與其做人性奴...我不如做妓女...有錢收...又唔會比D客人傷害感情....

• 順帶一提,其實我同果個賤男分左手已經好耐..我放低左佢..只不過經一事長一智唔再咁蠢...同人拍拖..總要有一日分手傷我心..不如做雞..做雞又有錢收又可以搞野...愛情呢樣野永遠與我無關...傷心亦無我無關...

• TIFFANY replied at 2010-09-06 2:19 am
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>1。以前個男人嫌我醜樣嫌我肥,呢度D客唔會。
    <br>2。以前個男人出去玩女人我會痛心,但D客出去玩我唔會介意!
    <br>3。D客好珍惜我,好鍚我,而果個男人只會呃我同傷害我!
    <br>
    <br>我知道好多人眼中係唔光彩,我以前都以為唔光彩,不過做性奴更加之唔光彩!
    <br>=================================================================
    <br>二者本質上不同, 根本不能相提並論
    <br>
    <br>以前個男人嫌你醜樣嫌你肥, 因為你是他當你是人, 呢度D客唔會, 因為他們只當你是舊會出水的豬肉;
    <br>
    <br>以前個男人出去玩女人你會痛心, 因為你在意他, 呢D客你唔會介意, 因為他們本來對你而言就是NOBODY;
    <br>
    <br>D客緊係珍惜你啦, 正如你俾幾千蚊買個手提電話, 跌落地你會唔會心痛? 果個男人會傷害你, 只係佢本來就唔愛你。
    <br>
    <br>我知道好多人眼中係唔光彩,我以前都以為唔光彩,不過做性奴更加之唔光彩!<<<<<<<<<臭豆腐係臭, 但唔可以話因為曾經食過屎所以話臭豆腐唔臭

• 那麼..有屎同臭豆腐...你寧願食屎..定食臭豆腐先?

• 我兩樣都唔會揀, 因為呢個世界永遠會有更好既選擇, 同樣, 我相信你都有。

• 我真係冇...
    <br>
    <br>我得2條路..
    <br>
    <br>1.由得青春同年青既身體浪費,永永遠遠單身,唔會有愛情
    <br>2.利用尚且年青的身體賺一些錢,為孤獨的將來打算,起碼老來有所依.

• 我沒依靠男人那種命,我配得到幸福,幸福的人卻不會明白我,我只得依靠自己,因為已經不在香港,很難找工作,說英文又說得不好,又不想回香港撞到他,在加拿大又沒認識的人,係呢度做雞返到香港都冇人會知道。

• hi..tiffany, eveybody have their own story....and i agree with u that many bad guy in hk, anyway, take care and don't give up yourself...add oil!

• 放心!我沒有放棄自己!我鍚住自己身體的!

• TIFFANY replied at 2010-09-06 2:34 am
    <br>-----------------------------------------------------------------
    <br>我真係冇...
    <br>
    <br>我得2條路..
    <br>
    <br>1.由得青春同年青既身體浪費,永永遠遠單身,唔會有愛情
    <br>2.利用尚且年青的身體賺一些錢,為孤獨的將來打算,起碼老來有所依.
    <br>=================================================================
    <br>我唔知你幾多歲, 不過我想你認真的幻想一下, 到你40年後老了, 會不會想用這些用青春換來的金錢, 去重新拿回青春, 好好的憑自己的努力和才智換取別人的認同?
    <br>
    <br>我姨樣子長得很抱歉, 差不多廿多年前(我剛出世沒出世時)一個人去左美國讀書, 移民, 由清潔工一直涯到差不多40歲了, 才認識到一個離婚男, 和她結婚生小孩, 現在她也是一間規模不小的護老院當副經理了, 現在小孩都上COLLEAGE, 還不是一樣開心的生活著? 誰敢說將來一定沒有幸福?

• Tiffany, pm me. i will be your customer
    <br>
    <br>[email protected]

• Kort replied at 2010-09-06 2:45 am
    <br>TIFFANY replied at 2010-09-06 2:34 am
    <br>我真係冇...
    <br>
    <br>我得2條路..
    <br>
    <br>我唔知你幾多歲, 不過我想你認真的幻想一下, 到你40年後老了, 會不會想用這些用青春換來的金錢, 去重新拿回青春, 好好的憑自己的努力和才智換取別人的認同?
    <br>
    <br>我姨樣子長得很抱歉, 差不多廿多年前(我剛出世沒多大時<<)一個人去左美國讀書, 移民, 由清潔工一直涯到差不多40歲了, 才認識到一個離婚男, 和她結婚生小孩, 現在她也是一間規模不小的護老院當副經理了, 現在小孩都上COLLEAGE, 還不是一樣開心的生活著? 誰敢說將來一定沒有幸福?
    <br>

• hairyman replied at 2010-09-06 2:45 am
    <br>Tiffany, pm me. i will be your customer
    <br>
    <br>
    <br>人地話自己係加拿大呀~LAN坦 =.=

• Kort replied at 2010-09-06 2:46 am
    <br>hairyman replied at 2010-09-06 2:45 am
    <br>Tiffany, pm me. i will be your customer
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我吾可以過去搵佢咩? on99

• hairyman replied at 2010-09-06 2:47 am
    <br>Kort replied at 2010-09-06 2:46 am
    <br>hairyman replied at 2010-09-06 2:45 am
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>我吾可以過去搵佢咩? on99
    <br>咁你快D去啦~去死埋添 ON799

• SORRY,我不做唐人生意!
    <br>你也不會喜歡我。
    <br>
    <br>KORT,你要知道我的外表就是那種好男人不會喜歡我,賤男人會和我玩玩那種!我不會有人愛!我不想浪漫青春在苦等那個我永遠等不到的人...

