,或無須搵妓女,但只係要<上床>呢個玩意

唔使上黎開post都可以.識我既都感覺到.

床上活動呢d,已經當成普通事,只當係拉近距離最快方式同互相須要既活動

男人都心照,除非本身自己真係唔見得人,帶唔到出街啦.

唔係單單識既朋友前任女友之中,我身邊總有2,3個可以久唔久可以約食飯

之後sex,不過呢d感覺完全同 自己既spl 2回事.

交易性的sex亦係如此.只要有交易既感覺既sex.男性點都唔痛快

女人都唔痛快啦.

• Darkred

依你所講,其實你不用再多搵,因你都有些舊有女性朋友可以約會,也不愁寂寞, rite?

• DarkRed replied at 2010-11-26 12:18 am

megahk01 replied at 2010-11-25 2:34 pm

end up still want to sex with girl

=================================================================要昆一個人,或無須搵妓女,但只係要<上床>呢個玩意

唔使上黎開post都可以.識我既都感覺到.

床上活動呢d,已經當成普通事,只當係拉近距離最快方式同互相須要既活動

男人都心照,除非本身自己真係唔見得人,帶唔到出街啦.

唔係單單識既朋友前任女友之中,我身邊總有2,3個可以久唔久可以約食飯

之後sex,不過呢d感覺完全同 自己既spl 2回事.

交易性的sex亦係如此.只要有交易既感覺既sex.男性點都唔痛快

女人都唔痛快啦.

9up9up9up..still eant find new one have fresh lor 9 up

• SweetChibimaru replied at 2010-11-26 11:19 am

Darkred

依你所講,其實你不用再多搵,因你都有些舊有女性朋友可以約會,也不愁寂寞, rite?

無論你身邊幾多人陪到你,你都未滿唔寂寞,

依我所講,已經解釋過,各下領會力如果唸住單純<有人陪,有人可以上床>

甘就話ok的話.我只可以講句,大家睇既野唔同

大家對性既觀念唔同,我同你對spl既觀念唔同.

當然你大可以講<可以上床,可以有人陪>呢個人,就代表sp/sl

不過好不幸,關係世上真係好多種.在你立場行動上可以叫做spl

在我立場,好日都唔會連絡,無電話sms,msn,一出現食下飯就上床.

呢d 感覺好奇怪.我應為唔算得上係自己既sp/sl

• megahk01 呢位兄台好重恕氣,甘好危險架,唔好唸太多野

我就甘睇,真係唔知你指邊方面,或咩正明事實去支援你所謂既<9up>

加上上得黎既人我唸唔係搵男就係搵女..搵人..唔會搵植物呱?

搵女搵巨搵人係錯事係9up既事.係一件令你好憤怒既事的話.

真係唔好意思.我既post令你失常

不過都好既,可以俾大家知道sex版存在住咩人做d咩行為

我提議搵d實質既野先入去人地post度<玩野>,出醜會好丟臉

等於我係街度見到唔識既人.指住佢話佢,賤人,衰人,生野,性病

將d形容詞強制加係人地身上,人地就係架咩.

係既話我拿拿聲對住鏡講我係劉華啦

• DarkRed replied at 2010-11-27 12:26 am

SweetChibimaru replied at 2010-11-26 11:19 am

Darkred

=============================================================

無論你身邊幾多人陪到你,你都未滿唔寂寞,

====> 1) 我話有人陪你不愁寂寞 =/= 等如食飽飯就可以上床?

依我所講,已經解釋過,各下領會力如果唸住單純<有人陪,有人可以上床>

甘就話ok的話.我只可以講句,大家睇既野唔同

====> 2) 請問以上邊個字令版主你覺得我是唸住單純 <有人陪,有人可以上床> 就可以?

大家對性既觀念唔同,我同你對spl既觀念唔同.

====> 3) 每個人的觀點與角度都不同,更何況對伴侶和性的實際需要的觀念。

當然你大可以講<可以上床,可以有人陪>呢個人,就代表sp/sl

不過好不幸,關係世上真係好多種.在你立場行動上可以叫做spl

====> 很不幸,不論 sp/sl/spl/slp...etc,對我而言結果都是SEX,無分別。

在我立場,好日都唔會連絡,無電話sms,msn,一出現食下飯就上床.