• TIFFANY replied at 2010-09-06 2:48 am
    <br>SORRY,我不做唐人生意!
    <br>
    <br>KORT,你要知道我的外表就是那種好男人不會喜歡我,賤男人會和我玩玩那種!我不會有人愛!我不想浪漫青春在苦等那個我永遠等不到的人...
    <br>
    <br>那真可惜

• hairyman replied at 2010-09-06 2:45 am
    <br>
    <br>
    <br>我不做唐人生意的.

• 你亦未必比得起錢,我做30分鐘收160加元。而且只限30分鐘,你射唔到都要走,或者比錢加鐘,加15分鐘收你100加元。

• TIFFANY replied at 2010-09-06 2:48 am
    <br>SORRY,我不做唐人生意!
    <br>
    <br>我沒見過你, 更談不上喜歡不喜歡。大家萍水相逢, 相隔異地, 所以我更加不可能對你有甚麼企圖, 但我還是和你聊到3點了...=.="
    <br>
    <br>我更不知道你的外表, 所以我也不評論你是不是你說那種人, 我只是覺得, 你不想浪費青春在苦等那個我永遠等不到的人, 那可以選擇把青春用在很多不同的地方, 不一定要用在跟不同的人上床換錢。
    <br>
    <br>換到的錢可能很多, 金錢也可以送走很多憂愁, 但買不到半點快樂。40年過去後你還是會像今天一樣的深深不忿。那個男人現在只是毀了你幾年青春, 但再這樣下去, 你會毀了自己的一生。

• tiffany
    <br>can we chat in MSN
    <br>
    <br>

• 為什麼做雞會毀了一生?
    <br>我不想有愛情,但我是人,我需要生活,需要性,我不像別人有老公鍚,我唯有自己鍚自己,買最好的護膚品給自己用,穿最美最貴的衣服,活好自己的生命,不是有句說話老生常談嗎?如果連自己都不愛,怎麼會有別人愛你?
    <br>
    <br>我那麼的愛自己,為什麼會毀了我的一生?
    <br>
    <br>BY THE WAY,謝謝你和我聊到3點!!衷心謝謝~

• TIFFANY replied at 2010-09-06 2:54 am
    <br>你亦未必比得起錢,我做30分鐘收160加元。而且只限30分鐘,你射唔到都要走,或者比錢加鐘,加15分鐘收你100加元。
    <br>
    <br>30分鐘 $160是比公價貴,但也不至於貴到比不起。30分鐘是很足夠了。不過妳不做唐人也沒辦法

• nateo,根據我以往MSN記錄,你是一個賤男,又係想呃西吊,你慳D啦,我要收錢的.

• HAIRRYMAN,
    <br>
    <br>30分鐘 $160 因為我年青,平D的應該是老雞,我就是不做唐人,你找別的小姐吧.

• TIFFANY replied at 2010-09-06 3:05 am
    <br>HAIRRYMAN,
    <br>
    <br>30分鐘 $160 因為我年青,平D的應該是老雞,我就是不做唐人,你找別的小姐吧.
    <br>
    <br>明白,是我沒福氣了

• KISS 要加$20
    <br>口交要加$50
    <br>你幫我口交加$50
    <br>69要帶$100
    <br>我只提供吊西同打飛機服務

• TIFFANY replied at 2010-09-06 3:09 am
    <br>KISS 要加$20
    <br>口交要加$50
    <br>你幫我口交加$50
    <br>69要帶$100
    <br>我只提供吊西同打飛機服務
    <br>
    <br>冇問題,乜都吾加只吊西

• 你真係窮,我睇你唔起,哈哈哈,嘲笑男人總比痛恨男人舒服!
    <br>
    <br>不過我都話左我唔做唐人,我靜係做鬼佬

• Tiffany,
    <br>
    <br>世界上仲有好多人愛你, 仲有好多機會等緊你‧你而家未偶到只不過係時間未到‧
    <br>希望你諗清楚...唔好因為個ex的衰嘢而做d對自己無益嘅嘢.
    <br>
    <br>

• 妳系Toronro or Vancouver?

• TIFFANY replied at 2010-09-06 3:01 am
    <br>為什麼做雞會毀了一生?
    <br>我不想有愛情,但我是人,我需要生活,需要性,我不像別人有老公鍚,我唯有自己鍚自己,買最好的護膚品給自己用,穿最美最貴的衣服,活好自己的生命,不是有句說話老生常談嗎?如果連自己都不愛,怎麼會有別人愛你?
    <br>
    <br>我那麼的愛自己,為什麼會毀了我的一生?
    <br>
    <br>BY THE WAY,謝謝你和我聊到3點!!衷心謝謝~
    <br>有人錫, 要生活, 花錢, 活好自己生命呢d說話, 對不起, 我只覺得你所講既"理由"都係bull shxt。要生活, 要錢, 有好多野可以揀, 而人總係會用各種既藉口將自己所做既事情"合理化", 等自己能夠面對自己做緊既事, 就算打死我都唔信你會以做雞為目標而去生活。
    <br>
    <br>正如頭先講, 唔係因為食過屎所以以後臭豆腐就唔再臭, 你仲可以有好多choice, 就算你d恩客點都好, 你而家只係同舊豬肉無咩分別。揀一樣真真正正可以嬴得人尊敬, respect既路, 唔好衰俾d傷害過你既人/睇你唔起既人睇。
    <br>
    <br>3:20分喇, 我8點半仲要起身番工, 真係頂唔順, 前前後後都打左好幾百字, 希望你認真諗諗, 世上無後悔藥食, 你想要企係度挺胸做人, 定訓係度挺胸做人, 絕對有得揀。
    <br>
    <br>我成日都會係度吹水, 下次有機會我地再傾, 希望到時你會講到一個你真真正正會覺得開心既選擇俾我聽。
    <br>
    <br>88

• TIFFANY replied at 2010-09-06 3:14 am
    <br>你真係窮,我睇你唔起,哈哈哈,嘲笑男人總比痛恨男人舒服!
    <br>
    <br>不過我都話左我唔做唐人,我靜係做鬼佬
    <br>
    <br>冇問題,慳D可以見妳兩次,總好過洗晒D錢只見妳一次
    <br>
    <br>咁祝妳早日上岸啦

• 我隨時可以上岸,只要我願意,呢個我知。謝謝各位祝福。唔係講晦氣說話,冇愛情,我人生平靜左好多好多,我唔想再要愛情。

• 早晨各位....有冇人係度呀?

• hihi, Tiffany.

• 希望kort打的數百字沒有浪費.但我更相信tiffany只是老作,呃水吹.

• 我唔係老作,我係講真呀!!!
    <br>其實KORT想我唔做雞,咁我有咩好做呀?

• tiffany replied at 2010-09-06 8:01 pm
    <br>我唔係老作,我係講真呀!!!
    <br>其實KORT想我唔做雞,咁我有咩好做呀?
    <br>唔知呢, 要問下你自己你鍾意d咩喇

• 注定係雞好難走得甩

• 唔好講到咁難聽

• 想聽咩?回頭是岸? 做雞係高尚職業. 你地搵得多過呢樹一半以上男人.

• 自從冇左個男人之後,我都知自己要繼續做人,既然永遠無法享受被愛既幸福感覺,唯有享受名牌,靚衫靚首飾的人生,所以我中意錢,中意一切令自己變得更美麗的物件!

• 高尚又唔敢當,不過搵錢多係真囉!

• tiffany replied at 2010-09-06 8:18 pm
    <br>自從冇左個男人之後,我都知自己要繼續做人,既然永遠無法享受被愛既幸福感覺,唯有享受名牌,靚衫靚首飾的人生,所以我中意錢,中意一切令自己變得更美麗的物件!
    <br>靚係好重要, 但我都係同一個問題, 撫心自問, 呢條路係咪你一直想要既路? 當你失去愛情之後, 是否又只餘下迎送生涯的日子?

• 你知唔知道...我係加拿大搵半年錢...夠我讀一年大學既學費同食住!?如果我同做雞既錢...去讀書..去增值自己...將來一樣可以蠃到別人的尊重..

• tiffany 8:18pm sep 06, 2010
    <br>自從冇左個男人之後,我都知自己要繼續做人,既然永遠無法享受被愛既幸福感覺,唯有享受名牌,靚衫靚首飾的人生,所以我中意錢,中意一切令自己變得更美麗的物件!
    <br>============================================================
    <br>TIFFANY 8:20pm sep 06, 2010
    <br>高尚又唔敢當,不過搵錢多係真囉!
    <br>============================================================
    <br>2個 ID?

• 風月俏佳人都係咁既例子, 女主角最後都係從良去讀大學添
    <br>
    <br>如果你係真係儲學費去讀書既, 咁坦白講, 你讀黎為咩? 將來搵份高薪既工呀?無咩工好得過你做呢行架咋, 到時你連書都白讀。

• 我一直想要既路,由頭到尾都係愛情,最中意係同情人係埋一齊,但既然在我身上不可能發生這種事,我唯有揀第二條路啦。我對愛情冇晒信心,唔可以重新去買第2個男人,做雞反而舒服D..

• 唔可以重新去愛第2個男人..
    <br>
    <br>同一個ID 只係大細階唔同

• 各人有唔同故事,撰擇!

Log in to reply