呢d 感覺好奇怪.我應為唔算得上係自己既sp/sl

====> 那請問,上過幾次床後就無搵對方,甘上床那幾次的時候,關係又算是什麼?

=============================================================

• 其實我覺得性有時係須要,唔係必要,心靈滿足往往係我們所缺乏,亦都係最重要!

• ^Candy^ replied at 2010-11-27 9:23 pm

其實我覺得性有時係須要,唔係必要,心靈滿足往往係我們所缺乏,亦都係最重要!

但有d人未知.點極都未明.仲要問返起點問題

• SweetChibimaru replied at 2010-11-27 8:30 pm

1>論你身邊幾多人陪到你,無你都未必唔寂寞,

====> 1) 我話有人陪你不愁寂寞

1>問題已答,何以又問?

2>甘我搵唔搵又關什麼人事,你可以加上<你不用搵>呢3個字,我跟你不相識不了解,你為何可以用上<其實你不用搵呢幾個字>,加上既然你都細心明白<字眼>

為何你沒看到<如果>呢2個字.so<開問卷調查2的問題沒可能出現>

問題2如果有.你也要再細心<字眼>

3>呢條唔係問題,你一段字同我分別係我用<你我>,你用<人人>.

4>spl/sx/sxxx,對你有無分別...我無興趣知...

5>既然你對所有有sex既關係都係無分別.我又何必講出關係算是什麼.

關係有時,真係用中國文字好難介定..黑/灰/白/黑再灰小小/白又深小小

感覺,感受只可以用接近既字眼程度去形容

• 2位加姐,我染左頭髮=.=

• 今次又咩色呀~~

• 好耐冇見啦!你近况如何呢?

• ^Candy^ replied at 2010-11-29 1:37 am

今次又咩色呀~~

highlight~~

• Lady_lady replied at 2010-11-29 3:39 am

好耐冇見啦!你近况如何呢?

起伏不定=.=

• 好,直接

• ripper replied at 2010-11-30 12:47 am

好,直接

=================================================================無得間接...

• 做左highlight,,~好多人當左我20幾歲...開心死.

• 同<佢>依舊抖纏不清...唉.多情累事

• 晚安

• <你>在嗎?

• 今夜開左msn,目到上線叫下我或sms我

• 是日標語:謝絕 認識gsex及濫交之人.

•  

• 最近...同一個f5 學生妹曖昧=.=...唉..

• DarkRed replied at 2010-12-06 11:30 pm

最近...同一個f5 學生妹曖昧=.=...唉..

唔係呀~~~

• ^Candy^ replied at 2010-12-06 11:34 pm

DarkRed replied at 2010-12-06 11:30 pm

唔係呀~~~

係呀=.=,我怕呀.無出軌,無lum佢,對住呢個年紀既女我玩唔起.

之前試太多=.=.加上我同f妹又有再野...<--算係呱..

費事佢唔鍾意啦.

• DarkRed replied at 2010-12-06 11:41 pm

^Candy^ replied at 2010-12-06 11:34 pm

DarkRed replied at 2010-12-06 11:30 pm

唔係呀~~~

係呀=.=,我怕呀.無出軌,無lum佢,對住呢個年紀既女我玩唔起.

之前試太多=.=.加上我同f妹又有再野...<--算係呱..

費事佢唔鍾意啦.

男人~~就係咁....

• ^Candy^ replied at 2010-12-06 11:43 pm

DarkRed replied at 2010-12-06 11:41 pm

^Candy^ replied at 2010-12-06 11:34 pm

唔係呀~~~

費事佢唔鍾意啦.

男人~~就係咁....

=================================================================鬼叫我習慣左同佢一齊咩=.=....唔捨得ma.

•  

• 夜lu~goodnight.

to all fd.最近msn 怪怪地..所以會見到我又上又洛

• 有無人想過<性>旦節...

• OL

• hi 呀

• ^Candy^ replied at 2010-12-19 7:57 pm

hi 呀

我msn壞壞地=.=

• 無時無刻都眼訓...

• 又到左我上線既時間.不過好無精神.

有事留言,add我唔見朕上線既話,可能因為msn痴撚左線

請耐心等候

• 近況更新---分手了

Log in to reply